Forumas > Dietos ir apie dietas > Kaip priaugti svorio..
1

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-26 14:43

Kokia plona, gal tu nieko nevalgai, tau sunku tikriausiai, kad tokia plona - tokius žodžius girdžiu labai dažnai. Mano didžiausia problema, kaip priaugti svorio. Ką ir kiek reikėtų valgyti, kad priaugtum apie 5-6 kg. Gal kam nors atrodo tai juokinga ir paprasta, bet man tai tikrai ne. Atrodo valgau pakankamai, tačiau kokia plona buvau tokia ir esu. Keli kilogramai tikrai padarytų mane laimingesnę, nes dabar net vasarą vengiu nusirengti megztinį ar palaidinę ilgomis rankovėmis ir parodyti kokia plona esu
Taip norėtųsi, kad kas nors patartų, o gal atsirastų ir tokių su kuriomis kartu susidarytume dietą ir pabandytume jos laikytis. Per prievartą valgyti gan sunku, tad reikia palaikymo, kad pasiekčiau savo tikslo Nebenoriu būti per daug plona

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-11 12:35

Sveiki. Pagaliau radau zmogu, tiksliau mergina kuri turi tokiu paciu problemu kaip ir as.Esu perdetai liekna. Ir lai nesupyksta moterys, kurios linkusios storeti, bet jau pabodo matyti tik patarimus kaip numesti svorio, o tokias kaip mes niekas nekreipia demesio ir tik sako daugiau valgykit. As issityriau nuo visu galimu ligu del ko galetu svoris neaugt ir nieko. Medikai tik peciais trukcioja ir nebeturedami ka sakyti liepia dziaugtis nes pasak ju po kokio desimtmecio tik dziaugsiuos. Bet, kad jau 27 metus esu nelaiminga tai niekam neidomu. Tad butu tikrai malonu suzinoti nors ka nors kas gaketu padeti, gal yra daugiau tokiu, kurios jau turi kokiu rezultatu.Labai tikejausi, kad nestumas prides bent kelis kg, bet veltui, nukrito dar 10kg, dabar esu 179cm ugio ir sveriu vos 55kg.Mielu noriu apsikeisciau su bet kuo kas tik skundziasi, kad neilenda i pernykscius dzinsus, ar turi beprotishka apetita.Mano visos drauges beveik skundesi, kad per stambios, bet tik sumazino maisto kieki ir kg pradejo kristi, o as kisu viska per prievarta ir nieko.Drauges perka bliuskutes, sijonukus, ruosiasi vasaros sezonui, o man net baisu pagalvot, tiesiog trokstu, kad pavasaris ilgiau uzsitestu, net keliones i Turkija atsisakaiu del savo kunu, vyras ir pykt jau pradejo, kad kreipiu demesi, bet jam juk lengv sakyt, kaulu vyniotinis as, o ne jis.Jei kam nors pavyko iveikti tokia problema labai lauksiu patarimu.Atsiprasau, jei kam neidomu ir aciu tiems kas supranta.

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-11 19:26

'ambraj' patikėk labai gerai tave suprantu Mano ūgis 172 cm svoris 52 kg taip, kad abi tikriausiai atrodom panašiai....
Aš taip pat išsityriau dėl įvairiausių ligų, pas kokius tik gydytojus nebuvau Sveika esu tik tiek, kad baisiausia kūdena Man taip pat sako džiaukis, kad nestora, bet jie tikrai neįsivaizduoja, kaip nesmagu vasarą vaikščioti trumpomis rankovėmis, o rankos kaip šakaliukai....
Jooo valgymas per prievartą kažin ar padės, man tikrai nepadėjo, o išeities kol kas nerandu....
O į Turkiją tai be reikalo atsisakei važiuoti Aš tai lėkčiau, deja tokių galimybių neturiu
Reikia mums į Ameriką važiuot gyventi, gal būt ten sustorėtume... Juokai juokais, bet kaip suprantu nei tu, nei aš kol kas jokios išeities kaip sustorėti nežinome....

