Forumas > Grožio salonai > Kuriozai grožio salonuose
1

Eli.lt
Eli.lt

2007-12-18 09:43

Kiekvienas salonas turi savo tvarką, taisykles, klientų aptarnavimo subtilumus. Ar jums nepasitaikė linksmų, juokingų ar keistų kuriozų?

Prisimenu, kai viename grožio salone atėjau darytis manikiūro. Tai manikiūrininkė, pamačiusi, kad esu su lakuotais nagais, padavė vatos, skysčio ir pasakė, kad pati nusivalyčiau laką. Nesupratau, kodėl ji to negali padaryti, juk jos darbas sutvarkyti nagus nuo..iki. Tai tas pats, kas ateiti pas kirpėją ir pačiam eiti išsiplauti galvą. Bandžiau kažką aiškintis, be galo diplomatišku tonu, bet nieko nepešiau, nes mergina pasakė, kad pas ją tokia tvarka. Ginčytis iki muštynių nesiruošiau, nes bijojau, kad nesukarpytų pirštų Daugiau tame salone nebesilankiau.

Eli.lt
Eli.lt

2007-12-18 11:31

Cituoti(Mango @ Dec 18 2007, 09:43 AM) 23902
Kiekvienas salonas turi savo tvark, taisykles, klientø aptarnavimo subtilumus. Ar jums nepasitaik linksmø, juokingø ar keistø kuriozø?

Prisimenu, kai viename grožio salone atjau darytis manikiro. Tai manikirinink, pamaiusi, kad esu su lakuotais nagais, padav vatos, skysio ir pasak, kad pati nusivalyiau lak. Nesupratau, kodl ji to negali padaryti, juk jos darbas sutvarkyti nagus nuo..iki. Tai tas pats, kas ateiti pas kirpj ir paiam eiti išsiplauti galv. Bandžiau kažk aiškintis, be galo diplomatišku tonu, bet nieko nepešiau, nes mergina pasak, kad pas j tokia tvarka. Ginytis iki muštyniø nesiruošiau, nes bijojau, kad nesukarpytø pirštø Daugiau tame salone nebesilankiau.

na kiek teko darytis manikiura dazniausiai man irgi duoda vatos nusivalyti laka :D , bet cia priklauso nuo manikiuristes, nes tarkim Kaune sarma style viena nuvalo laka, o kita jau nea , siaip pamenu turejau kurioza "Feminabonoj" turejau sviesiai rudus plaukucius, issirinkau spalva kastonine, nudaze juodai oi tada vos neapsiverkiau kai pamaciau, kirpeja pradejo gintis tipo isdziovinsim bus sviesesni, yoo isdziovino tokia pati spalva ir liko, tragishkai atrodziau ir jauciausi kai visi draugai ejo pro sali, nes nepazino, destytoja per visa paskaita ziurejo tik i mane, mama isvadino cigone, zodziu tragedija nuo tada ten daugiau nejau...

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-20 00:04

niu man buvo su antakiais ,kaip ispese su visa mesa kita karta,tarpa bepesiodama padare o paskutini karta kai buvau tai nebevienorus antakius badare,vienas grieztas kitas apvalus

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-20 08:26

O tai čia tu vis tame pačiame salone, ar vis kituose nukenti šitaip su tais antakiais?

Na, o kalbant apie nagų nuvalymą, tai man irgi kiek ėjau darytis manikiūro (nors retai einu, tą malonumą pati sau puikiai pasidarau), tiek duodavo pačiai nusivalyt...

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-20 11:40

pas ta pacia,tik paskutiniu atveju pas kita buvau,man jin visada lb graziai nudazydavo ir forma padarydavo kokios noriu ir kokia man tinka,bet tai ,kad va ,tai su skausmais,tai dar kas negerai

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-27 09:22

nu pasipasakosiu kaip as ejau kirptis grifka i akis lenda, sakau eisiu kirptis, pas saviske gavau vieta tik uz savaites, bet prisirasiau, paskui kazkaip drauge paskambino, sakau noriu i kirpykla, bet vietos nera, sako eik pas mano kirpeja, sakau davai uzrasyk.
nu nuejau , sako ka darysim, sakau kirpsim ir dazysim sruogelem, sako ok.
pradejo jinai mane kirpt, as bijau net paziuret i veidrodi, tai gerai kad paskui pasake kad nebetures laiko dazyti
kai grifka pradejo kirpt, tai pakraupau pamacius . nu ir galutinis rezultatas:palukai sieke puse nugaros, o isejau iki peciu kirptais, grifka buvo ilga, man ja tik truputi padailint reikejo, o isejau su styranciu eziuku dabar tai juokas ima, o kaip as verkiau pries menesi paskui atejo eile man eit pas savo kirpeja, tai ejau kad apdailintu, nes net nelygiai nukirpta buvo
nu va ir pasipasakojau

