Forumas > Plaukų priežiūra > Plaukų garbanojimas
2

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 02:02

netureciau kantrybes su taip popiriais geriausia kugines znyples nusipirkti ir susisuki per minute

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 07:40

Cituoti(voveryte @ Aug 4 2008, 12:02 AM) 35912
geriausia kugines znyples nusipirkti ir susisuki per minute

o kiek tos kugines znyples kainuoja mazdaug?as jau gundytis pradedu arba jom arba spiralinem o gal zinai krios geresnes?

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 08:42

As turiu spirales, bet kadangi mano plauku daug, tai jei noriu su jomis susigarbanoti tai maziausiai valanda laiko sugaistu todel jomis beveik nesinaudoju o dazniausiai slapius plaukucius i kuodeli suimu ir tada ryte labai gerai buna su pirstukais issklaidau garbaneles, su putomis siek tiek patvarkau ir liuks buna

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 18:27

man tai sesuo parveze spiralines znyples is airijos tai mokejo 40euru..o seip tikrai ilgai uztrunka kol susigarbanoji bet uztad rezultatas labai graziai atrodo..

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 23:06

na kugines apie 160 lt kainuoja,man tai jos lb gerai

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 23:18

girdejau jog plaukus dar galima garbanoti ir su tiesintuvu apsukti sruogas apie tiesintuva ir palaikyti..bet seip nzn,nesu bandzius niekad

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 23:38

as bandziau,as nelaikau apviniojusi,o tiesiog braugi ir suki (na lenki) bet ten tokios bangos gaunasi,o ne garbanos,nebent dar vienas budas,bet jei netingesiu ryt pameginsiu ir parasysiu turetu tokios kirstines gautis

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-08 11:53

Na tikrai sutinku kas turi lygius plaukus nori garbanu ,kas turi garbanas nori lygiu,o man asmeniskai ir taip grazu ir taip! Ir tiesus plaukai ir garbanoti !

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-08 12:00

Man irgi zinok labai grazu, kai merginai tiesiog tinka tiesuteliai palukai, o kitu atveju be proto grazu tos garbanos krentancios bet paciai sunkoka tiesius plaukus isgauti, o del sugarbanojimo tai nera problemu

Eli.lt
Eli.lt

2008-12-18 10:49

Mano mergaitė turi laaabai ilgus plaukus - tai kartais darome tokį senovinį fokusą: esu prisikarpius medvilninių skuduriukų, ant jų suvynioju plaukų sruogas ir užrišu. Na žinokite - rezultatas fantastiškas: garbanų garbanėlių pilna galva, nors plaukai tiesut tiesutėliai. Žinoma, čia jau tinka, kai ruošiesi į kokią šventę, nes plaukai susigarbanoja tokioms smulkiom smulkiom garbanėlėm - jai sutrumpėja netgi kokiu trečdaliu

akvile
svečias

2009-12-30 11:33

pati dirbu kirpeja..labai paprasta su tiesintuvu susigarbanoti plaukucius..ir neturi garbanos gautis kampuotos -gal kazka ne taip darote..nesvarbu koks tiesintuvas..garbanos gaunasi grazios ir stambios..

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 328

2010-06-23 00:09

Sudrėkinus juos ir su žnyplėmis pasuku... Džiovintuvu papučius - liuks sruogos gaunas. Ir ilgai neišsileidžia. Nors mnao plaukai labai nepaklusnūs.

Sukurtos temos: 18   Diskusijose pasisake: 515

2010-06-29 19:07

labai retai pagarbanoja kirpėja, jei daro šukuoseną

Rasa
svečias

2010-09-17 14:50

panos,dziaukites kad turit TIESIUS plaukus! viska atiduociau uz juos :) ))

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 329

2010-09-17 17:30

O mano viso gyvenimo svajonė-natūralūs garbanoti plaukai

Saima
svečias

2010-09-21 15:22

Žinau keletą efektyvių būdų sugarbanoti plaukus. Drėgnus plaukus mažomis sruogelėmis sukti tarp pirštų kol pati sruogelė susisuks i maža rutuliuką (kuoduką) tik šitam būde reikia pagalbos kad kažkas padėtų prisegti ar prilaikyti ir visus tuos mažus rutuliukus sudeti i kuodelį ir gerai surišti ar susegti kad laikytusi, su tuo kuosu eikite miegoti. geriausias efektas dar kokia priemone prieš sukant supurkųti ar sutepti, ryte išleisti kiekvieną sruogą ir plaukus pakedenti kad sruogos išsiskirstytų. jei laiko mažiau šlapią kuodelį tiesiog džiovinti su džiovintuvu. Kitas būdas su tiesintuvu tai tiesiog supinti plaukus į kasas (smukliom garbanom daugiau kasyčių, stambioms-mažiau) ir visas jas tiesintuvu perbraukti. Pirmasis būdas patinkrintas su ilgais ir storais plaukais, efketas puikus. :) ))) Būkit gražios mergaitės :) )

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 341

2010-11-04 21:23

o mano plaukučiai tiesut tiesutėliai :) )) Be proto džiaugiuosi tokius turėdama!  

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 322

2011-03-26 14:16

mano plaukai tiesūs ir džiaugiuosi tuo, bet dabar užsimaniau didelių, natūralių bangų. Kaip manot, gal su stambiais bigudukais pavyktų tokį efektą išgauti?

AnerJDuIrKtr
svečias

2011-07-01 00:19

I'm out of league here. Too much brain power on dsilpay!

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 5

2011-12-26 00:52

Sveikos, kas turit panasu ar toki pat garbanotuva http://www.varle.lt/#!/plauku-prieziuros-priemones/plauku-znyples/ligo-electric-sa-valera-64119-digicurl-19-znyples-90084.html ar su juo susuktos garbanos laikosi ilgai? Mano plaukai ne itin paklusnus tai norisi nusipirkti gera daikta, gal turit kaska kita pasiulyt isanksto aciu. :)

2

Viršun ^ | Forumas > Plaukų priežiūra > Plaukų garbanojimas

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)