Forumas > Kūno priežiūra > Nagų dailė
1

Eli.lt
Eli.lt

2008-02-05 17:49

Ar mėgstat paišyti ant nagų? Pvz aš niekada neinu pas manikiūristę - padailinu savo nagus kokiu nors ornamentu pati. Kai turiu daugiau laiko, papaišau koki sudėtingesni, o kai skubu - tiesiog paprastais brūkšniukais pamarginu. Beto, nagų dailė yra neblogas būdas užmaskuoti lako nelygumus, net aptrupėjusius kraštelius. O kaip jūs? Ar apskritai tuo užsiimat? ar darot tai pačios, ar einat pas manikiūristę? Gal kokiu rašto idėju turit ir galit pasidalint? nes kartais fantazija baigiasi....

Eli.lt
Eli.lt

2008-02-05 18:13

na as tai nagu visai nepriziuriu,nors ir reiketu....o ar bandei internete ieskoti,rastu ar ideju?

http://www.wikihow.com/Do-Nail-Art jai su anglu draugauji gal pades

http://www.nailartgallery.com/ spausk ant visu nuoruodu,bus piesinuku

Eli.lt
Eli.lt

2008-02-06 10:46

Nagų dailė labai gražu, bet pati paišyti ant nagų nesugebu... Dešine ranka ant kairės - dar dar, bet kaire ranka ant dešinės - jau niekaip... Na nebent primityvią gėlytę Jei sugebėčiau gražiai piešti, tikrai dailinčiau nagus.

Eli.lt
Eli.lt

2008-03-30 11:20

Ir as noreciau grazaus dizaino,bet tai vat naguciai mano silpnoki,atauga truputi ir pradeda luzinet koks vienas kur nors pradeda kabinetis,tai tenka trumpinti visus.O ant trumpuciu toks grozis negraziai atrodys.Na bet nieko,tikiuosi sustipres,o tada jau galima bus grazinti ivairiai

Eli.lt
Eli.lt

2008-03-31 23:09

Cituoti(knopka @ Mar 30 2008, 11:20 AM) 25193
Ir as noreciau grazaus dizaino,bet tai vat naguciai mano silpnoki,atauga truputi ir pradeda luzinet koks vienas kur nors pradeda kabinetis,tai tenka trumpinti visus.O ant trumpuciu toks grozis negraziai atrodys.Na bet nieko,tikiuosi sustipres,o tada jau galima bus grazinti ivairiai

Man buvo ligiai tas pats, bet žinok galima gražiai nupiešti ir ant trumpu nagučiu. Bet sake man manikiurininke jog reikia tada oiešti nuo puse nago. Jis tada ilgesnis atrodo.

Na pvz toks

o ča jei rusiškai skaitot
http://digi-art.ru/aboutdesign/aboutnailart/page21/

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-04 16:49

oi kaip mėgstu nagų dailę,patinka man margi,padailinti nagučiai,nors jau sako blėsta ši mada,ateina į madą vėl lygiai lakuoti nagučiai,bet man labai gražu
mėgstu visaip ir margai,ir ryškiai

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-18 20:57

as tei lb megstu pati paisyti ant nagu ir draugem papaisau,va kaip tik snd dar viena nauja buda nuziurejau,leksiu neuzilgo pameginti

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-19 13:07

Man patinka kai piešia ant nago, aš ant vienos rankos dar galiu ka nors sugalvoti, o vat jau ant kitos taip pat neišeis..

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-19 16:51

Man tai prieš kelerius metus buvo užėjęs toks nagų dailės bumas.

Dabar, matyt, persirgau ta liga ir apsiraminau. Geriausi, gražiausi ri patogiausi nagai man dabar - vidutinio ilgio ar kiek trumpesni ir tvarkingai nulakuoti viena spalva.

Nors kaip menas, įspūdingi piešiniai ant nagų ir visa kita gražu. Bet tik ne kasdienai, o išskirtinėms progoms.

Eli.lt
Eli.lt

2008-05-26 19:24

Cituoti(arveda @ May 26 2008, 07:13 PM) 30983tu cia gal liejai? gal galima nuo pradziu visa procedura kaip nors?

