Eli.lt |
2007-11-24 10:02
Kiek papuošalų užsidedate kasdien? Ir kokius?
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2007-11-24 12:49
Du sidabrinius žiedus-aš be jų niekur,nes tada jaučiuosi kaip nuoga Auskarus -ar jie smulkūs ir mažyčiai ar stambūs ir masyvūs priklauso nuo nuotaikos ir drabužių. Na,ir kartais kokią grandinėlę ar apyrankę,bet čia jau labai retai Dažniau užsidedu karolius,bet kad ir juos per skubėjimą kartais pamirštu užsidėti Nežinau kodėl,bet grandinėles ir apyrankes dažnai nešioju tik vasarą
|
| |
 Eli.lt |
2007-11-24 22:16
Kiekvienai dienai - trys auskarai, trys žiedai (vienas iš jų vestuvinis, kitas - mamos palikimas, trečias - dovana 16-o gimtadienio proga), laikrodis. Dažnai išsirenku grandinėlę ar kokį pakabuką ant kaklo, kartais į apykaklę segu sagę. Grandinėlę ant rankos ar apyrankę nešioju itin retai - net ne per kiekvieną šventę.
Man pasidarė smalsu, kaip tarpusavyje derinate papuošalus? Auksas - tik su auksu ar vienu metu galite pasipuošti ir auksu, ir sidabru ir t.t.?
|
| |
 Eli.lt |
2007-11-24 22:39
Derinu Jei auksas, tai tik auksas. Jei sidabras, tik sidabras. Man nepatinka, kai skirtingi vienu metu. Ir nedera, kad ir kaip derintum. Taip pat nepatinka, kai pigi bižuterija kartu su brangiais papuošalais.
Labai mėgstu komplektus vienos serijos, t.y. auskarai ir žiedas. Arba auskarai, žiedas, pakabukas. Dažniausiai tokius ir nešioju, plius vestuvinis žiedas. Labai retai maunuosi apyrankę, turiu tik vieną, bet įdomią.
|
| |
 Eli.lt |
2007-11-26 20:36
Cituoti(Adonė @ Nov 24 2007, 10:16 PM) 23395 Man pasidarė smalsu, kaip tarpusavyje derinate papuošalus? Auksas - tik su auksu ar vienu metu galite pasipuošti ir auksu, ir sidabru ir t.t.?
Niekada vienu metu nedėviu aukso ir sidabro. Auksas tai tik auksas, o vat sidabras ne toks įnoringas ir brangus metalas, tai kartais uzsidedu kokius karolius, bet šiaip stengiuosi nemaišyti metalų...
|
| |
 Eli.lt |
2008-07-21 11:12
visada nesioju laikrodi ir du ziedus,dar kartais auskariukus...visi papuosaliai sidabriniai.pirmenybe teikiu baltam auksui,o geltonojo tiesiog nepernesu nezinau kodel bet man tarybiskai ir nuvalkiotai atrodo
|
| |
 Eli.lt |
2008-07-21 12:24
o dar nešiojate varinius, žalvarinius papuošalus? Kažkada buvo toks bumas - pirkdavome dailės parduotuvėse. Arba odinius.
Dabar pagalvojau, kad papuošalų dėžutėje tikrai jų turiu, bet kažkaip nenešioju aš jų šiuo metu.
|
| |
 Eli.lt |
2008-07-21 14:27
Na as kiekviena diena laikrodi uzsidedu, nes be jo kaip be ranku o visa kita labai priklauso nuo to kiek laiko liko iki isejimo is namu O zalvariniu papuosalu net neturiu bet megstu kartais baltais mamos perliukais pasipuosti
|
| |
 Eli.lt |
2008-07-31 21:20
4 sidabriniai žiedai, apyrankė (dažniausiai odinė), auskarai ir kartais koks nors pakabukas ar segė (dažniausiai odinė rožė) arba koks nors ženkliukas su įdomiu užrašu
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-04 23:37
5 sidabriniai ziedai,5auskarai ausyse ir vienas liezuvi dar kartais ir i lupa isiveriu ir kokia grazia derancia apyranke
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-05 17:09
po kokių gerų 5 metų, praeitą savaitę įsivėriau savo senas auksines rinkutes Vaikai ir vyras negalėjo atsistebėt. MB sakė, kad nešiočiau nes labai tinka Žiedų negaliu nešioti dėl darbo, net vestuvinio
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-13 20:45
Cituoti(išlepinta @ Nov 24 2007, 11:02 AM) 23381 Kiek papuošalų užsidedate kasdien? Ir kokius?
