Eli.lt |
2007-04-18 13:52
Ar perkate kaukes pakeliuose? Tokiuose kaip sufasuota į vieno karto tepimą? Nusipirkau Nivea odos valančią - visai nieko. Kolkas tik pirmas bandymas, nes iki šiol nesu pirkusi, nors pasirinkimas platus. Ką pačios esate išbandžiusios? Kas patiko ar nepatiko?
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2007-04-18 14:20
nusiperku karts nuo karto. firmos kaip visada neatsimenu Niveos dar nebandžiau, bet planuoju pabandyti. perku tas tokias marguose įpakavimuose Eurokos parduotuvėje, būna vienam arba dviem kartams. dabar kažkokią agurkinę turiu. šiaip visai nieko, nors negaila pinigų, jei netinka, kaip kad nusipirkčiau didelę pakuotę ir netiktų.
|
| |
 Eli.lt |
2007-04-18 15:52
O man tos spalvotos visad atrodė tokios nepatikimos Niekada nepirkau, nes bijojau, kad veidui netiks, bus raudonas kaip burokas arba išbers V.ž. bailė esu visokiems tokiems mėginėliams - pakuotėms. Dabar lyg ir peržengiau baimės jausmą. Kolkas blogų pasekmių nematau Pabandysiu ir kitokių kaukių poveikį.
|
| |
 Eli.lt |
2007-04-18 16:49
aš irgi bijojau. kai nusipirkau, iš pradžių užtepiau labai nedaug ant žando (man ten dažniausiai pasireiškia neigiami kosmetikos priemonių poveikiai), palaikiau apie 5 min., kadangi nieko blogo nenutiko, dabar jau naudoju normaliai
|
| |
 Eli.lt |
2007-04-18 17:08
Sykį nusipirkau, kažkokią molio kaukę, tai buvo toks jausmas, tarsi bučiau garstyčių kaukę užsidėjusi veidas paraudo, degino Nuo to laiko daugiau neperku pakeliuose...
|
| |
 Eli.lt |
2007-04-18 17:33
o aš molio kaip tik dar nebandžiau ir planavau sekančią kaukę pirkti. dabar bijosiu bandyti pagrinde perku visokias agurkines, nulupamas arba relaksuojančias su jūros dumbliais. išvis jaučiu silpnybę nulupamoms kaukėms, atrodo, kad visą blogumą nuo veido nulupi
|
| |
 Eli.lt |
2007-04-20 17:27
perku, nesenai naudojau Rasos purvo kauke, labai patiko
|
| |
 Eli.lt |
2007-04-21 12:51
esu pirkus tik kojom kazkokia
|
| |
 Eli.lt |
2007-04-26 22:12
O aš turiu kvailą įprotį Tos kaukės pakeliuose dažnai būna padėtos prie kasos ir pardavėjos kiekvienam jas siūlo, tai aš ir nusiperku kaskart vis kitokią, tačiau išmėginau jas tik kokius tris kartus Pasidedu, po kiek laiko pasižiūriu, kad pasibaigęs galiojimo laikas arba ji man paprasčiausiai neatrodo tinkama ir išmetu Nežinau kiek jų iškeliavo į šiukšlių dėžę Kokia aš netaupi
|
| |
 Eli.lt |
2007-06-03 19:18
pakeliuose nesu bandziusi,bet dabar specialiai pabandysiu! ka as be jusu daryciau
|
| |
 Eli.lt |
2007-07-28 16:54
Dažnai naudoju juodo molio kaukę iš pakelio, manji labai gera, oda labai švelni lieka, tik pats procesas ne koks, geriau jau tuo metu nieks į svečius neužeitų
|
| |
 Eli.lt |
2007-07-30 15:56
Esu naudojus balto molio kaukę , man patiko, veida liko švelnus, lygus , tik nepamenu kokios firmos ta kaukė.
|
| |
 Eli.lt |
2007-08-04 01:34
Lenkiškos, firmos nepamenu, pardavinėja cokoliniam pasaže po Žirmūnų "IKI". Ale tik molio (balto, žalio, raudono). Yra ir dumblių (vadina "bloto" , tik kad nelabai tiko
|
| |
 Eli.lt |
2007-08-08 21:57
Po vasaros reikės įsigyti ką nors naujesnio: atgaivinti drėkinti, pavalyti, pamaitinti ir kt. Jei kažką gero naujo užmatysite, tai nepatingėkit brūkštelti čia
|
| |
 Eli.lt |
2007-12-13 15:15
ar bandet kasnors tokias kaukes kaip skudurelius, na isimi is pokelio toki slapia skudureli uzdedi ji ant veido, beje ten jau buna iskirptos skyles akims, nosiai ir burnai, ir guli kokia 20 min. po to nuplauni, ir kremuku patepi. esu viena bendziusi su vaisiais tai visai nieko tokia, oda atsigavusi atrode
|
| |
 Eli.lt |
2007-12-13 15:34
Tokios nebandžaiu, o kur pirkai?
|
| |
 Eli.lt |
2007-12-13 16:20
yra kosmadoj, ten ju daug rusiu yra
|
| |
 Eli.lt |
2007-12-13 23:18
Vakar nusipirkau Lumene dumblių valomąją veido kaukę. Mėlynoje perlamutrinėje tūtelėje.
Šiandien išbandžiau. Visai nebloga Rašo, kad galima teptis vieną - kelis kartus per savaitę. Kolkas bandysiu vieną kartą, gal užteks.
Nesmirda, maloniai kvepia, gera ir skalsi konsistencija.
Prašom daugiau papasakoti apie servetėles
|
| |
 Eli.lt |
2008-01-24 19:29
as tei ta moli naudoju man lb fainei
o seip tai labiau toleruoju namines visokiausias kaukes
|
| |
 Eli.lt |
2008-05-12 13:16
as tai garnier melynojo molio kauke perku visalaik...faina ji man tokia,oda pagrazeja po pirmo naudojimo....dabar nusipirkau pabandyti ir nulupamaja su vitaminais A ir C...niu ziuresim kaip ji man cia suveiks
|
| |
> Ar perkate kaukes pakeliuose?