Forumas > Ligos ir gydymas > Breketai
1

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-16 10:32

Turiu problemikę..kreivi dantukai, labai noriu juos ištiesinti. Gyd. pasiule nešiot briketus. Ar nešiojot kas? Ar padėjo? nes mano dantys tai labai kreivi
Gal žinot Kaune kur nebrangiai ir gerai padaro??

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-18 14:07

nu nea... neteko paciai su tuo susidurti.
Tik zinau, kad labai pavargsta zmones valytis - nes reikia dar intensyvesnes prieziuros. Ir kas kazkiek laiko juos patvarko - na dantys kazkiek persistumia ir briketus keicia.

Eli.lt
Eli.lt

2008-12-23 15:12

Ar kas nors nešiojate breketus ar plokšteles? Kokie rezultatai?
Aš pati nešioju breketus jau ~1metus. Rezultatas tikrai labai įspūdingas, dantys labai greit išsitiesino.
Dar dėl kelių tarpų teks kažkiek laiko panešioti ir viskas...
smagu būtu surasti bendraminčių apie tai ir pasidalint problemomis, įspūdžiais..

Eli.lt
Eli.lt

2008-12-23 15:26

pati nešioju jau metus, jokių breketų nekeičia, ir valytis nepavargstu. keičia tik tas vielas arba gumas.
vienžo, rezultatas tikrai geras, rekomenduoju breketus tiem kas nori susitvarkyti šypseną.

Eli.lt
Eli.lt

2008-12-23 17:46

Cituoti(monika @ Dec 23 2008, 01:58 PM) 47913
ne as nenesioju o kazin seip daug kainuoja?

man 2 metų gydymas (suklijavimas ir kas menesi 90lt už paveržimus) kainavo virš 2000lt.

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-13 22:14

Nešiojau breketus apie 4 metus. Dantis sutvarkė tobulai, bet visas "malonumas" gan nepigiai atsiėjo. Nors, kai pagalvoju, dėl tokių dantų, tikrai verta buvo ir tiek pinigų sukišt ir pakentėt (visas procesas dantų tvarkymo nebuvo gan malonus)...

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-21 14:02

Cituoti(Liucka @ May 16 2007, 09:32 AM) 13030
Turiu problemikę..kreivi dantukai, labai noriu juos ištiesinti. Gyd. pasiule nešiot briketus. Ar nešiojot kas? Ar padėjo? nes mano dantys tai labai kreivi
Gal žinot Kaune kur nebrangiai ir gerai padaro??

labas,as nesiojau briketus puspenktu metu...pavargti pavargau bet rezultatas stulbinamas...tik uz briketus tai geriausias dalykas koki tik tokiais atvejais zinau....gaila del kauno nieko nezinau,nes klp gyvenau ir ten lankiausi pas stomatologe..man ir buvo didele problema :kai sukasdavau dantis ten galkejau uzkisti tris savo pirstus..toks buvo tarpas..del dantu plovimu....nu tenka plauti dazniau nors praskalauti,bet cia man atrodo gi logiska sekmes...

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-23 14:06

o kokia kainele butu man ir klaipeda tiktu gyvenu netoli jos bet as esu girdejus jai gyveni uzsieny tai tau ju niekas ir nedes

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-26 22:24

Cituoti(liute @ Feb 23 2009, 02:06 PM) 50539
o kokia kainele butu man ir klaipeda tiktu gyvenu netoli jos bet as esu girdejus jai gyveni uzsieny tai tau ju niekas ir nedes

klp yra medicinos centras "lorna" minijos gatveje,jei tiksliau...reiktu telefonu knygoj susirast nr ir pasiteiraut ar bedirba stomatol kurie tuo uzsiima.nu kaina man isejo per tuos 5 metus mazdaug 4tukstac su virsum,aisku moki ne is karto tiek.idejimas kainuoja paskui uzvizitus dar reik,vadinama breketu priziurejima suverzima ir pan. bet man iseme jau pries 4 metus.tai kaina gali but aisku pasikeitus

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-27 16:23

Cituoti(liute @ Feb 23 2009, 02:06 PM) 50539
as esu girdejus jai gyveni uzsieny tai tau ju niekas ir nedes

