Eli.lt |
2007-06-03 10:01
Kokias išbandėt, kurios patiko, o kuriomis nusivylėte? Aš esu bandžiusi Keune's keletą priemonių, bet, kad labai sužavėtų, tikrai ne.
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2007-06-03 18:22
Jei profesionalioms priemonėms priskirsime tas, kurių galima įsigyti kirpykloje, tuomet naudoju Keune priemonę plaukų tiesinimui. Esu tikrai patenkinta Tiesa, įsitikinau savo kailiu, kad priemonės efektyvumas dar priklauso ir nuo kirpimo. Dabar baigiu atsiauginti kirpčiukus, jie krenta visai kitaip ir tiesinant vaizdas visai kitoks. Iš pirmo žvilgsnio atrodytų, kad priemonė neefektyvi, bet trumpus plaukus susitvarkydavau puikiausiai.
|
| |
 Eli.lt |
2007-06-04 16:37
as esu isbandziusi l'real proffesional ivairiu rysiu sampunu ir balzamu tai tikrai nenusivyliau schwarzkopf professional bonacure kauke esu turejusi irgi patiko tik wa nusivyliau lakme priemonemis,man jos nelabai
|
| |
 Eli.lt |
2007-06-06 10:01
Pastebėjau vieną negerą dalyką. Profesionalios pr geros tada, kai naudoji kartais. T.y. kai eini į kirpyklą ir ten tave tuo kartu plauna, gražina.
Kasdien naudojant prof. priemones man asmeniškai su plaukais pasidaro keisti dalykai Iš pradžių viskas būna čiki. Bet po to, arba atsiranda pleiskanų, arba pradeda dažniau riebaluotis, veltis, keistis sruktūra į neigiamą pusę.
Todėl kiek teko naudoti prof. priemonių, tai po kurio laiko jų naudojimą retindavau iki kelių kartų per mėnesį, ne dažniau.
Nežinau, ar čia tik mano plaukams netinka, bet yra kaip yra
|
| |
 Eli.lt |
2007-06-07 09:21
Taip buvo gal del to kad ilga laika naudojaisi butent tos pacios rusies priemonemis,juk reikia jas daznokai keisti,na as pvz keiciu karta per menesi,issirenku tos pacios serijos tik kitos rusies ir viskas buna liux
tiesa,mano kirpeja minejo kad lb geras kokybes ir kainos santykis yra plauku prieziuros priemoniu allwawes firmos,sake kad kainuoja zymiai pigiau nors irgi yra profesionalios,o skirtumo tarp pvz bonacure serijos ir sitos allwawes nera ir dar sake kad ju sapmunai labai gerai islpauna galwa,ilgesni laika jie buan swaresni,man tai labai aktualu,nes galva plauti tenka kasdien
|
| |
 Eli.lt |
2007-11-20 23:29
Oi bandziusi labai daug net neprisiminsiu visu...Loreal,Tigi,Matrix,Wella,Allwaves,Milkshake,Londa,Goldwell...
|
| |
 Eli.lt |
2007-12-13 15:01
as esu Tigi, Joico prof. priemones. man labai patiko, aisku kainos siu primoniu ne is mazuju, bet kokybe tai labai gera
|
| |
 Eli.lt |
2007-12-13 16:13
Man tai allwaves sampunai tai tragiski- nu lygiai tokie pat, kaip tie kur parduotuvese buna lenkiski dideles bonkes po 3 lt. Dar bandziau z.one (milkshake ir simply zen linijas). Siaip neblogos priemones gal kokie 8 balai is 10. Labiausiai kol kas patinka L'oreal prof. O dar bandziau Kerstase, jos daug kam patinka, bet man tai nepatiko.Serumas visai nedrekino, o nuo stiprinancio sampuno plaukai labai jau veldavosi.
