Eli.lt |
2007-01-05 09:52
Sveikos, štai ir baigėsi šventės ir laikas pasirūpinti dailiomis kūno formomis
nesenai nusprendžiau,kad labai norėčiau šiek tiek pasididinti bei pastandinti krutinę, o tam manau labiausiai tinka krutų implantai, gal gali kas pasidalinti konkrečia informacija kur daromos tokios operacijos? kokios jų kaino? kokie pojučiai po operacijos.?
kiek aš domejausi tai kainuo nuo 8000 iki 10 000lt, gal yra kitokių? beja kažka girdėjau apie "hidroimplantus", kad jų nereikia keisti, gal kas žinod daugiau info.
labai laukiu atsiliepimų.
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2007-01-05 12:32
As kazkaip irgi norejau biski pakoreguot. Nes po gimdymo negrazios, Jo kaina mazdaug tokia. Bet ziurejau programa kaip tik sia tema,daug straipsniu perskaiciau, tai po tokios programos ir zyniu noras dingo. Kazkaip baisu.
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-05 16:17
aš susilaikau ir dėl pinigų ir dėl baimės
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-05 16:32
Nedaryčiau už jokius pinigus... pirma: dėl baimės, antra: dėl sveikatos, trečia: dėl pinigų...
Dėl įdomumo galit paskaityti šį straipsnį
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-06 10:08
Siai dienai tikrai nedaryciau sios proceduros Mane tenkina tai ka man gamta dave,nezinau kaip kalbesiu po to kai baigsiu maitint PS Ispanijoj inplantai tekainuoja 100 euru
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-06 11:32
reiktų ir man kažką su krūtine daryt, nes po maitinimo iš gražios, nemažos krūtinės liko kažkoks nesusipratimas bet kol kas nesu moraliai pasiruošusi chirurginiam įsikišimui...
Cituoti(Shalnaja @ Jan 6 2007, 10:08 AM) 4602 PS Ispanijoj inplantai tekainuoja 100 euru
o tai kažin kaip kokybė už tokią kainą?
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-06 12:06
Cituoti(*MiAu* @ Jan 6 2007, 11:32 AM) 4632 reiktų ir man kažką su krūtine daryt, nes po maitinimo iš gražios, nemažos krūtinės liko kažkoks nesusipratimas bet kol kas nesu moraliai pasiruošusi chirurginiam įsikišimui... o tai kažin kaip kokybė už tokią kainą?
aha, tas pats ir man, baigiau maitinimus ir iš krūtinės teliko pavadinimas Tai dar gerai, kad yra liemenėlių, gražiai išformuojančių, nes pinigų tokiom operacijoms gaila, o ir baisoka.
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-06 13:07
Cituoti(*MiAu* @ Jan 6 2007, 11:32 AM) 4632 reiktų ir man kažką su krūtine daryt, nes po maitinimo iš gražios, nemažos krūtinės liko kažkoks nesusipratimas bet kol kas nesu moraliai pasiruošusi chirurginiam įsikišimui... o tai kažin kaip kokybė už tokią kainą?
Niu kokybe nezinau,nes nedariau,o kad ten kas antra silikonine tai faktas
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-06 22:03
Cituoti(numlock @ Jan 6 2007, 12:06 PM) 4646 aha, tas pats ir man, baigiau maitinimus ir iš krūtinės teliko pavadinimas Tai dar gerai, kad yra liemenėlių, gražiai išformuojančių, nes pinigų tokiom operacijoms gaila, o ir baisoka.
Aha,ir man tas pats. Tai tik liemeneles gelbeja.
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-06 22:33
"dideli p... moteri pasendina minimum 5 metais. Minimum. Tuo tarpu nedidele krutine moteriai numeta 5-7 metus (aisku, svarbu ir bendras vaizdas...). Atkreipkit demesi."
Čia vienas komentatorius ten parašė. Pirmą kartą apie tai skaitau, tai net įdomu - iš kur tokia teorija?
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-07 12:16
Cituoti(išlepinta @ Jan 6 2007, 10:33 PM) 4857 "dideli p... moteri pasendina minimum 5 metais. Minimum. Tuo tarpu nedidele krutine moteriai numeta 5-7 metus (aisku, svarbu ir bendras vaizdas...). Atkreipkit demesi."