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-27 10:52

Cituoti(arveda @ Apr 27 2008, 09:22 AM) 27540
nu pasipasakosiu kaip as ejau kirptis grifka i akis lenda, sakau eisiu kirptis, pas saviske gavau vieta tik uz savaites, bet prisirasiau, paskui kazkaip drauge paskambino, sakau noriu i kirpykla, bet vietos nera, sako eik pas mano kirpeja, sakau davai uzrasyk.
nu nuejau , sako ka darysim, sakau kirpsim ir dazysim sruogelem, sako ok.
pradejo jinai mane kirpt, as bijau net paziuret i veidrodi, tai gerai kad paskui pasake kad nebetures laiko dazyti
kai grifka pradejo kirpt, tai pakraupau pamacius . nu ir galutinis rezultatas:palukai sieke puse nugaros, o isejau iki peciu kirptais, grifka buvo ilga, man ja tik truputi padailint reikejo, o isejau su styranciu eziuku dabar tai juokas ima, o kaip as verkiau pries menesi paskui atejo eile man eit pas savo kirpeja, tai ejau kad apdailintu, nes net nelygiai nukirpta buvo
nu va ir pasipasakojau

o ka ta kirpejo sake,kuri prichimicijo? ar tu jai sakei ka nors? as tai buciau akis isdraskius,nors pati nenoreciau,kad man taip padarytu,nes tikiu kad ir pati pridirbsiu kada nors su tais plaukais

man tai paciai buvo,kai drauge kirpau,tokie plaukai,normaliai zemiau peciu (plaukai garbanoti),sakau patrumpinsiu tuos baisius,tai patrumpinau,gal kokus 5 cm,o kai plaukai isdziuvo,susiraite isvis tokie trumpi pasidare kad galvojau jin mane uzmus bet buvo patenkinta,nes jai tiko ir plaukai buvo sveiki,iki pat galiuku galejai prakisus pirstus perbraugti

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-27 11:06

nieko as jai nesakiau, nes norejau kuo greiciau is ten iseiti, o ir sumokejau tik 7 litus, kai pas saviske po 100 palieku

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-27 11:20

Cituoti(arveda @ Apr 27 2008, 11:06 AM) 27557
nieko as jai nesakiau, nes norejau kuo greiciau is ten iseiti, o ir sumokejau tik 7 litus, kai pas saviske po 100 palieku

ai tai tada galima pasijuokti

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-27 13:38

Galiu pasakyti tą pati apie manikiurą, kai vaikštau tai manikiurinke duoda nuvalyt laka man pačiai, na tiesa sakant nieko či atokio katastrofiško nematau.

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-27 14:39

as laka pas manikiuriste visada pati nusivalau

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-27 15:02

laka tai as pati namukuose nusivalau,kad laiko gaist nereiktu nuejus pas manikiuriste

o seip tai ir man buvo kelios baikutes,bet labai seniai dabar prisiminus juokas ima. anksciau antakius eidavau i kirpykla dazyt.niu tai viena karta taip nudaze! kad iki siol pati su piestuku kiekviena ryta prie veidrodzio stoviu kadangi mano plaukai labai sviesus,tai ir antakiu beveik nesimato o jinai,kad nudaze,tai drauge,kai susitiko mane,tai pasake,kad mano antakius is uz 100 metru mate!as ir pati kirpykloj dar jai (net nezinau kaip vadinas tos kaip antakius tvarko antikistes gal ) sakiau,kad per tamsus,bet ji man pasake,kad kai visiskai isdzius bus svieseni.niu ir ka?su tokiais antakiais pora savaiciu vaiksciojau aisku bandziau valyt,bet oda tik suerzinau,tai prie ryyyyskiai tamsiu antakiu dar ir su raudonais pagrazinimais vaiksciojau

paskui buvau sugalvojus nusiblondint (velnias zino kas man ten i galva sove ) niu nuejau (o plaukai buvo iki liemens),ir kad nudaze,tai plauku spalva oranzine gavos niu aisku,as su oranziniais neisiu,tai teko dar karta juos dazyt - ta pacia diena tai man taip plaukus nudegino,kad net dabar (po kokiu 6 metu) dar jie toki silpni o apie dazyma net negalvoju (netgi sruogeliu su sampuniniais dazais).tada,kai tik nuaugo truputeli,tai turejau kare stiliumi nusikirpt,oij tada atsimenu kaip sirdele man skaudejo o dabar paauga tik iki peciu vidurio ir pradeda skilineti,tai tenka kirpti.po tokiu eksperimentu tai net uz galiuku pakirpima (bet GERA) 30-50 lt negaila.

