Eli.lt |
2007-02-12 13:19
As jauna, man dar tik 25metai, o kas is to, kai sirdis verkia nuo salcio kasdieninio. mane supa vyrai, kuriems reikia mano kuno, bet man reikia daugiau.........negaliu dalinti save jiems, nors kartais karstai pamilsti ir supranti, kad jam i tave visiskai nusispjauti, vyrai nemegsta moteru kurios verkia
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2007-02-12 13:52
Cituoti(reneja @ Feb 12 2007, 01:19 PM) 7970 As jauna, man dar tik 25metai, o kas is to, kai sirdis verkia nuo salcio kasdieninio. mane supa vyrai, kuriems reikia mano kuno, bet man reikia daugiau.........negaliu dalinti save jiems, nors kartais karstai pamilsti ir supranti, kad jam i tave visiskai nusispjauti, vyrai nemegsta moteru kurios verkia
tai kaip izanga i mano sielos zodzius, siandien ilgai ieskojau kokio nors saito, kur galima pabendrauti su kuom nors, deja tokiu labai mazai, tad rasau jums, nezinau kada kas atrasys ar is viso kas skaitys, bet bent cia galiu issakyti savo jausmus. Siandien pirmadienis, diena, nuo kurios kai kas bando mesti rukyti, kiti gerti, kiti sako pasitaisys, o as sakau, man laikas issilieti, tada lengviau gal rasiu sprendima. As esu jauna, vienisa mama, jau trys metai gyvenu su vaiku viena. pradzia buvo sunki, islaikyti namus, vaika, save, kai i kisene pakliuna labai mazai pinigeliu ir pas tave nera jokio issilavinimo, jokios darbo patirties, nieko, galima sakyti pradedi nuo nulio. pradejau dirbti nuo padavejos darbo, tam men nereikejo jokio issilavinimo, isvaizda mano gana patraukli tuo metu buvo. gyvenau viena, sau ir vaikui, po to persikrausciau , pardaviau buta pradejau remontuotis pas senelius namus, isidarbinau sekretore, praejo dar du metai, mao gyvenimas buvo tik mokslas( istojau studijuoti neakivaizdziai), darbas, vaikas, namai. jokiu draugu, jokiu vaikinu, sokiu , vakareliu, nieko. kol neperejau i kita darboviete, ten mane jau supo vyrai, as pagerinau finansine savo padeti, galejau daugiau leisti savo prieziurai, manikiurai, antakiai, masazai, sporto klubai, kirpyklos ir visa kita, kostiumelei. atrodo ko daugiau moterei reikia, gyvena viena su vaiku, dirba, mokinasi,dauguma sutiktu, kad gyvenu savo malonumui, bet taip nera, as vis dar vienisa, mane supantys vyrai manimi gerisi nes as stipri, neverkiu kai nuluzta nagas, ar kojiniu akis nubega, man nebaisus nei vyriskas darbas nei moteriskas, moku pati save priziureti, jie grozisi mano kunu, jie domisi mano laisvalaikiu, kada kas galetu man palaikyti draugija, o gal kas pakvies vakarienes...... juos domina tik kaip greiciau mane nusivesti i lova!!!!!!! Tokie vyrai manes visai nedomina...ju kalbos apie mergas, kas kokia nusikabino, pas ka kokia meiluze, as tapau ju patiketine tokiais klausimais kaip: ka pasakyti zmonai, kur as vakar buvau? ar kaip pasakyti meiluzei, kad jos jau nenoriu, kad ji man nesambinetu, nes zmona mane jau itaria? kokia dovana nupirkti zmonai atsiprasymui? ar ji pakankamai grazi, kad butu ano meluze, juk reikia man kam nors pasigirti? Daejo iki to, kad ju meiluzes savaitgali skambina man, kad perduociau jiems, kad jos nori susitikti!!!! Dauguma zmonu mane pazista ir pasitiki, jos zino, kad ju vyrai manes nepasiguldys i lova, todel taip pat zkambina, jei katras negrizta i namus, o as tuo tarpu gelbeju ju kailius, skambinu jiems, kad ju jau iesko!!! Deja ir as iklimpau per savo durna galva i tokia istorija. susipazinau su visai kitokiu vyru, sudomino tuom, kad mes mazai kalbejome apie ju romanus, daugiau apie muzika kina knygas apie viska, daug kur kartu vazinejome, daug vietu kartu islankeme, net nepajutau kaip po poros menesiu atsiduriau viename kambaryje su juo, mes mylejomes, karstai mylejomes, as apsvigau nuo dziaugsmo, o ant rytojaus ziauri tiesa- JIS VEDES!!!!as pamilau vedusi vyra.......nezinau ka daryti, jis skambina man kasdiena po dezimt katu, ir tikina mane kadmyli, kad pasiilgo musu pokalbiu, musu kelioniu, o man teka asaros, karcios skausmo asareles, nes supratau KAD AS JI MYLIU....................nezinau ka man daryti, kaip is viso sito kapstytis, nuo tos dienos praejo jau daugiau kaip septyni menesiai, jis vis dar skambina, o as vis dar verkiu, jis siuncia man geles, mes nenutraukeme bendravimo, nes taip is karto suprastu, kad tarp musu kazkas buvo, mes bendraujame per konferencijas, ji stengiasi dznai atvykti kokiu nors reikalu i mano miesta, paskambina ar uzeina pas mane....jis vis dar laukia mano atsakymo, as sakau ne, bet jis mato ano akyse kad tai netiesa, as praleidau svaiginga meiles nakti pries 7 men, bet iki dabar kenciu, man jo truksta, man jo reikia, bet jis vedes.... kaip man elgtis????? is bendru pazistamu nugirdau, kad jis skiriasi......Bijau, kad tai per mane....as to nenoriu....tikiuosi kad klystu, bet vis gi, tie kas nepatingejote perskaityti sios ilgos istorijos parasykite savo nuomone.....