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-14 10:56

Netta, nemanau, kad ir Amerika padetu . Gyvenau Londone 3men.kimsau visoki slamsta ir patikek ne vieno kg. kai kitos po tiek laiko gryzta vos ne 5-10kg uzsikrovusios.
O nebandei sportuot, kokius ten papildus naudot? Man viena dietologe buvo patarus gerti maisto papilda lyg ir NUTRIDRINK vadinas, pirkdavau eurovaistinej, nu kai daug labai valgydavau per prievarta ir tuos papildus geriau, tai buvo pora kg priauge, bet vos geras nervu kamuolys ir tie kg per 1diena nukrito.

o be to tu dar turetum but labiau patenkinta uz mane, patikek tie 9cm ( na ta prasme, kad as aukstesne )taip vaizda gadina. Kai zmogus mazesnio ugio ir tas kudumas kitaip atrodo. Ech, reiktu mums kartu ta svori augint, gal kai viena kita palaikytume tai kas nors ir gautusi

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-14 11:22

tokiu kaip mes matau mazuma jei nepaslaptis, koks tavo dienos racionas? Gal mes tikrai tiesiog labai mazai valgom, ir tam svoriui nera kaip augti. Siaip as mazai judu, bet va nervu augint hiperaktyvu vaika kainuoja nemazai. Tad dar manau del to sunkiau pasisavina organizma visas maisto madziagas, jos greiciau iseina lauk . Mano vienai pazystamai tai buvo kai ji pradejo dirbti, daug komandiruociu , itemptas grafikas, ir pasidare tokia i zmogu nepanasi. Medikai vis delto nustate jei kaip ir depresija skyre antidepresantu, sake, kad stabdytu viso kuno darba, na prislopina ir suleteja , bet jai padejo, dabar vel atgavus formas ir jauciasi puikiai. Jauciu, kad ir man teks keliaut pas psichiatrus ir maldaut tu stebuklingu piliuliu. Tik , kad tie medikai nelabai juos taip ir dalina, o ir kainuoja jie nemazai bet del sito reikalo tai atsisakyciau daug ko, kad tik nors kokias formas igauciau.
Labai gerai apetita pakelia gliukozes ir vitamino C laselines, po ju labai norejosi niam niam, pvz geriamas vit.C man nepadeda, o siaip leisti ji viena oi kaip POPA ( bent jau man ) Dabar jau bandau gryzti vel prie dietologes skirtos dietos, bet labai sunku tiek suvalgyti, na bet kimsiu ir tiek, nes turiu iki rugpjucio men priauginti tuos kelis kg, kad visa gimine neissigastu
Gal medikai tai buvo skyre kokia spec dieta? Butu idomu suzinot ir palygint.

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-14 13:41

Ambraj, iš kokio tu miesto? Spėju ne iš Panevėžio, nes čia dietologų nė su žiburiu nerasi Labai įdomu būtų pamatyti kokią tau dietą paskyrė Norėtųsi palyginti kiek valgau ir kiek turėčiau suvalgyti, juk vis tiek panašu viskas turėtų būti
Kaip ir tavo draugė, esu gėrusi antidepresantų, bet man jie visai nepadėjo Nei nuotaikų prasme, nei tuo labiau svorio O pas kokius tik gydytojsu nebuvau, ir pas neurologus, ir pas psichiatrus, nieko jei man neranda, gydymo jokio nereikia, vadinasi sukis kaip moki....
Šiaip būtų įdomu pakontroliuoti viena kitą ir pažiūrėti kiek suvalgai, o sportas manau irgi padėtų, galvojau pradėti sportuoti kai vaikutį į darželį pradėsiu leisti, pas mane jis irgi laaabbbaaai aktyvus, tad patikėk man nervų irgi kainuoja visa tai

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-15 09:49

Shiaip visa laika gyvenau Kaune, tik pries metus persikraustem i sostine, taciau pas gydytojus lankausi tik Kaune. Vat tik psichiatro gero nespejau susirasti, buvau pas viena bet man pasirode, kad jam paciam pagalbos reikia , nes taip keistai su manim kalbejo, kad pati sau net neatrodziau, jog antidepresantu reiketu, mat jis paskyre kazkokiu silpnu ir liepe ateit po 4sav., taip ir nebenuejau.Tad kai jau jauciuosi nekaip isgeriu xanax tablete, dar homeopatiniu prisipirkau ir stogas kolkas vietoj
O dieta stai kokia sudare:
PUSRYCIAI: 100gr. juodos MOCIUTES duonos (kazkodel siule butent tos firmos, neva ji naturaliausia, man patinka ), 20- 30 gr. sviesto (tikro,o ne riebalu misinio), 50gr.rukyta nugarine, tikra desra (ta prasme kuo naturalesni produktai) + kietai virtas kiausinis, saukstas majonezo, kava ar arbata.

