|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2010-05-19 15:54
Giedre 2010 05 19
Vat nebandžiau, nors labai knieti nusipirkti, nes HiperMaximoj Kaune yra profesionalios kosmetikos parduotuvė ir ten vis akcijos - atrakcijos būna. Bet kaip ir minėjau kažkurioje temoje, kad gerai būtų prieš perkant pasibandyti, ar tiks tau ši priemonė. Nes kad ir su nuolaida, vis tiek ne 3 Lt kainuoja.
Mano draugo pusseserė dirba profesionalios kosmetikos parduotuvėje tai teks prašyt mėginukų. Kiek jau esu bandžiusi šampūnų/balzamų/kaukių iš profesionalų linijos niekas netiko mano plaukams. Matyt, netinka mano plaukams chemija, reiks gal ką iš natūralių gaminių išbandyt.

|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2010-05-19 21:50
Natūralūs irgi ne rodiklis, kad tiks Dabar labai liaupsinamos natūralios prekės, tačiau, ar visiems jos tinka - čia dar didelis klausimas.
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
2010-05-25 18:20
Giedre 2010 05 19
Natūralūs irgi ne rodiklis, kad tiks Dabar labai liaupsinamos natūralios prekės, tačiau, ar visiems jos tinka - čia dar didelis klausimas.
natūralią priemonę taip pat kaip ir cheminę reikia "atrasti" sau tinkamą. Be to, jei natūrali tinkamai parinkta ji gydo plaukus, ko nedaro cheminės sudėties produktai.
Apie natūralias priemones jau senai domiuosi ir esu nemažai jų išbandžiusi (ne vien plaukams) ir neteko nusivilti.

|
| |
|
|
2010-05-26 12:33
Vieni žmonės yra alergiški chemijai, kiti - natūraliems dalykams. Esu mačius žmonių, kurie alergiški vilnai, o mano mama neperneša natūralios kosmetikos, nes joje esančios natūralios medžiagos ją erzina - pradedant nuo čiaudulio, baigiant bėrimais.
Eli.lt forumo DUK
|
| |
|
|
2010-05-26 14:42
Giedre 2010 05 26
Vieni žmonės yra alergiški chemijai, kiti - natūraliems dalykams. Esu mačius žmonių, kurie alergiški vilnai, o mano mama neperneša natūralios kosmetikos, nes joje esančios natūralios medžiagos ją erzina - pradedant nuo čiaudulio, baigiant bėrimais.
o kokią kosmetiką naudoja?

|
| |
|
|
2010-05-26 15:41
Dabar nepasakysiu tiksliai, nes čia kaip buvo natūralumo bumas pačioje pradžioje, tai teko keletą išbandyti - čia jau prieš daug metų. Tai daugiau ir neeksperimentuoja.
Elementarus pavyzdys: visos dantų pastos, kuriose yra natūralių medžiagų, t.y. žolių, jai graužia burnos ertmę.
Eli.lt forumo DUK
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2010-06-22 21:53
Dabar naudoju Wellos ir Loreal profesionalias priemones. Kartą iš kirpėjos pirkto šampūno buteliuką įdaviau pažįstamos vyrui, kuris dirba vairuotoju, paieškoti gal bus kur Vokietijoje, Olandijoje, Belgijoje. Ir ten nėra - tik grožio salonuose, bet pigiau nei pas mus. Tai dabar taip kartais užsiperku. O kirpėja jaučiasi tokia nusivylusi, kad ne iš jos perku.
|
| |
Vesta
svečias |
2011-01-17 01:31
Eli.lt 2009 02 01
Cituoti(ievuciukas95 @ Jan 31 2009, 11:33 PM) 49679
as tai patariu ne profisionales priemones o pwz ricinos alieju lb nuostabus tinka plaukams ,nagams,ir blakstienoms.as naudoju ja kaip kauke-1kiausinio trinys , 2.1 saukstas ricinos aliejaus , 1 saukstas medaus .labai padeda nuo plauku slinkimo ir stiprina .o blakstienas pradejau tept pries savaite einant miegot.po keliu dienu rezultatas: ilgos blakstienos ir tokios grazios
svaigsti tiu cia po keliu dienu ilgos blakstienos seip atsargei tu tepdama aliejumi blokstienas,kad i akis nepatektu,o seip tai stiprina blakstienas ricinos aliejus,bet is ryto turetu patine paakiai buti 
Siaip as tikrai pritariu,nes pati jau po keturiu dienu naudojimo matesi rezultatas.kitos mano blakstienos taip islindo kad y akiu vokus remesi,pati negaliu patiketi,o siaip kas netiki gali pacios pabandyti
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 32
2011-09-12 15:03
As taip pat visapusiskai palaikau
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 4
2011-09-29 21:51
aš dabar išbandinėju ref priemones plaukams, šampūną ir kondicionierių. patinka ir pirkau už normalią kainą http://www.topbeauty.lt
|
| |
> Profesionalios priemonės...