|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2010-08-26 14:53
Na reiks man parduotuvėj pasikonsultuot, gerai, kad pardavėja giminaitė beveik, tai nebando prakišt prekės, o normaliai pataria.
|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 61
2010-08-26 15:41
Taip ir naudojau nes kai nusipirkau visa naudojimo eiga pasake tik labai nervindavo tos tepliones reiks pamegint Giedres patarto stipriklio o kurioj parduotuvej jo rast? ar visur tokiu yra?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2010-08-26 17:24
Aš pirkau per savo manikiūriste, nes čia kaip ir profesionali kosmetika. Bet dabar mačiau, kad vis atsidarinėjančiose profesionalios kosmetikos parduotuvėse tikrai yra. Tarkim, Kaune Akropolyje tikrai yra.
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
ewka
svečias |
2010-10-06 20:05
laikas ir man pasisakyti ,kaip ir daugelio jusu mano naguciai taip pat silpni ,luzinejantys ,sluoksniuojantys,taciau jie tokie buvo gal pries kokius 2 men ,per tjuos 2 men as nagus stiprinu is oriflame nagu serumu sunaudojau du tjuos serumus ir mano naguciai tikraj sustiprejo .Nemaniau kad sis dalykas pades tokiems mano nagams ,bet kaip pasirodo jis teigiamai veike nagucius.Dar pries savaite drauge pasiule panaudoti du aliejukus ,taciau gaila kad lietuvoje ju nera pirkti ,nes draugei pusesere parveze is anglijos .Pavadinimas Technic cuticule oil,ir Technic cuticule remover .stebuklingi aliejukai nagai tapo tvirtesni ,grazesni ,tiesiog vaizdas ziauriai pasikeite o ir greiciau augt pradejo,tikraj nenusivyliau.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 329
2010-10-11 11:05
O man Avon nagų stipriklis padejo. Naudojau menesį laiko ir tikrai yra neblogas rezultatas
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 4
2011-02-01 15:02
nagus stiprinu nagu stiprikiu pirktu fairness genera
Copine line paris - prancuziskas, ma labai padejo, na ir dar vitaminus geriau
o apie stiprikli stai ka raso
Intensyvus nagų stipriklis. Ši priemonė suteikia natūraliems nagams tvirtumo, nagai atgaivinami, atnaujinami, tampa atsparesni,mažiau lūžinėja ir skilinėja. Naudoti nagų stiprinimui kasdien,bet ne ilgiau kaip 15 dienų kartą per tris-keturis mėnesius.
Kataloge galite rasti ir kitu priemoniu nagams
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 11
2011-02-01 15:43
Mano nagai labai sustiprejo,kai pastojau ir nebelakuodavau nagu .Po gimdymo jau praejo 2.5metu,bet nagu lakuoti neatsiranda noras.Pries miega patepu avokadu aliejumi ir naguciai liuks
|
| |
Lotta
svečias |
2012-01-11 15:57
O as tai turejau tiek tu stiprikliu,visokiausiu nuo nail teko,umnoj emali,ir tiek pinigu isleidau kad galeciau visa salona parupinti priemonemis,o nagu kaip nera taip nera,tai iseitis buvo viena padengti savo nagus geliu,irgi prabanga, bet uztai yra vaizdas ir yra nagai.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2012-01-20 11:25
Tai gal neteisingai juos naudojai? Ar tepdavai kasdien sluoksnį po sluoksnio?
Be to, dar reikia šalinti ir kitas priežastis: indus plauti, dulkes valyti ir kt. tik su guminėmis pirštinėmis.
Kiekvieną dieną naudoti aliejuką, gerus rankų kremus. Jei aš sistemingai imdavausi "nagų gelbėjimo plano" - visuomet padėdavo.
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
> Nagu stiprinimo priemones