Forumas > Stilius ir tendencijos > Mano rankinuko tūris
1

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-30 18:15

Nesugalvojau kur kitur kurti šios temos,todėl prie stilaius priderinau.
Ką kasdien galima rast jūsų rankinukuose,be kokių priemonių,daiktų neapseinat?

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-30 21:45

Mano rankinukas labai lengvas: piniginė, raktai, telefonas, dažai lūpoms, krepšelis pirkiniams, vienkartinių nosinaičių pakelis Žinoma, darbiniai reikalai keliauja atskiroje rankinėje, bet ir ten vos trys- keturi daiktai
Apskritai labai mėgstu tvarką, todėl susinervinčiau, jeigu rankinuke būtų sukrauti visi namai, bet būtų neįmanoma ką nors rasti

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-30 22:06

Mano rankinėj čielas kalnas lobio
Bent keli lūpų dažai, veidrodėlis, šūkos, piniginė, raktai, mobilus, kokių nors pastilių dar galima rasti, būtinai tušenuką ir įvairių poperėlių (tuščių ir ne ) užrašams

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-31 09:25

mano rankinuke visada būna: mobilus, piniginė ir veidrodėlis.
o šiaip rankinuke priklausomai nuo situacijos būna: kramtoma guma, cigaretės, žiebtuvėlis, lūpdažis ar vazelinas, šukos, tušinukas, užrašų knygelė, raktai (dažniau nešiojuosi kišenėje, net nežinau kodėl), kas nors pietums (čia kai į darbą einu, pvz., šokoladukas), pirštinės ir kiti panašūs dalykai

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-01 09:26

o as pastebejau tendencija,kad rankines vis sunkeja na ypac kai dabar mada didesniu gabaritu tai vis koki naudinga daikta dadedu , bet pagrinde:
2 mobilus, piniginė, veidrodėlis, pora lupu blizgesiu, vazelinas, pudra, kvepalu miniatiura, tusinukas, ir dregna servetele ir zinoma kramtoma guma bei raktai, na lyg tais ir viskas ( nors esiu tikra,kad jei gerai paieskociau rasciau dar ka nors )

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-01 13:04

Aš visuomet nešiojuosi labai didelės rankines ir juose gausu visko.Tūris šiek tiek keičiasi du kartus per metus-žiemą ir vasarą.Rankinėje daugybė skyrių,todėl lengvai randu ko reikia.Šiuo metu su savim turiu:
Svarbūs daiktai
du telefonai
piniginė
darbo pažymėjimas ir teisės
kredinės kortelės dėkle
cigaretes,žiebtuvėlis,guma
veidrodėlis
namų ir mašinos raktai
vienkartinės nosinaitės
dantų siūlas
pirštinės

Mažiau svarbūs
lūpų balzamas
rankų kremas
nagų dildė
užrašų knygutė ir rašiklis
pleistriukai
ledinukai nuo kosulio
drėgmos servetėlės
biri pudra
kvepalų miniatiūra
servetėlės batams blizgint
vaistai nuo skausmo
šukos

Nebūtini daiktai
ledinukai
plaukų gumytės ir segtukai
žurnalas pasiskaitymui
priklijuojami lapeliai
kortų kaladė
pincetas,dantų krapštukai
reklaminiai popieriukai
įvairūs mėginėliai kremų
segė
pirkimo čekiai
keli pakeliai kavos 3 in 1
mp3 grotuvas
lūpų dažai
talismanas driežiukas iš karoliukų suvertas

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-02 18:07

pas mane rankinej pagal situacija galima ivairiu lobiu rasti o siaip dazniausiai visada buna raktai, du telefonai, uzrasu knygute, bent vienas tusinukas, pinigine, veidrodelis, sukos, kvepalai, vazelinas ar lupu blizgesys