|
| |
 Eli.lt |
2007-02-12 15:54
Istorija ilga ir sudėtinga. O išeitys? Priklauso tik nuo tavęs pačios. Mumis naudojasi tiek, kiek mes leidžiame. Mus įskaudina tiek, kiek arti prisileidžiame. Jeigu nori viso to išvengti, neleisk. Paprasčiausiai. Sakyk "sudie" visiems savo vyrams - draugams ir neieškok jų tarpe mylimojo. Nedalyvauk jų intrigose. Nesileisk išnaudojama. Mylimas vyras? O jei gerai pagalvotum, ar tikrai mylimas? Bet kokiu atveju tikriausiai ne mylintis. Ir kam tau tada tokio reikia? Ieškok naujų erdvių, naujų pažinčių.
P.S. tai tik mano mintys. Aš - ne tu. Taigi ir mūsų gyvenimai bei patirtis skiriasi.
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-09 14:58
Cituoti(reneja @ Feb 12 2007, 03:52 PM) 7979 tai kaip izanga i mano sielos zodzius, siandien ilgai ieskojau kokio nors saito, kur galima pabendrauti su kuom nors, deja tokiu labai mazai, tad rasau jums, nezinau kada kas atrasys ar is viso kas skaitys, bet bent cia galiu issakyti savo jausmus. Siandien pirmadienis, diena, nuo kurios kai kas bando mesti rukyti, kiti gerti, kiti sako pasitaisys, o as sakau, man laikas issilieti, tada lengviau gal rasiu sprendima. As esu jauna, vienisa mama, jau trys metai gyvenu su vaiku viena. pradzia buvo sunki, islaikyti namus, vaika, save, kai i kisene pakliuna labai mazai pinigeliu ir pas tave nera jokio issilavinimo, jokios darbo patirties, nieko, galima sakyti pradedi nuo nulio. pradejau dirbti nuo padavejos darbo, tam men nereikejo jokio issilavinimo, isvaizda mano gana patraukli tuo metu buvo. gyvenau viena, sau ir vaikui, po to persikrausciau , pardaviau buta pradejau remontuotis pas senelius namus, isidarbinau sekretore, praejo dar du metai, mao gyvenimas buvo tik mokslas( istojau studijuoti neakivaizdziai), darbas, vaikas, namai. jokiu draugu, jokiu vaikinu, sokiu , vakareliu, nieko. kol neperejau i kita darboviete, ten mane jau supo vyrai, as pagerinau finansine savo padeti, galejau daugiau leisti savo prieziurai, manikiurai, antakiai, masazai, sporto klubai, kirpyklos ir visa kita, kostiumelei. atrodo ko daugiau moterei reikia, gyvena viena su vaiku, dirba, mokinasi,dauguma sutiktu, kad gyvenu savo malonumui, bet taip nera, as vis dar vienisa, mane supantys vyrai manimi gerisi nes as stipri, neverkiu kai nuluzta nagas, ar kojiniu akis nubega, man nebaisus nei vyriskas darbas nei moteriskas, moku pati save priziureti, jie grozisi mano kunu, jie domisi mano laisvalaikiu, kada kas galetu man palaikyti draugija, o gal kas pakvies vakarienes...... juos domina tik kaip greiciau mane nusivesti i lova!!!!!!! Tokie vyrai manes visai nedomina...ju kalbos apie mergas, kas kokia nusikabino, pas ka kokia meiluze, as tapau ju patiketine tokiais klausimais kaip: ka pasakyti zmonai, kur as vakar buvau? ar kaip pasakyti meiluzei, kad jos jau nenoriu, kad ji man nesambinetu, nes zmona mane jau itaria? kokia dovana nupirkti zmonai atsiprasymui? ar ji pakankamai grazi, kad butu ano meluze, juk reikia man kam nors pasigirti? Daejo iki to, kad ju meiluzes