Eli.lt |
2008-01-23 18:34
Kokias šios firmos priemones kūnui, veidui esate išbandžiusios? Ar likote patenkintos? Be kokių produktų neįsivaizduojate savo dienos? Diskusija apie The Body Shop produktus.
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2008-01-24 13:16
Kūno priežiūros priemonių nepirkau, bet naudoju lūpų blizgėsį, man jis labai patinka ir kvapas malonus, toks visai ne sintetinis ir "skanus" va tokį, soft plum
|
| |
 Eli.lt |
2008-01-24 14:59
Nesu bandžiusi nė vieno jų produkto. Neseniai į rankas papuolė gaminių katalogas. Pasiskaičius susidaro įspūdis, kad tai iš tiesų puikios, nepakartojamos priemonės. Tik aš nesu linkusi pasikliauti reklama Todėl domina kitų žmonių nuomonė. Cituoti(Dzelina @ Jan 23 2008, 09:45 PM) 23952 kuno kremai nerealus....
Kokius esi išbandžiusi? Kokia konsistencija? Kaip įsigeria? Ar nelieka riebios pėvelės? Ar stiprus kvapas?
|
| |
 Eli.lt |
2008-01-24 15:24
Dėl kvapų... galiu pasakyti, kad vyrauja vaisiniai... labiausiai man patinka raudono greipfruto kvapas, jis toks gaivus
|
| |
 Eli.lt |
2008-01-24 18:38
Cituoti(Adonė @ Jan 24 2008, 02:59 PM) 23960 Nesu bandžiusi nė vieno jų produkto. Neseniai į rankas papuolė gaminių katalogas. Pasiskaičius susidaro įspūdis, kad tai iš tiesų puikios, nepakartojamos priemonės. Tik aš nesu linkusi pasikliauti reklama Todėl domina kitų žmonių nuomonė.
Kokius esi išbandžiusi? Kokia konsistencija? Kaip įsigeria? Ar nelieka riebios pėvelės? Ar stiprus kvapas?
siaip kai pirkau nelabai kreipiau demesio kokiai odai skirtas, bet man atrodo yra sausai ir normaliai. Tai va-sausai lyg biski palieka plevele. bet man tai nera minusas. Tirstas. isigeria gerai. Bet geriausia dalis aisku kvapas. vaisiniai stiprus, bet yra ir su silpnesniu (pvz riesutiniai)
|
| |
 Eli.lt |
2008-01-24 20:21
Cituoti(Dzelina @ Jan 24 2008, 06:38 PM) 23980 Tai va-sausai lyg biski palieka plevele. bet man tai nera minusas. Tirstas. isigeria gerai. Bet geriausia dalis aisku kvapas. vaisiniai stiprus, bet yra ir su silpnesniu (pvz riesutiniai)
Man plėvelė - didžiausias minusas. Labai nemėgstu... Jau geriau skystesnės konsistencijos ir visiškai susigeriantis kremas Ir taip nesinori "užšokti" ant stipraus kvapo.. Net nežinau, ar verta bandyti.
|
| |
 Eli.lt |
2008-01-25 00:13
Cituoti(Adonė @ Jan 24 2008, 08:21 PM) 23985 Man plėvelė - didžiausias minusas. Labai nemėgstu... Jau geriau skystesnės konsistencijos ir visiškai susigeriantis kremas Ir taip nesinori "užšokti" ant stipraus kvapo.. Net nežinau, ar verta bandyti.
na, man viska atperka ju kvapas.... nebutinai astrus- yra alyvuogiu, riesutu svelniu kvapu.. ir tai tikrai ne sintetinis kvapas.. naturalus toks.. man tai ziauriai patinka..
Gal kas bandet tusa? ar tikrai nesulipina? jis skystokas ar sausas?
|
| |
 Eli.lt |
2008-01-25 10:01
Adone, man plėvelė irgi Neseniai atradau visai neblogą ir be plėvelių labai gerai drėkinantį kremą. Nustebau, nes nebrangus ir labai geras Garnier raudoname apvaliame indelyje. Būna mažas ir didelis kiekis. Rekomenduoju Pirkau Maximoje ir Sarmoje. Vasarą man jis buvo nepamainomas. Iki tol išbandžiau visokiausių, net ir Lancom ir pan. Viskas buvo š.
Body shop nepatinka didelė kaina. Bet kartais perku dušo želė, putas voniai. Kremų nesu bandžiusi, man jie atrodo per daug riebūs ir pasilieka ant odos (ko nemėgstu). Kvapas gan intensyvus ir ne visiems tai tinka. Ypač jei ilgai lieka ant odos, o kvepiniesi kitokiais kvepalais. Gali susipjauti.
Paskutiniu metu pilu į vonią gelsvos spalvos rytinį kvapą, labai maloniai ir neįkyriai kvepia. Dar nusipirkau jazminų dušo želę.
|
| |
 Eli.lt |
2008-02-11 12:46
Visos dušo želė - kvapas fantastiškas ir nedžiovina odos hmmm
Kremukai veidui su e ir c vitaminu ne per riebūs, bet drėkina, skaistina odą.
Visi kūno sviastai ir losjonai vėlgi dėl kvapo ir dėl odos drėkinimo ypač žiemą
ir visa rekoratyvinė kosmetika mano odai tinka, o kt. firmos prasideda alerginės reakcijos
o gal žinot parduotuviškas kainas?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 2
2009-12-28 09:38
Sveiki,
renku užsakymus originalios bodyshop kosmetikos is Anglijos. Užsakytos prekės atkeliauja per 2-3 savaitės nuo užsakymo dienos. Siunčiu į įvairius miestus iš Vilniaus per autobusų stotį. Siuntimą iš Vilniaus į kitus miestus apmokate patys (-ios), iki Vilniaus- įeina i prekės kainą.
Užsakymų eiga:
1. Iš nuorodos išsirenkate pageidaujamą prekę http://public.fotki.com/zanak/bodyshop/
2. Užsakymus siųskite el.paštu: zbodyshopz@gmail.com nukopijuodami prekės nuorodą (būtinai parašote kiekį vntais ir prekės pavadinimą)
3. Laiško antraštėje parašote miestą, vardą ir tel. nr
Apmokėjimas:
1. Prekės apmokamos pavedimu į SEB sąsk., kurią nurodysiu kiekvienam asmeniškai
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2010-05-26 15:03
Kremai skaniai krepia. Daugiau nieko gero negaliu pasakyti, žinodama kiek ten chemijos, parabenų.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 14 Diskusijose pasisake: 233
2010-07-01 19:23
aha, sudėtis tai labai nekokia jų.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2010-08-08 20:15
Turiu salotinį tokį muiliuką... Bijau ir praplėšti pakuotės celofaniuką.
|
| |
nnn
svečias |
2011-01-03 20:27
ka cia pisi prota Nirvana 2010 07 01
aha, sudėtis tai labai nekokia jų.

|
| |
Saule
svečias |
2011-03-19 18:37
del chemijos galiu pasakyt, tad TBS reklamos sau nenori pasidaryt ir tikrai gamina is naturaliu produktu... As dirbu TBS ir turiu daug produktu daug ka esu isbandzius ir galiu pasakyt, kad kaina atitinka produkta.. Naudoju TBS kosmetika ir naudosiu toliau
|
| |
> The Body Shop