Labai paprasta
Nulakuoji nagus vienu sluoksniu, duodi truputi pradžiūti, tada tepi dar vieną sluoksnį, dar jam neišdžiuvus dedi taškus(aš dėjau baltą, po to rauduoną ir gale juodą) ir labai greitai kol neišdžiuvo tiksliais judesiais adata arba krapštuku išvedžioji norimą ornamentą ir taip su visais nagais

Eli.lt
Eli.lt

2008-06-11 19:55

O aš per šventes du nagus įpjoviau, maistą begamindama, tai teko visus nukirpti na, bet ne dantys, ataugs nauji

Eli.lt
Eli.lt

2008-06-12 14:43

Bet tai rimtai, o kaip jus kitą ranką nusilakuojat? Na tarkim vieną gal dar prikreivinčiau kaip nors (nors iš tikrųjų tai mieliau pas Čiučiundrą į svečius ateičiau ), bet jau kita tai būtų amen

Eli.lt
Eli.lt

2008-06-12 14:59

Cituoti(GiedreAdmin @ Jun 12 2008, 02:43 PM) 31794
Bet tai rimtai, o kaip jus kitą ranką nusilakuojat?

Turiu vieną mažytę paslaptį esu pusiau kairiarankė, rašau dešine, bet visą kitą darau kaire ranka turbūt todėl taip ir gaunasi

Eli.lt
Eli.lt

2008-06-12 15:04

Cituoti(čiučiundra @ Jun 12 2008, 02:59 PM) 31796
Turiu vieną mažytę paslaptį esu pusiau kairiarankė, rašau dešine, bet visą kitą darau kaire ranka turbūt todėl taip ir gaunasi

va va... kažkodėl tokia mintis ir sukrebždėjo

Eli.lt
Eli.lt

2008-06-17 12:19

grazu, bet as salininke prancuzisko manikiuro

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-22 16:46

kol nagelius lakuodavau tai ojojoj kokiu grozybiu prisdarydavau,ir kolegem dazydavau bet dabar jau gal kokie ketvirti metai nesu naguciu lakavusi su spalvotu laku...pagrindinis mano lakavimas visus tuos metus yra tik su sveikatinanciais lakais,bet kazkaip naudos nelabai matosi,matyt jau tokie tie mano naguciai - islepe tai ne tas zodis (kaip ir plaukai ) tik vat dabar kai nedirbu tai uzsiauginau ilgesnius,tai manikiuriste priims uz poros savaiciu tai nezinau ar atlaikys jie toki ilga laiko tarpa nes paskutini karta ta diena kai turejau eiti manikiuro darytis tai paeme trys ir nuluzo teko visiskai trumpai nusikirpt

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-24 13:50

Va aš tai pati dažniausiai viską darausi .. ir puikiai sekasi.. kolegės ir draugai pagiria karts nuo karto Net nereikia eiti pas jokią manikiūriste.. tik tai nemažai laiko užima ir tikra tiesa, jog tai puikus būdas paslėpti trūkumus ( lako nelygumus ir panašiai)

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-29 12:00

Kai turejau ilgus nagucius, tai nagu lako parduotuve galejau atidaryti prisigalvodavau visokiu piesinuku, ornamentu, gelyciu, sirduciu, veliavu ir t.t studiju metu nagus teko apleisti, o daba taip ir neprisiruosiu kazkaip graziai nusilakuoti maniskis, kai pamato, kad paprastai nusilakavusi nagucius tai sako, kad zeme i kita puse pradejo suktis suprask - nemates manes su lakuotais naguciais

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-05 20:04

Visada baltu pavydu pavydejau toms,kuriu nagai ilgi ir naturalus.Visada noredavau tokiu nagu,nors mano pacios jie gleznuciai.Karta uzsienietisko zurnalo virselyje pamaciau kurmio foto is arti ir jo nagus........Jie taip primine tuos ilgus priklijuojamus,kad nuo tos akimirkos ilgu nagu nebenoriu.Pasisakau uz kuklu grazu prancuziska manikiura.

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-19 13:08

man patinka lakuoti nagus, num manau ir pakenciamai gaunasi drauges praso daznai kanosrs, artejant kokiai progai, pakeverzot zadu pirkt akrila ir tvarkyt nagus uz pinigus(aisku papigiaja xDD) gal uzsidirbsiu kiek seses vastuvems artejancioms

1

Viršun ^ | Forumas > Kūno priežiūra > Nagų dailė

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)