Kasdien aišku nešioju vestuvini žieda, ir dar 2 auksinius - vienas vyro dovanotas kitas irgi, bet paskutini aš pati užsakiau ir padare o vyras padovanojo. Grandineliu nenešioju nes nelabai patinka
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-28 19:17
labukas na ka as zinau kazkada turejau tikrai ,bet tikrai ir nenesiojau jei atvirai!Matyt buvo dovanota,nors sakoma kad turi sie daikciukai kazkokios energijos,tai zinau is mamos pasakojimu !
|
| |
 Eli.lt |
2008-09-07 16:05
O as labiau vertinu kokybe negu kiekybe.Nepatinka merginos ir moterys,kurios ant saves susikabina daug pigiu blizguciu(a la Kaledu eglute). Bizuterija galbut tinkama laisvalaikiui,vakareliui,bet tik ne kasdien. Geriau vienas brangesnis kuklus papuosalas nei penki niekuciai.
|
| |
 Eli.lt |
2008-09-11 11:40
Sveikos,jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Na,papuošalų turiu labai daug,bet kai pradedu ką nors nešioti,tai ilgam.Kadangi skylučių turiu ne mažai,tai mažų auskariukų net neišsiseginėju.Mėgstu žiedukus,bet dažniausiai pamirštu užsidėti.
|
| |
 Eli.lt |
2008-09-11 12:59
Kiekviena diena nepamirstu uzsideti brangiausiojo dovanota laikrodi Jis man kaip brangiausias aksesuaras O po to prie drabuziu derantys auskariukai, ir jei pagal apranga tinka tai kokius nors idomius karolius
|
| |
 Eli.lt |
2008-09-11 14:04
visada ant manęs 3 žiedai- jau priaugę tiesiog, su jais ir miegu, ir maudaus dabar jaukinuos laikrodį- šimtą metų tokio daikto neturėjau. seniau iš namų neišeidavau be auskarų, bet jau buvau atpratus. vėl mokinuos juos nešiot. įdomiausia, kad pati turiu visas priemones juos gamint, patinka pačiai pasidaryt, bet vis neprisiruošiu...
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 113
2009-10-24 14:47
Paskutiniu metu tik vestuvini zieda . Pakliuvusi buvau i tokia situacija , kad buvo norima nutraukti man grandinele nuo kaklo ,tai atsisakiau papuosalu . Nors ir dabar jie butu po striuke ,bet kazkaip viska sudejau i dezute ir nesidedu .
http://www.filmai.in/uzeik-28821.html
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 436
2009-10-27 13:54
VAKARE 2009 10 24
Paskutiniu metu tik vestuvini zieda . Pakliuvusi buvau i tokia situacija , kad buvo norima nutraukti man grandinele nuo kaklo ,tai atsisakiau papuosalu . Nors ir dabar jie butu po striuke ,bet kazkaip viska sudejau i dezute ir nesidedu .

oi, kokia nemaloni situacija...
aš mėgstu papuošalus - kasdien - keli žiedeliai, grandinėle (ar vėrinukas), dar nepamirštu apyrankių...kartais užtenka tik sagės...
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 3
2010-03-15 21:28
kartais is vis nieko neužsidedu, bet dažniausiai ziedukas ir grandinėlė, ai ir žinoma auskarai aks be ko kokie paprastučiai
|
| |
> Kiek papuošalų?