Eli.lt |
2007-06-13 09:52
Vakar mačiau kelias merginas, kurios mieste vaikščiojo su šortais-triusikais, kur paprastai su tokiais būna sekso žurnalų veikėjos, seksualios pupytės ir pan Ne apie tai. Ar čia dabar nauja mada, apie kurią nieko nežinau, ir reikia skubiai įsigyti naujausios tendencijos šorčiukus? Ar čia tik kelių merginų mada?
Viskas būtų gerai, jei ne moters priešas celiulitas. Šorčiukai - pusė bėdos, ryškus celiulitas - labai blogai.
Iš vis, ar nešiojate trumpučius šortus? Ar gražu? Ar ne vulgaru su tokiais vaikščioti pvz sostinės centre, o ne paplūdimyje?
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2007-06-13 10:32
oi, reikės skubėti ir pirkti šortus O jei rimtai, tai man klaiku, kai taip nusirengia panos. Suprantu, į paplūdymį, ar kur sode, puiku., bet į miestą...nežinau, nežinau.Lygiai taip pat kvailai atrodo, kai jaunos panelytės važiuoja prie vandens telkinių kaip į kokį vakarėlį - su makijažais ir tam netinkančiais rūbeliais Bet, kiekvienam savo, tiesiog, jei turėčiau dukrą, nenorėčiau, kad ji taip vaikščiotu.
|
| |
 Eli.lt |
2007-06-13 10:39
Nežinau madų, bet per šiuos karščius pradėjau svajoti apie tokius šortukus Žinoma, jiebūtų skirti nešiojimui tik namuose. Kur tokių ieškoti?
|
| |
 Eli.lt |
2007-06-13 10:41
nepatikėsiu pati savim, bet turiu tokius šortus/triusikus Su jais vaikštau namie arba sode.O tokių trumpų mačiau new yorker pardoj (sorry, jei ne tiksliai pavadinimą parašiau).
|
| |
 Eli.lt |
2007-06-13 11:12
Kaip tik "Newyorkeryje" mačiau tokių trikotažinių šorčiukų popigiai...
Šiaip tai tokius nešioti - ne man. Bet... Primečiau praktiškai: kasdien su vaikais einu į darželio teritoriją per vaikų pietų miegą: mažius snaudžia vežimėlyje, mes su dukra išsitiesiam ant kilimėlio, paskaitau jai knygelę... Su maudymuku tai taip nedrybsosi, o, va, apsiavei tuos šorčiukus, apsirengei marškinėlius nuoga bamba ir su petnešėlėmis - kuo gi ne maudymuko atmaina? Ir vaikus pasiganyt išvedi, ir įdegi tuo pačiu
Tiesa, pamąsčiau, kad vis dėlto ir darželyje šen bei ten vaikšto žmonės, tai susilaikiau nenusipirkusi - dar ką nors infarktas ištiks, ar darželio darbuotojai už amoralų elgesį iš teritorijos išvarys
O jei rimtai, tai tokie šorčiukai - ko gero, puikus dalykas karštą vasaros dieną namuose, kaime prie ežero, nuosavoj sodyboj ar sode pašmirinėti... Bet gatvėje? Hm... vis dėlto gal geriau nereikia
|
| |
 Eli.lt |
2007-06-13 11:13
Kai dabar tokie orai, aš labai mielai vaikštau su tokiais šortukais namie Man gerai ir vyras patenkintas
|
| |
 Eli.lt |
2007-06-13 11:19
sode su tokiais vaikštau būtent, dėl Coridos paminėto pasideginimo. Tada nesvarbu netobulos formos. O į miestą tai tikrai neišvarytų. Įdomu, o kai taip apsirengia mergičkos, jos ko tikisi, kad vyrų dėmesio tokiu būdu sulauks, ar joms jau taip be galo patogu su tais triusikėliais
|
| |
 Eli.lt |
2007-07-12 12:18
kudai panai - aisku, gal ne i darba bet laisvalaikiu
|
| |
 Eli.lt |
2007-07-12 14:45
Jei galeciau, gal ir nesiociau, tik ne mieste
o nuo karsciu kuo puikiausiai gali gelbet laisva suknele medvilnine ar linine
|
| |
 Eli.lt |
2007-07-12 15:37
Cituoti(Ausma @ Jul 12 2007, 02:45 PM) 19133
o nuo karsciu kuo puikiausiai gali gelbet laisva suknele medvilnine ar linine
arba naktiniai namie bet ir medvilniniai, ne sintetiniai
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-18 22:36
o man atrodo kad jei grazi figuryte tai kogi ne kitose salyse per karscius su maudymukais vaiksto visos,vyrai be virsutines rubu dalies ir kas cia tokio,nori mergytes demesio,jaunyste durnyste kaip sakoma,as pati neiciau ,bet man nekliudo kitos
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-25 11:58
aš turiu tokius džinsinius,ištikrųjų begalo patogu, (ir asmeniškai man-gražu ) tačiau jau šiemet į kampą įgrūdau........
