Eli.lt |
2007-01-11 19:48
Kokias oriflame priemones naudojate?Kokiu atsiliepimų galit pasakyt apie šią kosmetika?
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2007-01-12 14:57
2 metus naudojau viską iš priflame dabar pabodo,bet kosmetika man labai patiko,o naudojau absoliučiai viską
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-12 17:16
iš oriflame esu pirkus nedaug, ir nieks netiko, išskyrus kūno kremą. ne tai, kad netiko, bet pvz., lūpų bligesys greit sulūžo, šampūnas per skystas buvo. dar mano mama buvo kremą nusipirkus, veidą išbėrė
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-12 17:36
Cituoti(*MiAu* @ Jan 12 2007, 05:16 PM) 5977 iš oriflame esu pirkus nedaug, ir nieks netiko, išskyrus kūno kremą. ne tai, kad netiko, bet pvz., lūpų bligesys greit sulūžo, šampūnas per skystas buvo. dar mano mama buvo kremą nusipirkus, veidą išbėrė
oho net keista,man kas nepatiko tai šampūnai tikrai skyti ir netiko man,o visa kita labai patiko
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-13 16:26
as tai irgi vienu metu labai daug visko turejau, bet seip man patiko tik veido kremas tie visi lupdaziai tai nespeji pasidazyt o jis jau nusivalydavo. va dar tusai ten jau tie kur yra brangesni tai irgi neblogi budavo
|
| |
 Eli.lt |
2007-03-16 17:41
Oi, merginos. Sėdžiu ir neatsidžiaugiu naujaisiais "Oriflame" prancūziško manikiūro lakais - rože ir persiku,. Kaip kokia kvaiša, nusipirkau abu ir abiem užsimaniau nusilakuoti. Tai dabar kas antrą nagą nulakavau: vienas - tokio atspalvio, kitas - kitokio. Gražu ir smagu
Tik dar nežinau, kaip tas lakas laikys. Bet spalvytės tai labai labai fainos
|
| |
 Eli.lt |
2007-03-20 13:03
oriflame man kremai nauji labai patinka ir tiknka
|
| |
 Eli.lt |
2007-04-26 13:10
Aš nedaug ką pirkau iš oriflame, bet man nepatiko Netiko man nei kremai, labai nusivyliau tušu, šampūnais ir pudra, dabar iš ten nieko nebeperku
|
| |
 Eli.lt |
2007-04-27 22:32
Šampūnų ir tušų jie tikrai nemoka gaminti - visiškai pritariu.
Bet jų Giordani Gold pudros perlai - fantastiški. Ir kremukai man iš jų labai labai veidui tiko
O iš šiuo metu galiojančio katalogo tai išvis visą krūvą užsisakiau - negalėjau susilaikyti.
Dabar ypač dievinų jų granatų dušo želė su šveičiamosiomis dalelėmis - fainas kvapas, maloni konsistencija ir labai nebrangu
|
| |
 Eli.lt |
2007-05-01 19:03
oriflame man tik intymios higienos prausiklis yra super. kiti dalykai - ne
|
| |
 Eli.lt |
2007-05-02 12:27
is ju superinis budavo maskuojantis piestukas toks pusiau zalias, pusiau rusvas su arbatmedziu-va tas daiktas super duper
|
| |
 Eli.lt |
2007-05-03 19:18
Cituoti(bonda @ May 2 2007, 12:27 PM) 11601 is ju superinis budavo maskuojantis piestukas toks pusiau zalias, pusiau rusvas su arbatmedziu-va tas daiktas super duper
kaip tik naujame kataloge, kur galios nuo 05.14, jam nuolaida...
Nors aš kažkaip likau abejinga tam daikčiukui - mano oda sausa, spuogai retai kada vargina, o jei koks išdygsta, tas pieštukas tik šiek tiek pamaskuoja, vis teik matosi spalvos skirtumas... Taigi dažniau renkuosi makiažo pagrindą
|
| |
 Eli.lt |
2007-05-04 12:44
Cituoti(Corida @ May 3 2007, 07:18 PM) 11897 kaip tik naujame kataloge, kur galios nuo 05.14, jam nuolaida...
Nors aš kažkaip likau abejinga tam daikčiukui - mano oda sausa, spuogai retai kada vargina, o jei koks išdygsta, tas pieštukas tik šiek tiek pamaskuoja, vis teik matosi spalvos skirtumas... Taigi dažniau renkuosi makiažo pagrindą
o man jis tikdavo idealiai jokiu pudru ar pagrindu nenaudodavau, mokejau meistriskai uzmaskuot su juo vienu dabar nebereik
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-24 14:02
siaubingai nepatinka
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-25 22:31
Cituoti(oksana @ Apr 24 2008, 02:02 PM) 27015 siaubingai nepatinka
Gal galima issamiau?
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-26 00:42
Turiu truputi sios kosmetikos,kai ka galiu pakomentuot
Turiu makiazo pagrindas,visai nieko(nerandu nuotraukytes,tai neikelsiu).
Seseliai,tik spalvos kitokios,tai man jie visai patiko.
Vyrui esu paemus duso zele,dar neisbande,tai negaliu pakomentuot.
ir t.t.
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-26 07:18
O man siti seseliai labai nevyke buvo. Turejau smelines ir rudos derini. Pirkau praktiskai del tos smelines spalvytes, man jos nuolat prisireikia, o gavosi nesamone - smeline beveik isvis nesitepe, kazkokia sausa ir kieta buvo, o ruda tepesi labai ryskiai. Tai tuos ismeciau, o kitu nerizikavau pirkt.
Dabar tai dziaugiuosi seseliais-putomis. Spalva grazi (turiu zalia), lygiai tepasi...
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-26 11:31
as blizgesi turejau oriflame,toki su melinais blizguciais ,tei lupos lb papustos atrodydavo
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-26 11:59
Cituoti(Corida @ Apr 26 2008, 07:18 AM) 27444 O man siti seseliai labai nevyke buvo. Turejau smelines ir rudos derini. Pirkau praktiskai del tos smelines spalvytes, man jos nuolat prisireikia, o gavosi nesamone - smeline beveik isvis nesitepe, kazkokia sausa ir kieta buvo, o ruda tepesi labai ryskiai. Tai tuos ismeciau, o kitu nerizikavau pirkt.
Dabar tai dziaugiuosi seseliais-putomis. Spalva grazi (turiu zalia), lygiai tepasi...
Kiek zmoniu tiek nuomoniu Man tai jie visai nieko Aisku jie gal ir nera super druper,bet ir nera visiskas s... Siuos gaminius tik sia savaite paemiau pabandymui,pazystama platina,tai susigundziau.Seselius esu tepus tik viena karta bet man kazkaip pasirode,kad jie tepasi vidutiniskai,nera taip,kad labai jau kietai... kolkas nieko blogo apie juos pasakyt negaliu.Kai pasinaudosiu ilgiau gal but nuomone pasieiss,bet kolkas man jie visai nieko
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-26 12:18
Teko turėt tik tušą,bet labai senai
|
| |
> Oriflame