Forumas > Santykiai ir neištikimybė > Ar visi vyrai eina į šoną?
6

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 113

2009-10-15 12:50

As tai sakyciau flirto be pagrindo nebuna :)

Matomai to zmogui truksta seimoje . Bet tai nereiskia kad beflirtuodamas jis ir nueis i sona . Gal jam tik to ir uzteks

http://www.filmai.in/uzeik-28821.html

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2009-10-15 17:09

aš užstosiu flirtuojančius  Nes flirtas - tai yra žaidimas, žodžių žaismas ir tiek. Tik reikia žinoti, su kuo galima flirtuoti: jei matai, kad žmogus tave įsimylėjęs, o tu dar kaitini aistras - tai jau nebe flirtas ir ne žaidimas. Nematau aš nieko blogo flirtuoti 

O vat ėjimas į kairę - tai tikrai rodo, kad šeimoje ar kituose santykiuose yra spragos

Ar visi kiaulės? Ar tikrai moterys šventos? 

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 113

2009-10-16 05:21

Moterys tikrai nesventuoles ;)

http://www.filmai.in/uzeik-28821.html

Sukurtos temos: 18   Diskusijose pasisake: 515

2010-05-29 21:50

šyvakarą užsukau su drauge į kavinukę ir ten pamačiau savo bendradarbės vyrą su kita, o jis

turėjo būti išvykęs į pajūrį. nežinau kaip pirmadienį ją susitikti

2010-05-31 10:32

Nice... Tavo vietoje atsargiai pakalbėčiau su bendradarbe (žinoma, jei ji tavo draugė), kad prižiūrėtų savo vyrą, jei nori išsaugoti santykius. Tiesiogiai gal nieko nesakyčiau, nes visgi čia dviejų žmonių reikalas.

Bet šiaip - man labai juokinga, kai žmonės viešai eina į slaptus pasimatymus :D

Eli.lt forumo DUK

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1

2010-05-31 14:58

Eli.lt 2007 06 02
Tiesiog, tema apie atsibodusią temą
Tai vistik ar visi jie kiaulės,ar yra išimčių? Aš manau, kad eina visi, tik vieni moka LABAI gerai slėpti tai, kad nė šuo nesuuos, o kitiem tai sekasi prasčiau.

Tema sena, kaip gyvenimas.Tačiau, ji visada bus diskutuotina. Juk gyveni ir matai neištikimybę, o čia dalyvauja abi pusės, tiek vyriškoji, tiek ir moteriškoji. Manau, jog eiti į šoną, tai kiekvieno suvokimo ribos...Eiti, vadinasi apgaudinėti, ir jokie čia filosofavimai, kad kiekvieno reikalas tai daryti yra beprasmiai.O į temą, tai manau yra vyrų neinančių, kurie myli savo šeimą ir jokie nauji jauni vėjai jų neišveda iš pusiausvyros.

SVEIKI

2010-05-31 16:37

Aš irgi manau, kad visi tikrai neina. Kaip ir tikrai ne visos moterys eina į šoną :)

Čia nepriklauso nuo vyrų-moterų. Čia priklauso nuo smegeninės funkcionavimo.

Eli.lt forumo DUK

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 329

2010-06-14 16:22

Tikrai ne visi vyrai eina i sona  Siaip tai mano aplinkoje, sakyciau, moteru tokiu daugiau. Bet gal todel, kad kolektyvas daugiau moteriskas?

2010-06-14 20:43

Gali būti, kad kolektyvas moteriškas :)

Moteris anksčiau (čia labai anksčiau) stabdydavo pastoti ne laiku ir ne su tuo. O kai yra kontraceptikai... Tai niekam galvos neskauda.

Eli.lt forumo DUK

Sukurtos temos: 18   Diskusijose pasisake: 515

2010-06-29 22:34

pratylėjau ir niekam nieko nesakiau

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2010-07-08 21:11

Giedre 2010 05 31

Bet šiaip - man labai juokinga, kai žmonės viešai eina į slaptus pasimatymus :D

taip saugiausia, neikas neįtars - juk nesislapstoma... pasiaiškinti bus glima - sutikau atsitiktinai ir pan. o kai slapstaisi, tada...

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 329

2010-07-15 11:33

ildivo, o aš apie tai net nepagalvojau Jei kada nuklysiu į šalį, tai tavo pastebėjimas pravers

merfise
svečias

2011-03-05 18:25

NE VISI EINA I "KAIRE", BET GALBUT DAUGUMA.. NEJAU I SONA, IR MECIAU TOKI, KURIS EINA IR NEBEPERGYVENA NET DEL TO.. MANAU, JEI NESISEKA PADORAUS SURAST, ESANT PACIAI DORAI, TAI GERIAU JAU JOKIO

NEISTIKIMYBE NESA NE TIK SKAUSMA ISTIKIMAJAM, BET GALI ATNESTI VISOKIU BRUDINU LIGU, KURIOS GALI NE TIK ARTRITUS, BET IR ATEROSKLEROZES SUKELTI..

NEISTIKIMYBE PROPAGUOJAMA SPAUDOJE IR VISOKIU PLAUNANCIU SMEGENIS PSICHOLOGU.. BET UZMIRSTAMA PRIE GREITO SEKSO SUKSNIU PARASYTI: "atsargiai, Aids, gonoreja, vienisi vaikai, isirusios seimos ir t,t,"

nora
svečias

2011-11-18 09:22

Aš niekad negalėjau pagalvoti ,kad tiek daug vyrų ir moterų eina į kairę...pasikeitimai gyvenime atverė ir kitas gyvenimo spalvas,būna pasirodo netik šeimyninis gyvenimas :) Ką pastebėjau,kad daugelis vyrų einančių į šoną yra materialiai apsirūpine,turintys gražias šeimas,kurias nori išsaugoti.Paradoksas...o moterys,eina į kairę daugiausia dėl vienos priežasties,nepasitenkinimas vyru(alkoholikas vyras,egoistas,mamos sūnelis ir pan)

Eli.lt
Eli.lt

2012-03-17 15:31

Galiu pasakyti is savo patirties, kad tikrai dauguma vyru eina i sona...turejau net tris tokius draugus kurie turejo merginas arba zmonas ir vistiek budavo su manimi ar su kitomis. Siuo metu bendrauju su vienu tokiu, jis man patinka kaip draugas, traukia kaip vyras, bet turi zmona ir jos tikrai nepaliks,as to ir nenoriu ir jam ir man gerai yra ir taip.Kartais del to mane uzgriauzia sazine, kad laisvu laiku jis atvaziuoja pabuti su manim , mylisi su manim, o nebuna namie su ja.Kai matau savo drauges kuriu vyrai jas isdavineja to suprasti negaliu, bet elgtis paciai sitaip lengva. Kartais pagalvoju, kad nesu kalta del to, nes neturiu antros puses ir kaip is savo pusese nieko blogo nepadariau, jei ne as su juo buciau tai butu kita mano vietoj...nezinau kaip toliau elgtis, ar testi visa tai ar nutraukti, nemanau, kad sugebeciau tai nutraukti....

6

Viršun ^ | Forumas > Santykiai ir neištikimybė > Ar visi vyrai eina į šoną?

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)