|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2010-03-16 08:33
Man labai gražu, kai moterys nešioja masyvius papuošalus - tiesiog negaliu akių atitraukti Tačiau pati tokių savo garderobe neįsivaizduoju 
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 329
2010-06-18 11:19
Auskarai ir ziedas. Nors ziedas man nebutinas. Kartais pritaikau karolius ar verini. Ir labai nemegstu apyrankiu. Jos man visada trukdo
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 34 Diskusijose pasisake: 571
2010-07-08 18:32
kartais papuošalų saikingai, bet jie taip dera - taip ir akių negali nuleisti nuo tokio žmogaus.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 329
2010-07-11 23:14
O kartais vaikšto ledi lyg Kalėdinė eglutė. Viskas blizga, daug ir dar spalvota. Šiandien tokią mačiau
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 17
2010-07-16 20:10
auskarai po du abejose ausyse visada, paprastai pora lb. smulkiu ir pora didesniu - dydis priklauso nuo metu laiku ( ziema del saliku ir apykakliu trumpesni, o vasara kabantys ). ziedai po viena ant abieju ranku. toiau, jei tai vasara ir avalyne atvira bei be pedkelniu ar kojiniu: visada kojos grandinele ir kojos pirstui ziedelis. apyrankes taip pat tik vasara, jei trumpos rankoves. grandineliu ilgis ir poreikis priklauso nuo drabuziu, nuo ju iskirptes. sages taip pat priklauso nuo drabuziu, jei jie margi ne, bet jei vienpasviai - sage isisegu. aukso praktiski neturiu, beveik viskas is sidabro. dar yra plastiko, mediniu arba biziuterija be nikelio.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 14 Diskusijose pasisake: 233
2010-07-17 09:54
visad nešioju žiedą (jo išvis niekad nenusiimu), kartais auskarus.. o ant kaklo užsidedu ką nors nebent prie proginių rūbų
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2010-07-29 17:22
Niekada nenusiimu 3 sidabrinių žiedų. 2 iš jų yra ant kairės rankos, abu turiu jau senai, mama padovanojo, o 3-asis ant dešinės rankos, su akute, toks tradicinis sužadėtuvių žiedas. Dar turiu keletą auskarų, juos retai nešioju. Turiu porą masyvių pakabukų ant kaklo. Vos nepamiršau, dar turiu auskarą virš lūpos ir bamboje. Tai irgi papuošalai. ))
|
| |
> Kiek papuošalų?