Eli.lt |
2007-03-15 15:21
Pernai su 7 mėn dūkrike skridom į Tunisą, buvom jau nusiteikę per daug neturistauti, tai pasirinkom Hammameto kurortą, gerą viešbutį, tiesiog kad pailsėt nuo rūpesčių , bet vistiek neiškentėm vien pajūry ir viešbuty ( beje Hammametas visgi nykokas, kadangi Tunise ne pirmą kartą, visgi būt buvę smagiau Port El Cantoui), išsinuomavom automobilį ir šiek tiek savarankiškai pakeliavom po šalį . ?Šiemet jau dūkriukė bus didesnė, tai norisi kažko įdomesnio nei vien pliažas + viešbutis, bet ir krūva autobusinių ekskursijų su grupe turbūt neišeitis ... Gal kas turit geros/blogos patirties, ar šiaip minčių
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2007-03-15 16:04
Aš kaip visada esu už keliones nuosavu automobiliu. Pasirinkus atitinkamą šalį atitinkamu metų laiku, manau, kelionė neišvargintų ir vaiko. Konkrečiai mes dviem automobiliais keliavome po Norvegiją. Draugų vaikui nebuvo nė metukų. Kadangi orai buvo vėsesni (kalnuose ypač), o mums, keturiems suaugusiems žmonėms, nebuvo sunku prisitaikyti prie mažo vaiko poreikių, vaikas jautėsi visai gerai. Taigi, manau, tereikia noro ir viską įmanoma padaryti.
|
| |
 Eli.lt |
2007-03-15 16:39
kaip faina su vaikiuku būtų pakeliauti, gaila šiemet finansai neišneš na, bent jau į pajūrį lietuvišką ar latvišką reiks palėkti, nes mano beveik 2 metų mergyčka jūros dar nemačius bet užtat zoologijos sode jau 2 kartus buvus kažin kaip vaikai kelionę lėktuvu perneša. pati niekad nesu skridusi, tai ir su vaiku nedrįstu mašinoj tai mano nenuorama sunkiai išsėdi ilgesnį laiką, jai greitai atsibosta, nori lipti ir eiti tiapu tiapu tai galvoju, kaip lėktuve būtų...
|
| |
 Eli.lt |
2007-03-15 16:48
Cituoti(Adonė @ Mar 15 2007, 02:04 PM) 9276 Aš kaip visada esu už keliones nuosavu automobiliu. Pasirinkus atitinkamą šalį atitinkamu metų laiku, manau, kelionė neišvargintų ir vaiko. Konkrečiai mes dviem automobiliais keliavome po Norvegiją. Draugų vaikui nebuvo nė metukų. Kadangi orai buvo vėsesni (kalnuose ypač), o mums, keturiems suaugusiems žmonėms, nebuvo sunku prisitaikyti prie mažo vaiko poreikių, vaikas jautėsi visai gerai. Taigi, manau, tereikia noro ir viską įmanoma padaryti.
su automobiliu, žinoma, patogiausia, kaip su namais . Tik tiek, kad keliaujam tradiciškai rudenį ir ten, kur šilčiau nei pas mus , nebent kokios Portugalijon palėkt - bet bais kelionė ilga ... Į pietų pusę nekeliavot kur nors?
Cituoti(*MiAu* @ Mar 15 2007, 02:39 PM) 9278 kaip faina su vaikiuku būtų pakeliauti, gaila šiemet finansai neišneš na, bent jau į pajūrį lietuvišką ar latvišką reiks palėkti, nes mano beveik 2 metų mergyčka jūros dar nemačius bet užtat zoologijos sode jau 2 kartus buvus kažin kaip vaikai kelionę lėktuvu perneša. pati niekad nesu skridusi, tai ir su vaiku nedrįstu mašinoj tai mano nenuorama sunkiai išsėdi ilgesnį laiką, jai greitai atsibosta, nori lipti ir eiti tiapu tiapu tai galvoju, kaip lėktuve būtų...
oi lėktuve tik 2,5 val - tai mazgė dfidžiąją dalį parpė palaimingai, aišku buvo ir koncertas, nes ne lovytėj, nėra tv ir t.t. , bet kai nurimo, tai lūžo iki nusileidimo, pabudo jau lėktuvui nutūpus . Be je keliaujant su kliacku iki 2 metų viešbučiai, lėktuvo bilietai papildomai nekainuoja ... nepraleiskit progos
|
| |
 Eli.lt |
2007-03-15 17:00
Cituoti(gazelių gazelė @ Mar 15 2007, 04:48 PM) 9279 Į pietų pusę nekeliavot kur nors?
Ne. Susirgom Norgės liga. Gal šiltiems kraštams ateis laikas, kai "persirgsim". O dabar traukia tik ten. Per dieną nukeliaudavom apie 400km (su pertraukomis, pasivaikščiojant po įdomias vietas ir t.t.). Manau, ir į Portugaliją įmanoma nuvažiuoti atstumą suskaidžius atkarpomis, o vakarui ir nakvynei pasirinkus įdomias vietas. Žinoma, tuomet kelionė truks ilgiau.
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-27 09:42
[quote name='gazelių gazelė' date='Mar 15 2007, 05:21 PM' post='9275'] Pernai su 7 mėn dūkrike skridom į Tunisą, buvom jau nusiteikę per daug neturistauti, tai pasirinkom Hammameto kurortą, gerą viešbutį, tiesiog kad pailsėt nuo rūpesčių , bet vistiek neiškentėm vien pajūry ir viešbuty ( beje Hammametas visgi nykokas, kadangi Tunise ne pirmą kartą, visgi būt buvę smagiau Port El Cantoui), išsinuomavom automobilį ir šiek tiek savarankiškai pakeliavom po šalį . ?Šiemet jau dūkriukė bus didesnė, tai norisi kažko įdomesnio nei vien pliažas + viešbutis, bet ir krūva autobusinių ekskursijų su grupe turbūt neišeitis ... Gal kas turit geros/blogos patirties, ar šiaip minčių [/quote
Drasios mamos,nei uz ka manes neisvarytu i egzotiska sali atostogoms su tokiu mazu lelium.Vien del jo sveikatos rinkciausi kazka arciau namu,gal tada Europos kokia sali ,bet visgi turbut likciau Lietuvoje-pajury,Druskininkuose, Birstone, kaime.Manau,kad pati tokia kelione jau nuovargis,klimato pokyciai, dar didele rizika is egzotiniu saliu parsivezti infekciju....Aisku,cia tik mano nuomone
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-27 18:18
na su 4 menesiu mergyte vaziavom i Londona....reikalais siaip su mergyte jau daug kur buvome ir kelis kartus visai dienai nuo pat ryto iki 12 nakties Londone visa miesta pesciom apvaikscioje, Cambrydge buvome kelis kartus irgi nuo pat ryto iki pat vakaro.... prie juros Lietoveje ir Anglijoe ir visur kitur....megstam keliauti ir jinai megsta labai... pirma karta i Lietuva skirdau viena su mazule kai jai buvo 10 menesiuku.... pas mus visos keliones nuo 4 menesiuku iki 3 metu
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 321
2010-06-15 12:34
mano nuomone, geriausia nuomotis auto ir važiuoti pagal savo iš anksto susidarytą maršrutą - niekur nskubant, sustojant bet kur ir bet kada. o čia tai kaifas.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 1
2012-01-08 19:03
Šiek tiek laiko įdėjus galite susidaryti puikų maršrutą. Pilnas internetas informacijos
kelionės po lietuvą
|
| |
> Įdomi kelionė