|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 16
2011-06-06 03:25
BettyBoop 2010 10 14
Su kuo tamsinat antakius? Nusidažiau plaukus tai antakiai dabar kažkokie per šviesūs.

Aš esu pirkusi iš Essence vokų šešėlių juodų. Viena pusė juoda (padaryti linijai) o kita juoda ,blizgučių pridėta Naudoju tą juodą,tepu su speceliu ,pakietintu šepetėliu,pasijuodinu šiek tiek,kad būtų ryškesni,nors jie ir taip pakankamai tamūs
Svarbu nepersistengti :]
Only God can judge me.
|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2011-06-06 12:34
Tai va taip kasdien ir teplioji? Neturėčiau kantrybės 
O kaip per dieną išsilaiko?
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 16
2011-06-06 17:26
Giedre 2011 06 06
Tai va taip kasdien ir teplioji? Neturėčiau kantrybės 
O kaip per dieną išsilaiko?

Oj, nea
Aš beveik nesidažau,na nebent įpatingais atvėjais,ar jeigu kur nors einu
Na o šiaip,buvo pradžioje kad nepasidažiusi antakių,blakstienų ir lūpų niekur neišeidavau Bet ten kokias 3min. užima visas jų padažymas,labai lengvai ir gražiai užsitepa, o pats teptukas platokas,tai kai paiimdavau dažų,ir užtepdavau kiek reikia,man nedaug reikia dažyti juos
bet poto atsibodo tepliojimas,tai dabar tik lūpas pasidažau ar pasitepu balzamu
O per dieną sakyčiau neblogai išsilaiko,žinoma jei jų nelieti,nebrūžini pirštu ir neplauni, didžiausias efektas vistiek labiau lieka pirmai dienos pusei
Only God can judge me.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2011-06-07 12:01
Didžiausia problema ir yra ta, kad aš labai dažnai per dieną liečiu savo veidą, ir būtent - akių sritį
Rašydama, galvodama brūžinu kaktą....
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2011-06-08 22:57
Va va, pritariu Giedrei, kai ką nors galvoju arba darau, neatitraukiu rankų nuo kaktos arba antakių plaukelių Jau toks dažymas tai tikrai ne man
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 2
2011-06-24 21:43
Perliukas 2009 07 02
Keliam temuke i viršu, tai kaip prižiurit antakius, patis ar jums kažkas tvarko?

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 2
2011-06-24 21:45
Perliukas 2009 07 02
Keliam temuke i viršu, tai kaip prižiurit antakius, patis ar jums kažkas tvarko?
 tas limonadas doc. Briwedienes pries 20 metu mininas kiekvienoj paskaitoj...
|
| |
Jolanta
svečias |
2011-07-08 20:56
Gal 15 metu kovojau su savo sviesiais antakiais. Ko tik as neisbandziau, kiek pinigeliu ir laiko isvaisciau vaiksciodama i kirpyklas ar grozio salonus. Radau geriausia iseiti ogi padariau antakiu permanentini makiaza. Aisku nepasakysiu, kad tai maloni procedura, nes siek tiek skauda ir reikia savaite tepti Bebanten plius, o po triju savaiciu daryti korekcija, bet uz tai moterytes dabar esu labai patenkinta. Parinko man tinkancia antakiu forma, antakiai atrodo idialiai. Jei kam idomu tai visa ta procedura dare Bovary salone ir kainavo tik 150 lt. su Bovary nuolaidu kortele, kuria galima isigyti uz 20 lt, na aisku dar korekcija kainavo 70 lt. O jei be korteles tai 350 lt. Dabar ruosiuosi pasidaryti lupu permanentini makiaza ir akiu ir nereiks daugiau stoveti kiekviena ryta prie veidrodzio ir piesti ant savo veido. Bet kuriuo gyvenimo atveju atrodysiu graziai.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2011-07-10 18:28
Mnao antakiai jokios nereikalauja, tik kai pasidažau tai ir juos truputį paryškinu su antakių šešėliais.
|
| |
> Pakalbėkim apie antakius