PRIESPIECIAI : Nutridrink (cia tas gerimas, maisto papildas)

PIETUS apie 13-14val: Darzoviu (burokas,agurkas,bulve, morka) sultinio sriuba su ryziais.NETINKA : KOPUSTAI, GRIKIAI, PERLINES KRUOPOS, AVIZOS
200gr. mesos+ 200gr. bulviu+ darzoves, padazas grietine. Mesos ir bulviu svoris skaiciuojamas jau pagaminto produkto, ne zalio.

PAVAKARIAI: 2 bananai arba naturaliosapelsinu, citrinu ir kt. vaisiu sultys su medumi.

VAKARIENE: Apie 200gr. silke, zuvis ar mesa, grietine naturali +juoda mociutes duona, kefyras.

Stai ir visa dieta Gal kitiems pasirodytu visai normali ir porcijos nedideles, bet man tai cia ohoho. Pusryciai dar sulenda, bet va pietus tai net asaros tryksta kai reik valgyt.Svarbiausia, kad nera maisto kuri as megciau. Man ta dietologe rekomendavo po keliu menesiu apsilangyti Vilniuje pas tokia dietologe Gaveliene, mat ir dieta juk ne visam gyvenimui, cia tik pradziai, po to ja zinoma reik koreguot. Tik, kad vis nerandu laiko kada.As prie visos sios dietos dar geriau ir kitoki baltymini papilda. visam siam reikalui reikia begalines valios, ir aisq mazyte smulkmena, tokia visai nereiksminga pinigeliu Nu vat ant ko labaiusiai gaila juos leist tai ant maisto, kuri valgai be jokio pasigardziavimo, o po to issh..., nei naudos, nei malonumo
Pabandyk kelias dienas taip pavalgyti, tada pasakyk savo nuomone, nors gal ir taip tiek suvalgai, ir tik man cia baisiai atrodo

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-16 12:57

Cituoti(Netta @ May 14 2007, 01:41 PM) 12794
Spėju ne iš Panevėžio, nes čia dietologų nė su žiburiu nerasi

bijau pameluoti, bet atrodo yra Panevėžy dietologė

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-17 19:55

Mano ugis 1.75, sveriu 52kg. Visa gyvenima buvau kuda, kol buvau vaikas, visi tyciojosi, daug asaru isliejau. Bet nieko nepadarysi, mano genai toki, mano tetis kaip sakaliukas, tokia esu ir as. Zinot, paskaiciau kaip jus cia kliedit apie tyrimus ir visokias dietas. Jus galvojat kad geriau svert 80kg? pagalvokit - mes esam aukstos, kaip atrodytumem sverdamos daugiau? Kaip sniego zmones. Ir aukstos ir riebios. As esu liekna. Gal pas mane nera krutines, gal pas mane ya atsikisusiu kaulu, bet as esu laiminga moteris. Turiu mylinti vyra, kuriam as esu patraukli, kuriam grazus mano kunas, tiks koks jis yra.
Taip, kad auksciau nosis, mes esam grazios

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-18 09:24

Labai pazistama tema cia diskutuojat Buvo ir mano gyvenime netrumpas laikotarpis, kai visi teiraudavosi, ar nealkana esu, ar pavalgius (tuo metu sveriau 49-51 kg esant 1.75 ugiui). Tiesa, jokiu kompleksu del atviru rubu neturejau (esu smulkiu kaulu), tik kad rasti tinkamo dydzio labai sunku buvo Kai pasitaikydavo itemptas darbu laikotarpis, tai nuo streso ir veiklos tie vargani kg dar labiau tirpo. Taciau tai jau praeitis Per mazo svorio problema padejo isspresti sportas. Siulyciau norincioms priaugti kg pradeti sportuoti treniruokliu salej (aerobikos netinka, jos labiau norincioms mesti svori). Ir apetitas atsiranda ir porcijos padideja ir kauliukai raumenukais apaugti pradeda Tiesa, nereiketu piknaudziauti spec. kokteiliais po sporto, nes dalis ju mazina apetita, degina riebalus ir skirti maistui pakeisti. Zinoma, rezultatai nepasimato iskart, o po kokiu 4-6 men. Taip kad, kantrybes ir pirmyn i sporto sale!!!