Čia vienas komentatorius ten parašė. Pirmą kartą apie tai skaitau, tai net įdomu - iš kur tokia teorija?
Na del to pasiginciciau su tuo komentatorium ,pas mane drauge su didele krutine pati liekna super atrodo [vyru svajone toks derinys].Nemanau,kad jai neturi krutines tai tau numeta metus Cia susigalvotas mitas tu meteriskiu kurios krutines neturi Juk reikia kazkaip save paguost Galu gale moteriskes nuo krutynes dydzio laimes nei prisideda nei nusimeta Kokias turime tokiomis ir dziaukimes
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-07 14:00
Cituoti(Shalnaja @ Jan 7 2007, 12:16 PM) 4935 Galu gale moteriskes nuo krutynes dydzio laimes nei prisideda nei nusimeta Kokias turime tokiomis ir dziaukimes
auksiniai žodžiai
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-07 23:23
o man patinka mano krutyne, nei didele nei maza. kai labai didele krutine man negrazu.
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-08 10:16
Cituoti(vogue @ Jan 7 2007, 11:23 PM) 5180 o man patinka mano krutyne, nei didele nei maza. kai labai didele krutine man negrazu.
na pas mane irgi ne is didziuju,bet ir tikrai ne is mazu. O man tiesa sakant ir didele grazi [ne silikonine]
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-08 12:34
o kodel Jus galvojate,kad jei jau dediesi implanta tai darysies gigantiska krutine, na mano nuomone iki C maximum daryciausi, o geriausiai tarp B ir C, beja girdejau,kad galima maza implanta dedi tik tam,kad krutines forma pakoreguotu
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-08 12:53
Cituoti(vogue @ Jan 7 2007, 11:23 PM) 5180 o man patinka mano krutyne, nei didele nei maza. kai labai didele krutine man negrazu.
man labai didelė irgi nelabai patinka,o jei dar nukarusi tai iš vis nea
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-10 08:55
o gal merginos turite konkretesnes info pvz koki chirurga ar klinika gelit rekomentuoti?
|
| |
 Eli.lt |
2007-02-17 10:47
Sveikutes. As vat irgi kartais pasvajoju apie implantus. Nenoriu labai dideles,bet siek tiek padidinti ir suteikti grazia forma tikrai nepakenktu. Kai darysiuos (aisku,tolimesnej ateity,nes pataupyti tam tai tikrai reikes),tai tik pas Vitku. Kazkaip jau tik geri atsiliepimai apie ji. Labai intensyviai tuo dar nesidomejau,tai gal kuri zinosit-kaip ten su tuo maitinimu. Ar tie implantai netrukdys veliau vaikuciu maitinti?
|
| |
 Eli.lt |
2007-02-27 15:15
Mano krutine labai maza, ilga laika del jos kompleksuodavau.. dabar susitaikiau, nors be didinancios liemeneles vistiek retai iseinu Kazkada galvojau apie operacija, bet bijau del sveikatos, nenoriu rizikuoti.. Aisku, kai pamatau mergina su grazia krutine, visada pagalvoju, kaip noreciau tokios, bet stengiuosi ieskoti savo kune kitu privalumu.
|
| |
 Eli.lt |
2007-06-02 20:44
Cituoti(AnabelLee @ Feb 27 2007, 04:15 PM) 8961 Mano krutine labai maza, ilga laika del jos kompleksuodavau.. dabar susitaikiau, nors be didinancios liemeneles vistiek retai iseinu Kazkada galvojau apie operacija, bet bijau del sveikatos, nenoriu rizikuoti.. Aisku, kai pamatau mergina su grazia krutine, visada pagalvoju, kaip noreciau tokios, bet stengiuosi ieskoti savo kune kitu privalumu.
Mano krutine irgi kaip dvi spygutes kai mokaiusi mokykloj iegi kompelksuodavau, bet dabar kazkaip jau turbut uzaugau. Yra liemeneliu, kurios puikiai padidina, suspaudzia ir pakankamai normaliai viskas atrodo. Plastines operacijos niekada nesidaryciau, nes nematau jokios butinybes, o ir pinigai milziniski. nemanau, kad buciau laimingesne, jeigu man krutine butu didesne
|
| |
> Krūtinės implantai