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-25 16:47
nešiojau ir aš tokius,tik jau 10 metų atgal Būvau liekna tai leidau sau tokį malonumą Na leisiu sau jums parodyti kaip aš atrodžiau 10 metų atgal Foto atskanuota nuo popierinės,tai kokybė nesuperinė
Pagal prašymą įmetu save dabartinę
Skirtumas 100 procentinis
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-25 17:29
noreciau pamatyti kaip atrodai db,butu galima palyginti
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-25 17:39
man tai tie sortukai kiek wulgaroka.. juk wos wos ilgesni, kad gerai sikna uzdengtu( nenukaisi juk) pats tas ir mieste waiksciot, bet nea tie triusikiniai i soda, prie juros, prie ezero ar siaip namie, tai taip, pats tas, patogu gi ir wyrai patnkinti
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-25 17:58
Cituoti(voveryte @ Apr 25 2008, 05:29 PM) 27376 noreciau pamatyti kaip atrodai db,butu galima palyginti
Įmečiau
Cituoti(sky-m @ Apr 25 2008, 05:39 PM) 27380 man tai tie sortukai kiek wulgaroka.. juk wos wos ilgesni, kad gerai sikna uzdengtu( nenukaisi juk) pats tas ir mieste waiksciot, bet nea tie triusikiniai i soda, prie juros, prie ezero ar siaip namie, tai taip, pats tas, patogu gi ir wyrai patnkinti
Na nežinau,esu kitokių pažiurų,kodėl neparodyti save jai esi gražaus kūno sudėjimo?Jai kreipt dėmėsį į kekvieną katram nepatinka kas kaip rengesi visos vaikščiotumėm su abitais Mano manymu kekvienas rengesi kas kaip nori,kas vienam atrodo vulgarei,kitam gražei Juk mes visi tokie skirtingi
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-25 19:46
palaukit, einu ir aš iš po lovos ištrauksiu saviškius tuoj pademonstruosiu........
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-25 19:59
va....... tik klyno nebeina užtraukti,nes pilviukas pradėjo augti
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-26 00:54
Demonstruojamos sortuku mados As taip pat turiu trumpucius,tik ne dzinsinius,tai su jais po namus praita vasara vaiksciojau.
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-26 11:03
Cituoti(Shalnaja @ Apr 25 2008, 04:47 PM) 27364 nešiojau ir aš tokius,tik jau 10 metų atgal Būvau liekna tai leidau sau tokį malonumą Na leisiu sau jums parodyti kaip aš atrodžiau 10 metų atgal Foto atskanuota nuo popierinės,tai kokybė nesuperinė
Pagal prašymą įmetu save dabartinę
Skirtumas 100 procentinis
niu jo skirtumas tei yra,bet tiu gi sportuoji db taip?
|
| |
> Mada: šortai=triusikai