P.S. Dabar su savo 1.75 m sveriu apie 57 kg, nesioju pilna drabuziu S dydi ir esu tuo patenkinta

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-22 10:45

Sutinku, kad sportas padeda pagrazinti kuna, o ir siaip labai sveika, tik va man negrazu vien sausi raumenukai ypac ant kauletu ranku, kazkaip tie mazi riebaliukai man nepamaisytu Dziugu, SMILGA, kad tau sportas padejo ir pakankamai greitai pasimate rezultatas, vat man po pusmecio tik visu kg. buvo svoris pamazejes , tai taip supykau ant tu treniruokliu, kad emiau ir nustojau ten vaikscioti , o dar ir proteina geriau. Treneris stebejosi kaip cia man tas svoris visai neauga.
O JUS VISOS SHAUNUOLES, KURIOS MOKAT DZIAUGTIS SAVO KUNU, KAD IR KOKS JIS YRA. Vat as busiu labai laiminga kai mano kauliukus padengs plonytis riebalinis sluoksnis

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-02 21:01

Cituoti(ambraj @ May 22 2007, 10:45 AM) 13797
Vat as busiu labai laiminga kai mano kauliukus padengs plonytis riebalinis sluoksnis

zinai per metus laiko priaugau apie 4kg. Zinai kip dabar tragiskai atrodau? visi tie kg ant pilvo uzaugo. tai dabar isvis ispudingai atodau, pati kaip sakaliukas, o riebaliukai ant pilvo tokie, kad netelpu i pernai pirktas kelnes. zinok tas "plonas riebalinis sluoksnis"irgi nieko gero

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-08 09:05

Niu, tai ir as pastebėjau, kad tie reibaliukai ir mano liemens sritį pradėjo mylėt , bet dar nenusimenu, reiks pilvuka pamankštinti. Tik ech kaip sunku prisiversti tai daryti namie. Galėtu sporto klubai turet vietinį valandinį darželį, abu su suneliu būtume patenkinti
O gal NOMEDAI reiktų pasiulyti naują temą, gal ir mus visas pakvies bandymui kaip priaugti GRAŽIAI svorio , asmeniniai virėjai, treneriai, bet nea nesutiks, per brangiai mes jiems kainuotume
Gerą nesąmonę sugalvojau

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-20 12:54

mano draugyte turi sia problema,kad niekaip negali priaugti svorio,paprasciausiai toks organizmas,visko lb aug yra isbandziusi,bet niekas nepadejo

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-21 23:09

Cituoti(voveryte @ Apr 20 2008, 12:54 PM) 26402
mano draugyte turi sia problema,kad niekaip negali priaugti svorio,paprasciausiai toks organizmas,visko lb aug yra isbandziusi,bet niekas nepadejo

tai ir nepadės niekas, man net nėštumas nepadėjo - kaip buvau perkarusi,taip ir likau - nei kremuotos bandelės,nei cepelinai neveikia, bet va, jei tik mažiau valgai-iškarto svoris krenta

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-22 10:37

Na mano ugis 1.74, ir siuo metu sveriu 52 kg. Taip, gal esu truputi per liekna, bet tikrai jauciuos grazi, turiu mylima vaikina kuris dievina mano kuna, ir siaip vyru demesio stoka tikrai nesiskundziu. labai daznai sulaukiu komplimentu, kad esu grazi. Iki pilnos laimes dar noreciau poros kilogramu Pstebejau kuo labiau save myli, tuo labiau ir kitiem patinki, svarbiausia nekompleksuokit, visos esat grazios. Uzsimaukit mini sijoneli ir drasiai iskelusios galav eikit, nes jau geriau plonos kojos su mini, nei kad storos sugebekit atskleist ir isryskint tai ka turit graziausia ir svarbiausia mylekit save tada gal ir svoris augt prades

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-22 18:07

tai visai normalus tavo KMI, kai aš buvau 19-20m svėriau 48kg ir ūgis pas mane 1,75cm

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-22 20:23

Cituoti(voveryte @ Apr 20 2008, 02:54 PM) 26402

as tavo draugei galiu paskolinti keleta kilogramu

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-22 21:23

Cituoti(arveda @ Apr 22 2008, 07:23 PM) 26844
as tavo draugei galiu paskolinti keleta kilogramu

as jai irgi savo siulau,bet neima gal tavo paimtu,galesiu pasiteirauti

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-28 22:57

sveiki ... man daznai sako kad as lieknas, plonas, liaunas, kartais net dziusna . na ugis 180 ir pastoviai svoris 60-63 . jauciuosi sveikia, bet kad ir esciau kaip kiaule nieko gero nesidaro , toks jausmas kad chemijos pavartosiu. beja as virukas . na drauge sako nepergyvenk, taciau ir paciam norisi but stambesniam bent 70 arpanasiai ar tas receptas ismegintas ? apie kuri angsciau kalbejot?

1

Viršun ^ | Forumas > Dietos ir apie dietas > Kaip priaugti svorio..

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)