savaitgali skambina man, kad perduociau jiems, kad jos nori susitikti!!!! Dauguma zmonu mane pazista ir pasitiki, jos zino, kad ju vyrai manes nepasiguldys i lova, todel taip pat zkambina, jei katras negrizta i namus, o as tuo tarpu gelbeju ju kailius, skambinu jiems, kad ju jau iesko!!! Deja ir as iklimpau per savo durna galva i tokia istorija. susipazinau su visai kitokiu vyru, sudomino tuom, kad mes mazai kalbejome apie ju romanus, daugiau apie muzika kina knygas apie viska, daug kur kartu vazinejome, daug vietu kartu islankeme, net nepajutau kaip po poros menesiu atsiduriau viename kambaryje su juo, mes mylejomes, karstai mylejomes, as apsvigau nuo dziaugsmo, o ant rytojaus ziauri tiesa- JIS VEDES!!!!as pamilau vedusi vyra.......nezinau ka daryti, jis skambina man kasdiena po dezimt katu, ir tikina mane kadmyli, kad pasiilgo musu pokalbiu, musu kelioniu, o man teka asaros, karcios skausmo asareles, nes supratau KAD AS JI MYLIU....................nezinau ka man daryti, kaip is viso sito kapstytis, nuo tos dienos praejo jau daugiau kaip septyni menesiai, jis vis dar skambina, o as vis dar verkiu, jis siuncia man geles, mes nenutraukeme bendravimo, nes taip is karto suprastu, kad tarp musu kazkas buvo, mes bendraujame per konferencijas, ji stengiasi dznai atvykti kokiu nors reikalu i mano miesta, paskambina ar uzeina pas mane....jis vis dar laukia mano atsakymo, as sakau ne, bet jis mato ano akyse kad tai netiesa, as praleidau svaiginga meiles nakti pries 7 men, bet iki dabar kenciu, man jo truksta, man jo reikia, bet jis vedes.... kaip man elgtis????? is bendru pazistamu nugirdau, kad jis skiriasi......Bijau, kad tai per mane....as to nenoriu....tikiuosi kad klystu, bet vis gi, tie kas nepatingejote perskaityti sios ilgos istorijos parasykite savo nuomone.....
Tokiu istoriju internete simtai,gal net tukstanciai.Paziurek kas darosi pazinciu saituose.Jauni vyrukai,vede vyrai vilioja,kviecia,kuria neitiketinas istorijas naivioms patiklioms merginoms ir moterims.Vede iesko zaisliuko,atgaivos nuo seimos,jauni daznai "suserga pazintimis" ir taip islavina savo igudzius pazindinantis ir priverciant i save isimyleti,jog merginos,moterys neatsiskiria,pasiduoda pagundai ir daznai nusvyla.Tokie donzuanai turi jas po kelias ir tiesiog megaujasi gyvenimu,kol randa sau tinkamiausia,o daznai ir pelningiausia varianta. Rasai vyrai norejo taves,gerejosi tavim?Bet pasiskaityk kada kitu merginu,moteru istorijas ir suprasi,kad tik retas kuris is ju ta dare nuosirdziai.Ypac is tu inetrnetiniu is pazinciu saitu.
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-26 22:13
daug tokiu moteru.nors aisku,tau atrodo,kad tavo gyvenima ir jo istorija yra unikumas. si istorija tikrai kelia gailesti.-nuosirdu. palinkesiu stiprybes.esi mylinti moteris,mama-remkis i tai ka turi sirdyje.ir lai nei viena padugne nesutrypia to..
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-27 09:32
Ir aš dar savo liežuvį įterpsiu. Žinoma, istorija seniai buvo, įdomu, kaip gyvena ta moteris...