|
| |
 Eli.lt |
2008-01-24 15:45
Man lb patinka Keunes plauku prieziuros priemones,nes tai augalines kilmes produktai o alwaweso sampunai tai man lb nepatinka veliasi tie plaukai o dabar uzsisakiau goldwello galiuku seruma tai ziuresiu ar pades ar geras ir pranesiu
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-30 22:32
niu to serumo man teip ir nebeatvezė tai kitoki nusipirkau net nzn tiksliai kokia firma o snd pati isbandziau Keunes plauku puriklį ,kuris pakelia plaukus nuo saknu,tai zinokit nerialus daiktas
|
| |
 Eli.lt |
2008-07-31 14:15
Aš labai noriu išbandyti profesionalių priemonių plaukams. Prieš išvykstant į studijas reikės užsipirkti truputį šampunų ir balzamų ir kaukių
|
| |
 Eli.lt |
2008-07-31 14:18
mano manymu, svarbu ne kokios firmos visa tai, o svarbiausia, kad tiktu galvos odai ir plaukams
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-20 13:19
Visiskai pritariu Jurateliuxxx, kad viskas priklauso nuo pacio zmogaus plauko strukturos. Taciau jei kalbeti apie prof.priemones, tai pati labai megstu Wello's System Proffesional priemoniu linija(tik nezinau ar Lietuvoje ji jau yra ar dar ne ).Plaukai buna kaip silkiniai, o plius ir visa diena islieka plauku kvapas, kaip ka tik is salono kai iseini
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-20 15:11
Aš naudoju Schwarzkopf Bonacure hairtherapy plauku kauke labai fainas dalykas.
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-20 15:52
O as save jau galiu vadinti plauku auginimo veterane Tik, gaila, kad reikalauja labai daug jegu ir pinigeliu Is patirties galiu pasakyt, kad veiksmingiausia viska naudoti vienu metu, turiu omeny - vitaminai, serumai, sveikas maistas, jokio streso ir, aisku, kad prieziuros priemones butu geros kokybes. Pati asmeniskai naudoju Tigi, tik reikia laiko (priemones brangios, bet labai skalsios, tad salyginai, nera brangesnes uz kitas (perkant didesnemis talpomis). Serumas - Wellos (nuo plauku slinkimo, bet ypac tada, kai pradejau vartoti, pasijaute rezultatas). Vitaminai - Merz Special. Nepamirskit, kad plaukai, visu pirma, turi buti sveiki, o jau tada reikeu mastyt apie auginima Man ner nieko baisiau nei ilgi be proto, bet lygiai taip pat nusiure, nualinti dazymo. Beje, pati dazau plaukus (sviesinu) - tik sruogelemis ir kas 3 men. darausi spec. man kirpejos pagaminta kauke. Tai vat, tiek. Auginu toliau
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-21 08:51
Cituoti(voveryte @ Apr 30 2008, 07:32 PM) 28438 niu to serumo man teip ir nebeatvezė tai kitoki nusipirkau net nzn tiksliai kokia firma o snd pati isbandziau Keunes plauku puriklį ,kuris pakelia plaukus nuo saknu,tai zinokit nerialus daiktas
galima gal placiau apie si purikli? kaip naudoti, kokios konsistencijos jis ir kaina mazdaug kokia... dekui
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-21 19:54
aš naudojau ant švarių sausų plaukų,arčiau šaknų,jis buvo purškiamas (galima ir visus plaukiukus purkšti),kainos tiksliai nežinau nes nepirkau aš jo,bet manau iki 30 litų
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-22 10:17
reiktu pabandyt ir man, nes mano plauku saknys griet riebaluojasi
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-22 10:20
bet juk čia nera priemone nuo riebalavimosi o visos priemones dzniausiai dar labiau riebina plaukus,nebent butu specealiai riebiems plaukams ar riebiai galvos odai
|
| |
 Eli.lt |
2008-08-25 10:31
kai naudoju purinnti sampuna-tada efektas geras...
|
| |
> Profesionalios priemonės...