Forumas > Kūno priežiūra > Geriausi anticeliulitiniai...
1

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-17 09:51

Mergaitės, plikų kojų sezonas ant nosies, bus gėda pajūryje vaikštinėt Kas gero, efektingo, puikaus yra iš tepamų priemonių? Gal kažkokie naujausi produktai pasirodė mūsų parduotuvėse ir jūs jau išbandėte?

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-17 11:15

Turiu šitą bet dar nebandytas

ir Garnier BodyTonic Anti-cellulite(kokybiškos foto neradau), bet man labai nepatinka, nes kai pasitepu, jaučiuosi tarsi klijais pasitepusi Kiek vieksmingas negaliu pasakyti, nes nereguliariai tepuosi
Be to jų visų veikimas vienodas, masažuojant kūną, pagerėja kraujo apytaka, į audinį patenka daugiau deguonies, o tai skatina celiulitą nykti

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-17 12:58

esu naudojusi Avon kremą nuo celiulito. šiaip gal ir nieko, nes palyginus su tuo, kokios pas mane apimtis, celiulitas tikrai nėra baisiai didelis, kaip galima būtų tikėtis
dabar turiu kažkokią nebrangią dušo želę nuo celiulito, bet pavadinimo neprisimenu gal Eveline firmos, bet nesu garantuota. tai šita irgi pusė velnio

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-17 13:35

O tas Avon toks alyvinis (kaip forumo spalva? )? Tai tokį kažkada naudojau, visai nieko.

O daugiau kažko naujo ir naujų tendencijų? O ką tas eveline, matyti efektas?

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-17 13:46

Cituoti(išlepinta @ Apr 17 2007, 01:35 PM) 9719
O tas Avon toks alyvinis (kaip forumo spalva? )? Tai tokį kažkada naudojau, visai nieko.

O daugiau kažko naujo ir naujų tendencijų? O ką tas eveline, matyti efektas?

taip, Avon alyvinis.
nežinau tiksliai ar ten eveline. tiesiog ta dušo želė su grūdeliais, masažuoja, oda šiek tiek pasitaisė

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-18 14:00

O MAN AVON NELABAI PATIKO

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-18 14:36

o kuom nepatiko? man tai jis toks maloniai vėsinantis, gaivus

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-18 15:55

Ko tai pasyviai pataria Merginos, dalyvaukit aktyviau O tai sezonas ant nosies, šią savaitę reikia pradėti tepliojimus. Bijau nusipirkti kokį netikusį ir išmesti pinigėlius į balą

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-18 17:05

Žinai, tokie čia ir patarimai Kas vienam gerai, nebūtinai kitam tiks...
Pasiūlysiu pigesni variantą: pamasažuok problemines sritis su kavos tirščiais, nes kofeinas įeina į daugėlio anticeliulitinių kremų sudėtį, dar gali su jūros druska, taip pat tinka rudasis cukrus, tik jis ne toks jau ir pigus

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-19 09:36

tai va, pažiūrėjau, mano anticeliulitinė dušo želė visdėlto ne Eveline kažkokia rusiška "Marko premjer"
o gal kas bandėt lietuviškas Rasos priemones nuo celiulito?

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-04 19:30

Cituoti(*MiAu* @ Apr 19 2007, 09:36 AM) 9751
tai va, pažiūrėjau, mano anticeliulitinė dušo želė visdėlto ne Eveline kažkokia rusiška "Marko premjer"
o gal kas bandėt lietuviškas Rasos priemones nuo celiulito?

Bandžiau RASOS anticeliulitinį kremą. Labiau patiko rusiškas VITEKS. Tik nuo jo jaučiu stiprų šildantį efektą

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-08 15:37

Aš bandžiau Rasos anticeliulitinį kremą, bet jokio poveikio nelabai pastebėjau nors kas vakarą vyras trynė, masažavo

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-04 22:47

nezinau,as tom lietuwiskom priemonem wisom nelinkus pasitiketi..

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-05 09:31

Cituoti(sky-m @ Jun 4 2007, 10:47 PM) 15299
nezinau,as tom lietuwiskom priemonem wisom nelinkus pasitiketi..

Esmė ne kremuose, o masaže. Pvz., masažuojant vakuuminėm masažo taurėm, nors ir paprasčiausią vaikišką aliejuką naudoji, celiulitas tirpsta labai efektyviai, o nemasažuojant, gali maudytis tuose kremuose, o rezultato nėra arba jis labai menkas. Ir pati, ir mano draugės išbandėm tastaures ir šiuo metu masažuojamės bent keletą kartų per savaitę. Rezultatais visos esam patenkintos

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-05 10:04

o kas cia per taures??

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-06 10:13

Šiuo metu užsiiminėju saviveikliniu masažu Siūlau ir pačioms išbandyti.
Tepliojuosi kasdien su nivea celiulitui goodbye ir nusipirkau body shop parduotuvėje rankinį masažuoklį (didokas, su spygliukais ir patogia ovalia rankena).
Tai pasitepu su tuo geliu ir varau su masažuokliu per leškutes. Masažuoklis stipriai masažuoja, iki mėlynių Gelis gerai įsigeria ir jaučiasi.

Apie rezultatus labai daug negaliu pasakyti, nes masažuojuosi tik dvi savaites. Bus aiškiau po kokio mėnesio.

Bet man atrodo, kad toks būdas efektyvesnis, nei pirkti brangų lorealio gelį su mini masažuokliuku, kuris mano subjektyvia nuomone tikrai taip puikiai neišmasažuos šlaunų. Penkis kartus didesnis masažuoklis su dvigubai didesniais spygliukais geriau masažuoja. Daugiau ploto apima, giliau. Ir greičiau

P.S. masažavausi su taurėmis. Didelis nulis efekto

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-06 19:43

Šiek tiek Bet... AVON anticeliulitinis kremas man patinka vasarą: labai maloniai vėsina šlaunis Tikras išsigelbėjimas per karščius

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-07 08:10

Čia gal tas, kur violetinės spalvos?

Man vienintelis kas nepatinka tuose anticel. - kvapas. Toks stiprus kartais, kad neįmanoma "permušt" kvepalais. Neisi gi visa kvepianti anticeliulitiniu geliu
Tai dabar kai tepuosi nivea, lengviau kvėpuoti. Jis neturi tokio stipraus aromatizatoriaus. Iš pradžių kvepia, bet po to greitai išsivadėja.

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-07 10:14

Cituoti(išlepinta @ Jun 7 2007, 08:10 AM) 15653
Čia gal tas, kur violetinės spalvos?

Aha

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-07 10:50

Cituoti(išlepinta @ Jun 6 2007, 10:13 AM) 15525
Šiuo metu užsiiminėju saviveikliniu masažu Siūlau ir pačioms išbandyti.

gerai tu čia sugalvojai reiks išbandyti

Cituoti(Adonė @ Jun 6 2007, 07:43 PM) 15646
Šiek tiek Bet... AVON anticeliulitinis kremas man patinka vasarą: labai maloniai vėsina šlaunis Tikras išsigelbėjimas per karščius

aha, šituo jis man irgi patikdavo

1

Viršun ^ | Forumas > Kūno priežiūra > Geriausi anticeliulitiniai...

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)