Kiekvienam savo istorija unikali ir nereikia tuomet prikišinėti, kad daug tokių istorijų, nes kiekvienas ją savaip išgyvena. Arba dėl jos miršta... Labai lengva iš šono pasakyti - mesk, palik, užsisuk. Kiek moterų kenčia, nes jas muša vyrai (!), kiek moterų gyvena su geriančiais vyrais (!), o čia juk kalba eina apie meilę - kai tau smegenys aptirpsta ir nėra noro galvoti apie kažką kitą, tik apie jį. Čia labai svarbus faktorius... Kai nekontroliuoji savo racionalios smegenų pusės. O be jos - tikrai nemesi, nepaliksi ir neišeisi va taip kaip stovi...
Laikas užgydys... Ką daugiau belieka pasakyti...
|
| |
 Eli.lt |
2009-07-25 00:17
na tikrao idomu kaip ta moteris gyvena ar kazkas pasikeite.cia rasyta jos daug bet vis delto kaip ten yra istikruju mes nezinome.kazkokie dalykai kurie trukdo keisti kazka gyvenime.o tokiu yra tikrai daug.tiesiog styprybes,ir megaukis gyvenimu.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 113
2009-10-16 16:49
Hmm... labai jau stringantys zodziai i sirdi . Buvau ir as 24 ,buvau vienisa ...
O dabar turiu seima ir taip pasiilgstu vienatves . na bet tai ilga istorija ,gal kada prie nuotaikos parasysiu ir savaja
http://www.filmai.in/uzeik-28821.html
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 18 Diskusijose pasisake: 515
2010-03-09 21:34
na suprantu viena, bet, kad vieniša, nejau ir draugų jokių nėra aplink. manau čia labiau įsikalbėta vienuma

|
| |
lialia
svečias |
2010-03-15 23:43
Nelaisvi vyrai nera jau taip blogai, kaip autore nusako.. is tikro jie suteikia financini sauguma ir nervu negadina be to ateina pamaitinti, apskalbti.. o svarbiausia vakare iseina
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2010-03-16 08:37
lialia, dėjai čia gerai
Bet tai tik dar kartą patvirtina mano teiginį, kad jei nori - tai ir prisileidi tokį žmogų: nes tau taip irgi patogu gyventi. Tad kaip ir verkti dėl tokių dalykų nereikėtų. Dažnai jaunos moterys pačios to sau nepripažįsta ir tiek.
Reikia atsisėsti vieną dieną ir paklausti savęs nuoširdžiai, kaip aš noriu gyventi? Jei mane slegia toks gyvenimo būdas - velniop tokį vyrą! Juolab, kad jis turi, kur eiti - pas savo žmoną į lovą
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 29 Diskusijose pasisake: 662
2010-03-16 11:30
lialia 2010 03 15
Nelaisvi vyrai suteikia financini sauguma ir nervu negadina be to ateina pamaitinti, apskalbti.. o svarbiausia vakare iseina

svarbiausia, kad tu nepanorėtum, kad jie pasiliktu
|
| |
|
|
2010-06-29 21:28
aplink vis daugiau atsiranda depresuojančių vienišių

|
| |
samanta
svečias |
2010-06-29 22:00
o kaip man pazistama tos moters istorija,buvo laikas ,kai ir as isgyvenau ta pati,bet zinojimas,kad jis grizta pas kita,galiausiai ko gero butu privedes prie beprotybes,todel visiskai ja suprantu,mylejau ir as,dar ir kaip mylejau,ir galiu pasakyti,kad jai tikrai neuzteko tu 7 men ji pamirsti,gal ir dabar ji jo nepamirso.o dabar galiu tik pasidziaugti,nes atejo laikas,kai supratau arba reikia keisti gyvenima,arba galutinai save suzlugdysiu.
|
| |
|
|
2010-06-29 22:51
jei supratai reiškia išsikapstysi, nes turi ryžto kažką keisti

|
| |
engelsboy
svečias |
2011-08-26 13:41
Netesa yra bet kur as gal lietuvoj gymes bet uzaugau kitur ir dirbu aisku ir mano metu niekas tokio darbo cia neras. Iesko motery ne pagal kuna bet pagal sirdi. As esu 20 metu vyras is Kitos salies dabar sakiciau kad ir kitos salies pillietis esu. I know that i am unique man and tokiu vyru beveik niekas neras bet va as dar vienas be the only one woman in mine life. Irgi norisi seima turet savo. A lott of woman say i young of my age and what young man do this age but when they know there are in shock and they a rent sorry that they have al ready somebody that was not the wish of thers but guy like me. But i will see with woman will be with me iki end.
Here is my skype engelsboy from Amsterdam
|
| |
Viršun ^ | Forumas
> Atviras forumas
> Jauna ir vieniša
|
Šiandien gimtadienius švenčia ( 10)
|