|
|
Sukurtos temos: 2 Diskusijose pasisake: 83
2009-11-03 10:08
Kantrybe aš taip pat nepasižymiu, na bet siuvinėjimas užburia. Nors ir neseniai pradėjau siuvinėti kryželiu. bet jaučiu pastovią trauką - nors porą kryželių padaryti . Visada rezultatas džiugina. todėl jei tik ruošiesi mokytis siuvinėti - tai ir neatidėliok tolyn savo planų.
Daug jausti, vadinasi, daug gyventi.
|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 291
2009-11-03 10:24
Kaip tik šiandien per "Labas rytas" rodė dvi merginas, kurios siuvinėja kryželiu .Paveiksliukai nerealūs . Jos perka šablonus specializuotose parduotuvėse... Net neįtikėtina, kokius vaidus galima išsiuvinėti.... Ne veltui senovėje tai būdavo mėgstamiausias poniučių užsiėmimas .
|
| |
|
|
2009-11-03 10:29
Ir aš dažniausia perku rinkinukus jau paruoštus siuvinėjimui.O pats procesas labai ramina, įtraukia tarsi į kūrybos procesą. Todėl gali kurti paveikslus netgi nemokėdamas piešti
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 184
2009-11-03 10:37
Bet tie rinkiniai jugi nemazai kainuoja 
As tai is interneto atsispauzdinu paveiksliuko schema ir siuvineju 
Raukšlės žmogaus veide turėtų atsirasti vien nuo juoko 
|
| |
|
|
2009-11-03 10:53
Pradedantiems siuvinėti gaunasi beveik panaši kaina - ar pirkti ne per daug sudėtingą rinkinuką, ar paimti paveikslėlį ir jam atskirai nusipirkti siūliukus, medžiagėlę...
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 291
2009-11-03 14:27
O jeigu aš iš vis nesu bandžiusi siuvinėti ir noriu išmokti būtent kryželiu, tai galite patarti nuo ko man reiktų pradėti? Gal kokią literatūrą galėtumėte rekomenduoti?
|
| |
|
|
2009-11-04 12:25
Jei nori pradėti mokytis siuvinėti kryželiu, rekomenduoju įeiti internete į ausrines.puslapiai.lt/. Ten rasi visą pradžiamokslį pradedančiąjam. Informaciją apie reikmenis, medžiagą, siūlus ir pačią siuvinėjimo techniką. O jau toliau galėsi bet kada kreiptis patarimo ir padėsiu įvaldyti šį puikų užsiėmimą.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2010-03-10 21:49
aš laaaaabai mėgstu siuvinėti, bet vis trūksta laiko. Labai ramina nervus ir pašalina blogas mintis šis užsiėmimas
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 13
2010-05-25 22:21
Sveikos ,as taip pat s iuvineti megstu,ir siuo metu siuvineju... ,jaigu merginos jum reikia skemuciu turiu kazkiek galeciau su jumis pasidalinti...tik praneskite kuriuom reikia
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2010-08-04 23:04
Zaliaake, norėčiau gauti schemučių kokių nors romantiškų, o, svarbiausia, nedidukų paveikslėlių. Ar rastumei tokių?
|
| |
> Siuvinėjimas