Aš sakyčiau, kad tai susitarimo reikalas. Gydantis pas ortodontą (nesvarbu, ar dėtumeisi breketus, ar plokštelę) būtina reguliariai lankytis - gyd. stebi, kaip keičiasi burna, ir pagal tai koreguoja gydymą. Taigi pirmiausiai turi pati apsispręsti, ar esi pasiryžusi kaskart skristi iš užsienio į Lietuvą. Ir taip visą gydymo laiką. O tai truks tikrai ne mėnesį ir ne du - gydymo trukmė skaičiuojama metais, o vizitų dažnis kiekvienam nustatomas individualiai.
Be to, jei gyvensi užsienyje, į gydymo kainą įskaičiuok ir lėktuvo bilietų kainas

Eli.lt
Eli.lt

2009-03-07 21:06

Mano dantys nėra labai jau kreivi, tačiau norėčiau pasitiesinti. Kažkada vaikystėje nešiojau plokštelę, tačiau kai daktarė pradėjo kalbėti apei kažkokius tai dantų nugręžimus, daugiau nebesilankiau karts nuo karto vis pagalvoju, kad gal reikėtų susidėt briketus, bet kainos šiek tiek sulaiko. O gal kas žino kiek trumpiausiai juos nešioti, nes nelabai galiu sau leisti kokiem 2 metams pasipuošti geležine šypsena.

Eli.lt
Eli.lt

2009-03-11 18:24

Dantukų gydymo trukmė breketais priklauso nuo situacijos. Tai gali pasakyti tik pats odontologas.

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 14

2009-03-27 17:44

Jei kam idomu, straipsnis apie dantu tiesinima: http://www.pasveik.lt/naujienos/dantis-kartu-su-vaiku-tiesina-ir-tevai/33409

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1

2009-08-01 18:47

Sveiki mano apatiniai dantys susigrude,o tarp virsutiniu yra keletas 0,5mm tarpai ir viename tarpe isvis turejo isaugt dantis taciau jam buvo per mazai vietos,gal ka pasiulytumet dantu tiesinimui girdejau apie kaksokius "treinerius" jie nebrazngiai kainuoja nuo 200 iki 300 lt,reikia nesioti nakti ir keleta valandu diena,gal zinote ka nors apie tai?Breketu nenoriu detis (nes mokykla patycios..) ir gana brangiai kainuoja...

PADEKIT

Eli.lt
Eli.lt

2009-08-02 15:29

As pati nesioju breketus ir esu patenkinta.kaina tai gan didele bet kenteti galima ir kas du menesiai paverzimai.as gydausi vln tai man super ir daktaras labai malonus.apie tas ploksteles tai nesu girdejusi bet manau internete turetum informacijos sussirati tikrai bus,o jei ne keliauk pas gydytoja paaiskins.o del patyciu tai net nezinau man tai net grazu jau pasidare,ir kitose salyse esu girdejusi kad tai dedasi del mados.miestuose tai pilna zmoniu su breketais ypac jaunimo.nebent aisku kaina daro savo.

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2009-08-03 12:00

Eik tu ??? Patyčos? Aš maniau, kad čia viskas "ant bangos" Jau net susirūpinau, kad vaikai be plokštelių vaikšto :D

Nes kur pasisuki - visur breketai.

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

Eli.lt
Eli.lt

2009-08-04 17:52

na taip,as tik uz breketus 10 balu.

Vitalijus
svečias

2009-12-10 01:43

Sveiki, nusprendziau irgi istiesinti savo dantis, galvoju tik virsutinius ar tai imanoma breketus nesiotis tik ant virsutiniu ? ir beje gal kas gali kokia gera klinika parekomenduot kur ir kaina ir daktaras geras :)

Dona
svečias

2010-01-18 20:04

Sveiki, gal kas nesiojat keramikinius reketus?

Noreciau suzinot kaina..

O metaliniai breketai, kiek ant vieno danties kainuoja?

Sukurtos temos: 6   Diskusijose pasisake: 56

2010-01-20 12:32

sveikos, as nesiojau breketus ir virsuje ir apacioje. Virsuje reikejo nesioti apie 4 metus, o dbr plokstele, kad neatsistatytu viskas, o apacioje nesiojau apie 2 metus, ir dbr toks lankelis uzdetas, kad uzfiksuoti viska. Siaip kainavo nemazai jei nesumeluosiu su visais vizitais, priedais apie 6000 kainavo suma sumarum jei ne daugiau

life is a highway, I wanna drive it all night long!  :)

1

Viršun ^ | Forumas > Ligos ir gydymas > Breketai

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)