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-05 13:30

Mano turinys:
mobilus
Užrašų knygelė
Lūpų blizgis
Lūpų balzamas
"organaizeris" su reikiamomis kortelėmis
Piniginė
Pinigai"ne piniginėje" (jei piniginę netyčia pavogtų, nes teko kartą peškom namo eiti, kai neturėjau nei cento bilietui)
ipodas
drobinis pirkinių krepšys
dokumentai
cigaretės
žiebtuvėlis
kramtoma guma
knyga
rašikliai (gal gešimt)
kvepalai
mano talismanas -angeliukas

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-05 15:30

Varge, kiek visos daug daiktų nešiojatės Gal man kažkas negerai? Kita vertus, kai kurie iš jūsų išvardintų daiktų telpa mano piniginėje (taigi daiktas vienas, nors turinio daug), kai kurie gyvena palto kišenėje ar automobilyje.

Sakykit, o koks jūsų piniginės "tūris"? Studentiškais laikais buvau įpratusi įsimesti 10 - 20Lt ir vaikščiodavau laiminga. Jei planuodavau ką nors pirkti, "atsargas" papildydavau arba įsidėdavau banko kortelę. Kažkaip iš seno pripratimo ir dabar važinėdavau su 10Lt piniginėje, kol vieną dieną susivokiau, kad nelaimės atveju (sugestų mašina, nuleistų padangą) net neturėčiau kaip už paslaugas susimokėti Dabar stengiuosi turėti bent 50Lt - 100Lt.

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-05 16:44

Cituoti(Adonė @ Feb 5 2007, 03:30 PM) 7448
Sakykit, o koks jūsų piniginės "tūris"? Studentiškais laikais buvau įpratusi įsimesti 10 - 20Lt ir vaikščiodavau laiminga. Jei planuodavau ką nors pirkti, "atsargas" papildydavau arba įsidėdavau banko kortelę. Kažkaip iš seno pripratimo ir dabar važinėdavau su 10Lt piniginėje, kol vieną dieną susivokiau, kad nelaimės atveju (sugestų mašina, nuleistų padangą) net neturėčiau kaip už paslaugas susimokėti Dabar stengiuosi turėti bent 50Lt - 100Lt.

pas mane piniginėj "gyvena" pora banko kortelių, pora nuolaidų kortelių, bibliotekos pažymėjimas (nors bibliotekoj nebeatsimenu kada buvau ), ATK ir kalendoriukas. grynų pinigų nemėgstu daug nešiotis, tai stengiuosi grynais turėti apie 10-20 Lt, kiti pinigai kortelėse.

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-05 21:58

Ka tik atsisegus savo rankinuka radau:
raktus
pinigine
mobilu
uzrasu knygute
tusinuka
lupu balzama
lupdazi
tusa
kompaktine pudra
veidrodeli
vienkartines nosinaites
2pakelius gumos
parsiuka- siu metu talismana
sukas
ranku krema

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-06 08:11

Na, mano rankinės turinys analogiškas. Šiaip dar visokių popierių krūvos - tskant, "darbinis" bagažas. Galiu pasakyti, kad rankinių turių ne vieną ir ne dvi, bet vyraujantys tipai - didelė (kur telpa VISKAS) ir maža (skirta laisvalaikiui). Mano "bazinis" mažosios rankinės komplektas, be kurio nekeliu kojos iš namų:

mob. telefonas
piniginė
raktai
cigaretės+žiebtuvėlis+"tik-tak"
šukos
viekartinių nosinaičių pakelis
tušinukas+bloknotas (maža kas, gal teks ką užsirašyti)
lūpdažis ir/arba lūpų blizgesys + kompaktinė pudra arba veidrodėlis
rankų kremas

didžiojoje telpa viskas, kas ir mažojoje, tik dar prie visko:

žurnalas ir/arba knyga
dėklas su dokumentais
vietoj rašiklio su bloknotu - visas rašiklių rinkinys+organaizeris (darbo kalendorius)
skėtis

