Forumas > Stilius ir tendencijos > Koks nagų lakas dabar...
1

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-08 14:30

Kas žino visas tendencijas ir kaip lakuotis šią žiemą?

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-08 14:32

man mada nemada,bet gražiausiai yra prancūziškas manikiūras

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-10 15:31

Cituoti(Afrodite @ Jan 8 2007, 02:32 PM) 5359
man mada nemada,bet gražiausiai yra prancūziškas manikiūras

ir man pats graziausias yra prancuziskas, aisku kartais ir kitaip dazau

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-11 13:51

Manau, kad tvarkingai atrodantys nagučiai, visada bus madingi
Štai manieji

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-12 20:11

kai pabandziua si pavasari si laka - dabar joks kitas nebeitinka

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-13 16:31

ciuciundra nebloga reklama savo naguciams padarei juokauju istiesu graziausi tvarkingi nagai
o atsakant i tema tai manau madingiausia visada laka derinti prie to kaip rengsiesi toks tada ir madingas buna

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-16 22:55

Hm, kažkaip niekad nė nemąsčiau, koks lakas madingas. Derinu prie rūbų ir savo nuotaikos

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-17 20:12

Bet vistiek yra tam tikros mados. Pvz buvo mada tik švelnių atspalvių. Po to atėjo mada trumpų nagų ir ryškių, tamsių spalvų lakų mada.

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-17 21:38

Tikiuso, priauginami isseina is mados

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-17 23:13

Paskutinėmis mano žiniomis - jau išėjo Kai merginos sužinojo, kad užsienyje tokiais nagais pvz Amerikoje tik negrės puošiasi arba prostitutės, mada labai greitai nugaravo. Pobaisiai dirbtiniai bjaurūs. Reta meistrė sugeba padaryti tikrai kokybiškai ir dailiai. Deja

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-18 08:58

Oi, priauginami nagai ir man patapo klaikūs vos ėmiau su tokiais matyti kas antrą "Maximos" kasininkę. neturiu nieko prieš kasininkės profesiją ar pačias kasininkes, bet... vis dėlto sėdint kasoje su uniforma ir čiupinėjant tas prekes blizgučiais ir akutėmis išdailinti nagai, kurie šiaip jau prie vakarinės suknelės tikrai labiau derėtų, atrodo juokingai - kaip ir vakarinis makiažas ar Swarovskio kristalų papuošalai. Viskam savas laikas ir sava proga...

Na, o šiaip specialiai dabar paskaitinėjau šiek tiek apie manikiūro trendus - tai madingi vidutinio ilgumo ar net kiek trumpesni nagai ir ryškių, sodrių, bet būtinai natūralių "maistinių" spalvų lakas: burgundiško vyno, juodojo šokolado, avečių uogienės ir pan. Žodžiu, karaliauja klasika. Jokių blizgučių, pripaišaliojimų ir t.t.

Tiesa, kiek suprantu, paprastas prancūziškas manikiūras madingas apskritai VISADA.

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-18 09:05

as tai kazkaip visada derinu prie drabuziu..jei apsirengiu ruzavai, tai niekad jau melyna spalva nagu nedazysiu zodziu...dzin man mados, dazau taip, kad tipo derintusi arba neutralia kokia spalva...

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-18 10:08

Šiaip dabar labai madinga trumpi ovalios formos ...JUODAI lakuoti nagučiai. (tačiau abejoju ar tokia spalva tiks , kad ir solidų darba dirbančiai moteriai)
RAUDONA - labai madinga ir visoms tinka ir tinka prie visokių drabužių.
o SU PRANCŪZIŠKU MANIKIŪRU elkities atsargiai, ši puošmena užleido davo pozicijas. Nuoširdžiai patariu, rinkities raudoną. tai klasikinė spalva ir kaip seksualu mmmmm rrrrrrr

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-18 10:10

Cituoti(Secret @ Jan 18 2007, 10:08 AM) 6433
Šiaip dabar labai madinga trumpi ovalios formos ...JUODAI lakuoti nagučiai. (tačiau abejoju ar tokia spalva tiks , kad ir solidų darba dirbančiai moteriai)
RAUDONA - labai madinga ir visoms tinka ir tinka prie visokių drabužių.
o SU PRANCŪZIŠKU MANIKIŪRU elkities atsargiai, ši puošmena užleido davo pozicijas. Nuoširdžiai patariu, rinkities raudoną. tai klasikinė spalva ir kaip seksualu mmmmm rrrrrrr

niu nepasakyciau kad raudona prie visko tinka nesidazyciau raudonai niekad..nebent butu drabuziai tokio pat raudonumo man kazkaip nesiderintu melynas rubas pvz ir raudoni nagai

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-18 11:39

Sakyčiau, kad raudonai galima lakuotis tik tada, kai turi ilgus, gražius nagus... jei lakuosi ant trumpų, tai atrodys tartum pirštų galai nukapoti

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-18 11:54

Et visai ne, pabandykit... tikrai labai gražu... net ir prie mėlyno

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-18 16:24

Cituoti(čiučiundra @ Jan 18 2007, 11:39 AM) 6454
Sakyčiau, kad raudonai galima lakuotis tik tada, kai turi ilgus, gražius nagus... jei lakuosi ant trumpų, tai atrodys tartum pirštų galai nukapoti

o man tai ne, gruodzio men. "stiliui" yra Escada reklama kur modelis su trumpais raudonais naguciais, bet atrodo

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-19 09:18

nu man tia vis tiek -raudona tinka toli grazu ne visoms ir ne prie visko kazkokia tokia ipareigojanti biski spalva

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-19 12:23

o man negražu radoni nagai ir niekad aš jų taip nelakuoju ,kad ir madinga ir tt

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-19 17:16

Man raudoni nagai labai gražu... Bet tik kur iš tikrųjų tinka. Jei rūbuose yra panašaus atspalvio detalių, jei rengiuosi juodai, rusvai, pilkšvai, baltai, tada raudona - puiku.

Bet prie mėlyno? Ups, niekada
Juo labiau prie rausvo ar violetinio - oi, nė už ką
Ir jau labiausiai nė už ką prie tokios pačios spalvos raudono rūbo - tada jau man per daug vulgaru, rėkia, ryšku... ai, ir apskritai tokių vientisų derinių nemėgstu, iš serijos "toks pat švarkelis, tokie patys batai, rankinė ir dar nagai - kažkaip man dirbtina ir nenatūralu.

Na ir, žinoma, vertėtų atsižvelgti į makiažo paletę. Jei lūpas dažau rusvai ar raudonai - tada raudonas lakas kaip ri į temą. Bet jei lūpdažis - aiškiai rožinio tono? Tada jau raudoni nagai išvis pjaunasi ir iššoka iš konteksto.

Nors prieš bene 2 sezonus raudonos ir rausvos derinys buvo ant bangos, man, tiesą sakant, jis niekada nebuvo prie širdies.

Ak, tiesa, dar viena spalva, prie kurios man raudoni nagai žiūrisi labai dailiai - tai džinsas

1

Viršun ^ | Forumas > Stilius ir tendencijos > Koks nagų lakas dabar...

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)