Eli.lt |
2007-01-27 10:23
Įvairių dažų, putų, kremų, skirtų plaukų šviesinimui, parduotuvėse pilnos lentynos. Bet jie visi daugiau mažiau kenkia plaukams. Kokias natūralias priemones esate išbandžiusios? Esu girdėjusi, kad išsiplovus plaukus juos galima perskalauti ramunėlių arbata. Žinoma, nepašviesėsime keliais tonais, bet plaukams tikrai nepakenksime.
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2007-03-16 18:21
Dar labai gerai veikia natūraliai spaustos ir praskiestos citrinų sultys. Irgi - jei ne pašviesina, tai bent jau blizgesio tikrai suteikia ir labai gražiai vilnija plaukai. Bandžiau, patiko
|
| |
 Eli.lt |
2007-03-16 20:13
Kiek apytiksliai reikia pasigaminti sulčių? Kaip jas naudoti? Sudominai - noriu daugiau informacijos
|
| |
 Eli.lt |
2007-03-16 23:11
Cituoti(Adonė @ Mar 16 2007, 08:13 PM) 9307 Kiek apytiksliai reikia pasigaminti sulčių? Kaip jas naudoti? Sudominai - noriu daugiau informacijos
Kažkur skaičiau, kad užtenka vos poros valgomųjų šaukštų 0.5 litro vandens Skalauti jau išplautus plaukus
|
| |
 Eli.lt |
2007-03-17 19:26
Cituoti(čiučiundra @ Mar 16 2007, 09:11 PM) 9311 Kažkur skaičiau, kad užtenka vos poros valgomųjų šaukštų 0.5 litro vandens Skalauti jau išplautus plaukus
Ko gero, užtektų ir tiek. Aš tai maždaug į litrą pilu 2 citrinų sultis - kad nepasirodytų per mažai
|
| |
 Eli.lt |
2007-03-22 07:11
Išbandžiau citrinų sultis. Kadangi tai pirmas kartas, į du litrus pyliau pusės citrinos sultis. Tik iškilo klausimas: plaukus perskalavus tirpalu, juos reikia dar kartą perlieti vandeniu?
|
| |
 Eli.lt |
2007-03-22 08:34
Cituoti(Adonė @ Mar 22 2007, 07:11 AM) 9367 Išbandžiau citrinų sultis. Kadangi tai pirmas kartas, į du litrus pyliau pusės citrinos sultis. Tik iškilo klausimas: plaukus perskalavus tirpalu, juos reikia dar kartą perlieti vandeniu?
Čia paskaityk Ne daug informacijos... Kiek supratau, nereikia papildomai skalauti
|
| |
 Eli.lt |
2007-03-26 15:55
Kelintą plovimą iš eilės plaukus perskalauju citrinų tirpalu. Šviesinančio efekto dar nepastebėjau, bet šiokių tokių pokyčių yra - plaukai mažiau riebaluojasi. Tiesa, nuo citrinų sulčių mano plaukai truputėlį šiaušiasi, todėl juos papildomai patepu glotnumo suteikiančiu aliejumi. Rezultatas puikus - plaukai švelnūs, gražiai krenta
|
| |
 Eli.lt |
2007-11-28 17:59
as anksciau kai nedaziau paluku,tai irgi ramunelem perplaudavau visada,ir mano plaukai gavo toki aukso atspalvi,nuostabiai atrode
|
| |
 Eli.lt |
2008-09-21 23:21
na,gal kas kokių naujų naturalių budų žinote? kaip sekasi toms,kurios išmėgino?
|
| |
 Eli.lt |
2008-09-26 12:25
Tikrai niekaip natūraliai plaukų nenušviesinsi.. Aš daug ką bandžiau, mano plaukas plonas, paklusnus, lengvai/greitai priima priemones ir dažus. Tačiau tie visokie atseit natūralūs purškikliai, balzamukai, ramunėlės ir kiti augaliukai nieko ten nešviesina Bent jau man jokio įspūdžio nepaliko..Paėmiau kirpykloje ir nusišviesinau. va tada jau galima žaisti su kuo tik nori. Viską purškalioti ir viskass OK Nebent jeigu esi iš prigimties gryna blondinė tada ramūnėlės labai gerai. efektą duoda. Draugei gražiai plaukučiai žvilga, turi įdomų atspalvį Tik sakė kvapas užknisa ją gal jau pabodo žaisti tokiais metodais sveikais )
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2010-06-22 22:19
Mane dabar kaip tik šviesina - oi koks ilgas procesas. Ir dar su natūrliais dažais.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2011-03-26 14:22
skalavau plaukus stipria ramunėliu arbata, nes skaičiau, kad labai sveika galvos odai ir plaukams. Skalavau ilgą laiką, kokius 2 mėn. po kiekvieno plovimo. Pati neatkreipiau dėmesio, bet draugai, su kuriais rečiau susitikdavau, klausdavo ar nešviesinau plaukų, o draugės gyrė, kad labai natūraliai atrodo mano šviesinti plaukai. Dažais tikriausiai niekada nešviesinčiau, nes labai gaila plaukų būtų. Baisu pažiūrėt, kas kitoms iš plaukų po šviesinimo belieka.
|
| |
> Šviesiname plaukus