Berods, viskas

Na, o jeigu atskirai apie piniginę, tuoj pažiūrėsiu:
maniškėje yra du skyreliai smulkiems pinigėliams, tai viename centai, kitame - litai
didžiajame skyriuje - popieriniai pinigai (nuo 10 iki 100 lt, pagal aplinkybes)
visokie kasos kvitai
dvi banko kortelės
IKI Premija kortelė
asmens tapatybės kortelė
kalendoriukas
dar krūva kortelių: : "Vagos" nuolaidų, video nuomos, mano kirpėjos vizitinė, "Monton" klubo nario, "Cinamon" bonus
!staigmena! - radau dar pora savo nuotraukyčių dokumentams dar kelis ant lapelių užrašytus telefonus ir pora kažkada įteiktų vizitinių kortelių, ir net mano sporto klubo trenerės darbo grafikas - rodos, viską išvardinau

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-06 14:41

Cituoti(Vika @ Feb 5 2007, 07:58 PM) 7467
Ka tik atsisegus savo rankinuka radau:
raktus
pinigine
mobilu
uzrasu knygute
tusinuka
lupu balzama
lupdazi
tusa
kompaktine pudra
veidrodeli
vienkartines nosinaites
2pakelius gumos
parsiuka- siu metu talismana
sukas
ranku krema

daaaaaug

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-11 14:31

Vajergau mano tašiuko turinys labai jau skurdus.Raktai,mobiliojo pakrovėjas,piniginė,vienkartinių nosinaičių pokutis,žiebtuvėlis,veidrodėlis

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-28 21:13

Raktai,pinigine,veidrodelis,mobiliakas, vienkartines serveteles, guma, lupu blizgesys, pudra, juodas piestukas, tamponai (jei reik), kramtoma guma, cigaretes, ziebtuvelis, kvepalai

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-25 14:36

siup metu ziurineju:

pinigine, kruva vizitiniu ir reklamu bukletu, nosinaiciu pakelis, akiniu deklas, akiniu serveteles, vaiko pirstines, duoniuku keletas maiselyje, raktai, telefonas, gumyte i plaukus, vaiko zaisliukas, lupu blizgis, rennie tabletes dar nuo nestumo , tusinukas

einu tvarkytis tases

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-25 15:17

Pas mane mobilke, pinigine, raktai, lupdazis, koks tusinukas kartais, dar veidrodeli nesenai isidejau. Cigaretes kai turiu

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-26 11:17

nesenai tvarkiau rankinuka, tai turinys gan tvarkingas, be tipo reikalingu popieriu, saksaitu ir pan

pinigine (na apie jos turini jau atskira kalba - ne sjoje daug kas yra ), raktai (kiekis, kaip pas klebona), masinos raktai, sepetis plaukam, vienkartines servetkos, kramtoskes, veidrodelsi, lupu blizgesiu (gal 3 ), masinos sokai , teises, darbo pazymejimas, tusinukai keli, segtukas plaukam ir paketai keli (na vseki sluci)
dar mobilka buna (jei ne kisenej)

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-27 19:44

uj pas mane tai pasikuitus galima rasti isties labai daug ypac nereikalingu daigtu :) o seip turis tai: pinigine , vizitiniu korteliu deklas, darbo kalendorius, raktai, telefonas, tusinukas, veidrodelis , lupudazis ar blizgis , ranku kremas, dilde, nosinaiciu pakelis, slapios nosinites, kartais cigareciu pakelis, zieptuvelis, kramtoma guma, pastiles, snaffas( uostomas tabakas) tai tiek

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-27 19:51

Pas mane tai rankinuke svarbiausi daiktai: piniginė, vizitinių kortelių knygelė, telefonas, raktai, veidrodėlis, lūpų dažai ir popierinių servetėlių pakelis. Aj dar visada turiu tušinukų keletą

1

Viršun ^ | Forumas > Stilius ir tendencijos > Mano rankinuko tūris

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)