Eli.lt |
2008-02-04 15:26
kaip jus, mergaites, tvarkotes plaukus, tiksliau kaip ir kokiais budais juos garbanojat? Mano plaukai tiesus, daznai susimanau garbanotu, tai gal pasidalintu kas kaip su tuo tvarkotes?
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2008-02-04 18:34
mano irgi tiesus,tai lb sunku garbanoti,bandziau ir su difuzorium,slapia efekta pasidaryt,islaike gal savaite ir tai tik todel nes su specialia priemone,o seip jei suktukus naudoju tai poto daug zeles ir vaska,netgi guma ant virsaus dedu
|
| |
 Eli.lt |
2008-02-04 20:47
hmz.. gawos su difuzorium? as turiu namie toki nebrangu, bet man jis tik pacius galiukus subanguoja ir wsio.. tai iskwociaw sawo kirpeja,sako reikia, kad butu difuzoriaus tas antgalis gaubtas i widu, tai adaw pora tokiu, mastaw ar werta pirkt, netoli poros simtu kainuoja... pusesere gana gera turi, bet tas irgi neka tegarbanoja... o su suktukais mano plaukai po valandos wel tiesus pawejui plaikstos taip ir gywenu kaip bedu maiselis
|
| |
 Eli.lt |
2008-02-08 15:44
Cituoti(voveryte @ Feb 4 2008, 06:34 PM) 24179 mano irgi tiesus,tai lb sunku garbanoti,bandziau ir su difuzorium,slapia efekta pasidaryt,islaike gal savaite ir tai tik todel nes su specialia priemone,o seip jei suktukus naudoju tai poto daug zeles ir vaska,netgi guma ant virsaus dedu
aš kartais šlapią efektą darausi. normaliai laiko, kai plaukai trumpesni, jei ilgesni, tai tik dieną telaiko, arba ir trumpiau. tie trumpesni, tai maždaug iki pečių. mano plaukai tokie nei tiesūs, nei garbanoti. anksčiau lyg ir banguoti buvo, dabar beveik tiesūs paliko, tik pasipūtę
|
| |
 Eli.lt |
2008-02-08 17:27
ziema mano plaukuciai labai jau nuswyra, elektrinasi, nieks nepadeda... o garbanoti labai tinka ir neatrodytu tokie prisiploje... koki difuzoriu naudoji VOVERYTE?
|
| |
 Eli.lt |
2008-02-16 19:54
as tenai su kirpykliniu,net nezinau zinok tikslai,neatsimenu,tik zinau kad platus buvo o seip tas idubimas reikalingas,kad plauku daugiau tilptu ir spigliukai kuo ilgesni tai tuo ilgesniems plaukams skirti,db turiu kazkoki BOMANN,bet nieko gero ir lb gerai naudoti Keunes scalpinga,tada gerai garbanojasi...
|
| |
 Eli.lt |
2008-07-31 13:30
Geras budas, pries einant miegoti netvarkingai sugniauzti plaukus i kuoduka/kuodukus (priklauso kokio garbanuotumo noretum) ir suristi su gumutemis. O ryte paleidus, atrodo labai naturaliai ir nieko nereikia,jokiu papildomu priemoniu. Atrodo selmiskai
|
| |
 Eli.lt |
2008-07-31 13:33
As irgi taip darau Labai gerai, kai plaukus vakare issiplauni ir labai tingisi juos dziovintis
|
| |
 Eli.lt |
2008-07-31 14:59
as tai tikrai nesigarbanoju nes mano is siaip garbanoti ir nepatinka man, geriau jau yra tiesus, nes juos sugarbanoti lengviau, nei istiesinti...
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-01 20:18
o mano plaukai tiesus ir lb sunku juos sugarbanoti
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-01 23:25
na pas mane trumpi plaukai tai kvailai atrodyčiau su garbanom O vat dukrai per šventes garbanoju su spec žnyplėm
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-02 13:59
per isleistuves buvo padare garbanas,tai visa indeli vasko-zele sunaudojo
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-02 15:49
Ir turbut nelabai laike, nes mane kai kirpykloje sugarbanoja, tai laiko iki pat plovimo
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-02 16:26
mano irgi tiesus plaukai, bet labai linke garbanotis. uztenka 1 valanda palaikyt i kasa suristus ir jau banguoti Tai gerai, nes man lb patinka ir labiau tinka garbanoti plaukai
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-02 21:54
na laikesi man tai visai gerai,iki plovimo,tai kokias 3-4 dienas,na paskutine diena skiresi nuo pirmos (vaizdas)
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-03 16:40
labai graziai susigarbanoja su spiralinemis znyplemis..nors sako kad ir su difuzeriu grazu,bet as nemoku..
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-03 21:56
o tai kai tuos plaukucius sugniauzai ir susrisi i kuoda tai aisku ant ryto nereikia issukuoti?ar buna graziai susisiause tie plaukuciai?nesu bandzius as dar taip o paskui gal tik uztenka putu kokiu ar vasko gal?
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-03 22:07
aisku kad nereikia issukuoti tiesiog dar su kokia zele ar vasku suformuoji sukuosena..na man asmeniskai nk grazaus..seip dar galima su plauku zele garbanoms formuoti issitepti plaukus ir susukti i popieriaus gabaliukus(jei kas neturit biguduku ar nesigauna su jais grazia)..seip to popieriaus suktinukai turetu but storoki nes kitaip lb jau susigarbanoja,negraziai..na tai taip susisukus as palaikiau per nakti ir visai neblogai gavosi...aisku dar poto pamodeliavau siek tiek..
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-03 22:10
as kazkada seniai bandziau su tais poperiais suktis,bet man niekas nesigavo nemoku as su jais kazkaip
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-03 22:13
na man drauge pasiule,tai nezinau,gavos gerai man..
|
| |
> Plaukų garbanojimas