Eli.lt
Eli.lt

2008-06-14 17:10

o as dariausi depiliacija salone figaro, kosmetologe buvo nelabai malonus zmogus ir kaip tycia pradejo naudoti nauja vasko rusi as turejau buti pirmoji.... ir ka sau manote isejau visa pusiau skusta, pusiau lupta. suprakaitavusi ir nuo skausmo ir is pykcio, o kosmetologe sako;nelabai cia mums pavyko... naujas vaskas kaltas..... nei atsiprasau nei nuolaidos nieko.... daugiau ten net kojos nekeliu

Eli.lt
Eli.lt

2008-06-19 12:22

Man su manikiūristėmis kažkaip sekasi...
Jau nekalbu apie tai, kad odelės labai jautrios ir pastoviai kraują paleidžia... Tai čia jau norma - įpratus

Vieną kartą labai skubėjau, bile kur nuėjau manikiūrą pasidaryti, nes labai reikėjo. Tai kai padarė.... Vienos rankos visai nepamirkė Kitą įkišo į per karštą vandenį ir paleido iš visų pirštų kraują, o kai nulakavo - tai lakas ir už pusvalandžio nenudžiuvo - kas ten buvo??? Gal vandeniniai dažai Tai grįžus nusivaliau visa keikdamasi ir pačiai teko pasibaigti viską...

Na bet čia buvo prieš milijoną metų, o dabar džiaugiuosi savo manikiūriste

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-09 12:13

As nesu pries grozio salonus, bet su jais man irgi nelabai sekesi... Turejau dalyvauti pusseseres vestuvese, maciau, kaip visi joms ruosiasi, todel stengiausi ir as Uzsirasiau i grozio salona sukuosenai ir manikiurui. Tai grizau tokia, kad nenorejau ne ziuret i veidrodi... O laiko visai nebuvo..

Ten ne makiazas, o tiesiogine prasme spaklius ant veido padarytas... Tepe visko tiek daug, net oda eme traukti, o rezultatas tikrai prastas, net spuogiukai nepasislepe, o pajuode paaikiai dar labiau isryskejo Sukuosena tai kaip bobules - susukiotos storos garbanos, nors prasiau, kad man to nedarytu.

Isivariau baime grozio salonams, manyciau, ilgam Gerai, kad visi savi buvo, vetsuves labai linksmai praejo, o po keliu tauriu sampano ir sukuosena neberupejo

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-01 08:52

na man ir panasiai buvo...vis eidavau pas ta pacia kirpeja,,,jau pastebejau,jog plaukucius kerpa pagal nuotaika....nuotaikos nera-nukirps belenkaip,o jei yra-tai taip kaip nori.... tai nuejau as pas ja pasitrumpint kirpciuku...paprasiau labai ne daug,jog dengtu antakius...tai po kirpimo nei antakiu,nei puses kaktos nedengia...gal kokius 4 cm nukirpo...aisku,smugos didziausias,geda,is namu iseit visiskai nesinorejo.....

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 436

2009-06-27 14:43

Eli.lt 2008 07 09    

As nesu pries grozio salonus, bet su jais man irgi nelabai sekesi... Turejau dalyvauti pusseseres vestuvese, maciau, kaip visi joms ruosiasi, todel stengiausi ir as Uzsirasiau i grozio salona sukuosenai ir manikiurui. Tai grizau tokia, kad nenorejau ne ziuret i veidrodi... O laiko visai nebuvo..

Ten ne makiazas, o tiesiogine prasme spaklius ant veido padarytas...
-- man panašiai per išleistuves buvo -

tai po kirpyklos - po dušu... užtat į šventę ėjau gaivi - be lako ir pudros sluoksnio...

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2009-06-29 19:48

nesakysiu, kokiame GS buvau... 

nuejau pirma karta - buvau pirma kliente, nes reikejo labai anksti plaukucius susitvarkyti :) laukiau laukiau. velavo 20 min. atejo isgerusi, nes dar darė kavos, tai rankos drebėjo, gerai, kad kita tada atejo ir ja pakeit, kap as buciau nukirpta - Dievas tezino. 

ateinu kita karta - manikiuro, manikiurininke visa pikta kiap sirse, nes kolege (kirpeja) jos dilde paeme sau   nagucius patvarkyti ir... nulauze... tai ta kaip reke ant jos, man net geda pasidare...  

labai dar ten noreciau uzsukti - gal vel koks kuriozas nutiktu 

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 436

2009-06-30 16:33

ildivo 2009 06 29    

nesakysiu, kokiame GS buvau... 

nuejau pirma karta - buvau pirma kliente, nes reikejo labai anksti plaukucius susitvarkyti :) laukiau laukiau. velavo 20 min. atejo isgerusi, nes dar darė kavos, tai rankos drebėjo, gerai, kad kita tada atejo ir ja pakeit, kap as buciau nukirpta - Dievas tezino. 

ateinu kita karta - manikiuro, manikiurininke visa pikta kiap sirse, nes kolege (kirpeja) jos dilde paeme sau   nagucius patvarkyti ir... nulauze... tai ta kaip reke ant jos, man net geda pasidare...  

labai dar ten noreciau uzsukti - gal vel koks kuriozas nutiktu 

bent užuominą į saloną...?

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2009-06-30 17:56

jis vln   :)  

1

Viršun ^ | Forumas > Grožio salonai > Kuriozai grožio salonuose

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)