|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 436
2009-06-27 14:57
Eli.lt 2008 11 18
jetau... na ir temą atkasiau
Kraustau ir aš savo rankinę (pas mane ji didelė )
išorinė kišenė: kramtoma guma, lūpų blizgiklis, raktai, čia ir telefonų vieta, kaštonai ir rožinis akmenukas
DIDELĖ kišenė: piniginė, kosmetinė (čia atskira tema ), dar nėra mobilaus pakroviklio, knyga mergaitei, pirštinės (visuomet nešioju jas rankinėje, kad nepamesčiau )
Maža vidinė kišenė: lūpdažis, ženkliukas, pora tušinukų.
Kosmetinės eilė Va čia telpa visas mano gyvenimas
dantų siūlas, įklotai, krūva vaistukų (nuo skrandžio, nuo skausmo, kontraceptikai), pleistrai, kosmetika (jei reikia), dildė ir visokių kitokių šiukšlių krūva.
VA koks mano rankinukas! Visas mano gyvenimas su manimi!
-------- kaip panašu... 
|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 436
2009-06-27 14:58
Eli.lt 2008 11 19
turis:
serveteles sausos,
pinigine,
tusinukas,
uzrasu knygele,
sasiuvinis,( pamirstu visada issiimti po paskaitu),
lupdazis, blyzgesis.... (po du, tris)
sukos,
iklotai,
kvepalai,
seseliai,
tusas,
mobilusis,
kramtoskes...ir t.t.
nei daug visko, nei mazai
pritariu - nei per daug, nei per mažai... 
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 18 Diskusijose pasisake: 515
2009-08-07 22:23
na pas mane ten visas givatynas.visko visiems atvėjams yra

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2009-08-08 17:47
Piniginė, pilna visko kosmetinė, šukos, servetėlės (sausos ir drėgnos), kramtomoji guma ( keli pakeliai), Halls (kelių rūšių), tušinukai, užrašų knygutė, čekiukai, kosmetikos - nebetelpa į kosmetinę (lūpų blizgiai, rankų kremas), kvepaliukai... Nebepamneu daugiau.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 29 Diskusijose pasisake: 662
2009-08-10 15:12
piniginė, asmens dokumentai, nosinaitės, vaistai, kosmetinė, šukos
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 34 Diskusijose pasisake: 571
2010-07-08 19:12
pastaruoju metu - rankinėje būtinai yra skėtis - nes orai neprognozuojami
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 329
2010-07-11 23:12
Ko mano rankinėje nėra? Gal tik lovos? Kartais aš ir pati nežinau ką ten rasiu. Žodžiu, visiškas chaosas
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2010-07-29 17:24
Na priklauso nuo to, kur ruošiuosi išeiti. Anksčiau tai visada visko reikalingo ir ne būdavo, o dabar visada susitvarkau rankinę ir išsiimu nereikalingus daiktus.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2010-08-04 19:16
Sveikos, mergaitės Mano rankinė didelė ir visuomet pilna - pradedant buto raktais, baigiant fotoaparato baterijų įkrovikliu, maximos maišeliu (jį naudoju, jei kada sumanau prisėst ant žolytės su baltom kelnėm) Na, o jei nutinka taip, kad tenka puoštis maža rankine, būtinai turiu su savimi maišelį arba pusė daiktų palieku mašinoj.... Siaubinga, ane? Bet pasiskaičiusi forumą, supratau, kad ne aš viena tokia daiktų maniakė
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2010-08-04 19:37
Tikrai ne viena. mano draugas visad sako kam tu pusę savo gyvenimo su savim nešiojies, bet kai tik ko prireikia iš kart žino, kad aš turėsiu.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2010-08-04 22:53
BettyBoop (sorry, jei blogai nicką parašiau, perskaičiau ir maniau, kad atsiminsiu) Maniškis lygiai tą patį kiekvieną kartą sako.. Va tai tau
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2010-08-08 21:47
Neseniai įsigijua naują vasarinę rankinę - palapinę - dabar joje dar visko daugiau.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 1
2011-07-25 15:45
Taip paskaičiusi, kas darosi pas kitas rankinukuose, tai jaučiuosi labai kukliai nešioju tik būtiniausius daiktus ir tai draugas zyrzia, kad visko per daug. O tai yra: servetėlės, piniginė, lūpų balzamas, higieniniai paketai, tušinukas, mažutis bloknotas ir telefonas
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 1
2011-10-19 19:53
Mano rankinė tai dideliausia,telpa viskas ką jau čia visos paminėjot,be to labai nemėgstu maišelių,tai užėjus apsipirkti viską grūdu į tą pačią rankinę(išskyrus rimtus apsipirkimus,tada jau gryžtam su dideliais maišais)
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 2
2012-03-23 19:07
Pasidalinsiu savo nauju pirkiniu;
http://rankiniunamai.lt/italiskos-odos-rankine
Labai elegantiska, bet kartu ir talpi.
I sia rankine man tilpo:
pinigine, korteles, kosmetine, maza uzrasu knygute, pirstines, raktai, telefonas.
http://rankiniunamai.lt/odines-rankines
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 7 Diskusijose pasisake: 515
2012-04-29 16:15
Vis dar minimalistinis rankinuko tūrinys: piniginė, tušinukas, užrašų lapeliai, kartais blizgis arba lūpdažis, striukės kišenėj: raktai, telefonas, kramtoma guma
Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo
|
| |
> Mano rankinuko tūris