Forumas > Kosmetika ir parfumerija > Aromatiniai vazelinai lūpoms
2

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-09 15:38

Nesuprantu kam toks reikalingas is viso Jei lupos neskilineja,naudoti ji tik del to,kad skaniai kvepia ir butu ka nulaizyti?Man si preke atrodo tinkama tik mokyklinukems,kurios jau nori pasidazyti lupytes,o dar mamos neleidzia.

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-16 00:04

Gal ir man reiktų iš The Body Shop nusipirkti lūpoms balzamą.. Jie taip skaniai kvepia. Kartais pasaldinčiau lūpas..

Cituoti(Rasiukas @ Oct 17 2008, 05:11 PM) 43387
as neturiu ir nesu pirkus tokiu vazelinu nuo vidurines laiku niu mazdaug kokius 5 metus istikima esu neutrogenos piestukui

Ir aš Neutrogenos naudoju. Super. Labai gydo lūpas ir apsaugo nuo veiksnių visokių..

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-16 11:48

Kaledoms dovanu gavau Faberlic kosmetikos linijos lupu vazelina. Zinokit pasakisko gerumo Taip gerai suminkstina lupas kad ne tas zodis Tik jis nekvepia, bet uz tat efekta duoda Tik va nzn kainytes todel negaliu jus siuo klausimu informuoti

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-16 20:48

Cituoti(angellxxx @ Jan 16 2009, 01:48 PM) 48743
Kaledoms dovanu gavau Faberlic kosmetikos linijos lupu vazelina. Zinokit pasakisko gerumo Taip gerai suminkstina lupas kad ne tas zodis Tik jis nekvepia, bet uz tat efekta duoda Tik va nzn kainytes todel negaliu jus siuo klausimu informuoti

Reiktų faberlic kataloge gal kainą žiūrėti...

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-16 21:17

Cituoti(Ledi @ Nov 9 2008, 04:38 PM) 44994
Nesuprantu kam toks reikalingas is viso Jei lupos neskilineja,naudoti ji tik del to,kad skaniai kvepia ir butu ka nulaizyti?Man si preke atrodo tinkama tik mokyklinukems,kurios jau nori pasidazyti lupytes,o dar mamos neleidzia.

seip tai ,tada pagal tave nereikia ir veidui kremuko? juk lupos tai irgi oda,ir jos viska iskencia,salti,karsti ir t.t. kaip oda,kaip plaukai taip ir lupos

beja,mano vazelinukas jau baigesi,tai db noreciau neutrogenos pabandyti,o kur ju pirkti yra? vaistinese?

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-17 18:54

Cituoti(Versace @ Jan 16 2009, 11:17 PM) 48794
seip tai ,tada pagal tave nereikia ir veidui kremuko? juk lupos tai irgi oda,ir jos viska iskencia,salti,karsti ir t.t. kaip oda,kaip plaukai taip ir lupos

beja,mano vazelinukas jau baigesi,tai db noreciau neutrogenos pabandyti,o kur ju pirkti yra? vaistinese?

Aš mergyt pirkau vaistinėje. Kaip tik dar su nuolaida užtaikiau Esu labai juo patenkinta, gydo lūpas mano, o tikrai daug rimtų problemų turėjau. Negaliu tepti blizgesių, tų skaniai kvepiančių vazelinų, o taip norisi.. Iškart reaguoja ir sausėja, skilinėja ir pan. Tai va Neutrogena išydė, esu patenkinta ir rami.. O šiaip gal nusipirksiu kokį iš The body shop skaniai kvepiantį bent kartais prieš saviškį pasitepliočiau Tik draugė sakė turinti ne pirmą ir jai nepatiko žiauriai.. kokių dar firmų žinot gerus ir kad skaniai, saldžiai kvepėtų?

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2009-06-29 21:44

oi megstu juos - net abai, bet labai atsargiai renkuos, jau pigiu tai neperku, jie gali pakenkti... jau geriau daugiau isleisti, bet zinai, kad bus saugi kosmetika. ir klupos bus sveikos ir grazios :)  

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 328

2010-08-08 20:31

Tik reikia žiūrėti, kad jie nbeūtų pasenę, nes tokie greičiau išeina :iš galiojimo".

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 341

2010-08-10 18:15

o aš labai fainus naudoju agatha ruiz de la prada. Turiu pačių įvairiausių kvapų. Tik minusas, kad reikia tepti pirštu, tai susiriebaluoja rankos tuo kartu... Bet labai skaniai kvepia 

2

Viršun ^ | Forumas > Kosmetika ir parfumerija > Aromatiniai vazelinai lūpoms

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)