Forumas > Plaukų priežiūra > Priauginami plaukai
1

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-04 19:43

ar jums gražu priauginti plaukai ? ar esate išbandę ar ryžtumėtės tokiai avantiūrai?

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-04 19:51

Man gaila pinigu tam, kas dirbtina (bent juo situo ir priaugintu nagu atveju)

Prisimenu, kaip dariausi manikiura o salia salone sedejo tokia ispurkusi (stora) mergina su simtu priaugintu visokius spalvu sruogomis ir ka tik priaugintais irgi visu spalvu nagais Kaip klounas geriausiu, kaip kaliause blogiausiu atveju.

Tikiu, kad jus galite atrodyti graziai, bet ten buvo extreme bjaurus atvejis.

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-04 21:20

Man tai kazkaip nelabai. Nors jei graziai priauginti ir zmogui tinka,tai kodel ir ne. As tai kolkas nenoriu.

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-04 21:25

aš tai irgi kolkas nenoriu užtenka kokius savo plaukus turiu

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-05 11:12

gaila pinigų tokiam dalykui man būtų, o manieji plaukai ir šiaip pakankamai greitai auga. nespjaunu į vandenį, bet bent jau šiuo metu tikrai nenoriu prisiauginti. nebent kada senatvėj sukvailiosiu

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-05 11:14

o įdomu kiek kainuoja?

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-05 11:18

Cituoti(*MiAu* @ Jan 5 2007, 11:12 AM) 4328
gaila pinigų tokiam dalykui man būtų, o manieji plaukai ir šiaip pakankamai greitai auga. nespjaunu į vandenį, bet bent jau šiuo metu tikrai nenoriu prisiauginti. nebent kada senatvėj sukvailiosiu

aha, kaip sukvailiojimo kitaip nepavadinsi Aš ir save bandau įsivaizduoti tokią bobulytę su priaugintais plaukais iki užpakalio, su pakankamai gerai išsilaikiusia figūra...eini gatve, o tau už nugaros švilpia, kai atsisuki, tam kas švilpė - infarktas. Juokauju, man ilgi plaukai labai gražu ir patinka, todėl kaip išmanydama bandau juos užsiauginti savus

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-05 11:45

O man labai ilgi nepatinka. Na.jei plaukas grazus,storas tai dar nieko. O mano netokie. Iki gimdymo buvo labai ilgi,bet kai pagimdziau tai pradejo slinkti,kazkokie ploni pasidare,o ir vaikai pradejo tampyti. Tai dabar tokie pusilgi.

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-05 12:16

Cituotio įdomu kiek kainuoja?
Peruką pigiau nusipirkti

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-05 12:17

Cituoti(čiučiundra @ Jan 5 2007, 12:16 PM) 4400
Peruką pigiau nusipirkti

tau jau tikrai bet kitos sruogas prisiaugina tik,joms peruko nereikia

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-07 12:02

Cituoti(Afrodite @ Jan 5 2007, 11:14 AM) 4332
o įdomu kiek kainuoja?

1 sruogele kastai 12 litu.
Jai eiciau i koki temini karnavala ar vakaruska ir tos sruogos tiktu tam personazui tai kodel gi ne?

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-10 12:50

Aš pernai vasarą užsimaniau baltų sruogelių,bet kadangi mano plaukai juodi,tokią spalvą nelabai paprasta išgaut,paskambinau savo kirpėjai,o pas ją tuo metu mokinė mokėsi priauginti tas sruogelės,tai pasiūlė banduomuoju triušiu pabūt.Mokėjau tik už sruogelių kainą,dešimt vienetų kainavo apie 70 lt,o kadangi mokinukė laikė egzą plaukų priauginimo,tai kruopščiai darė,labai stengėsi ir tos sruogelės tris mėnesius laikėsi,po to maniškiai plaukai nuo šaknų ataugo ir teko nusiimt.

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-10 13:53

Cituoti(Nenuorama @ Jan 10 2007, 12:50 PM) 5749
Aš pernai vasarą užsimaniau baltų sruogelių,bet kadangi mano plaukai juodi,tokią spalvą nelabai paprasta išgaut,paskambinau savo kirpėjai,o pas ją tuo metu mokinė mokėsi priauginti tas sruogelės,tai pasiūlė banduomuoju triušiu pabūt.Mokėjau tik už sruogelių kainą,dešimt vienetų kainavo apie 70 lt,o kadangi mokinukė laikė egzą plaukų priauginimo,tai kruopščiai darė,labai stengėsi ir tos sruogelės tris mėnesius laikėsi,po to maniškiai plaukai nuo šaknų ataugo ir teko nusiimt.

Ali ir brangiai tas malonumas kainuoja.

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-10 15:16

Cituoti(Ala @ Jan 10 2007, 11:53 AM) 5755
Ali ir brangiai tas malonumas kainuoja.

Čia tik sruogelių savikaina,o su darbu,tai maniškiame grožio salone sruogelė 14lt.Brangu.

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-10 21:48

plaukų priauginimas pagal "so.cap" sistemą (italija):

saugus, plaukus tausojantis metodas

plaukų priauginimas iki 70 cm.
plaukų apimties padidinimas iki 3 kartų.
spalvos suteikimas be dažymo.
sruogų su swarovskio kristalais priauginimas.
kasyčių pynimas.
tresai (plaukų pripynimas).

plaukų priauginimas (1 sruoga) 7-9 lt.

Stai merginos jums pavizdziai ir kaina telefono nerasiau nes tai jau butu reklama
PS. [as plauku priauginimo nedarau mano drauges irgi]

Dar daugiau kainu radau
*** plauku priauginimas *** nuo 2lt..paneles norisi kazko naujo ir greito bei grazaus...as jums siulau pasidarykite svente sau...

plauku priauginimas(su plaukų sruoga)......9lt
sruogos priauginimas******************** ***2lt
sruoga su ” swarovski ” deimantukais.....24lt
sruogos nuėmimas........................ ...1lt
sruogos korekcija....................... ...2lt
kasyciu pynimas.......vienos kasytes kaina 2lt
ilgalaikis plaukŲ tiesinimas.........nuo 150lt
progines plauku Šukuosenos............nuo 20lt
kirpimas........................ .....tik 10lt
plauku kauke........................... ....5lt
antakių ir blakstienų dažymas..............6lt
kosmetologo paslaugos..................
pirsingas(auskarai i liezuvi,nosi,antaki ir tt...)...nuo 3lt

O cia kad jums atsoktu noras tai daryti Cia jai noretumet is trumpu pasidaryt ilgus,istrauka is komentaro
_maziausiai reiketu apie 50 sruogyciu... agne_60 sruogyciu tau kainuotu 540 lt rima minin... - Laura

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-11 00:14

o as kazkaip niekada negalvojau priauginti sau plauku, vat apie sruogele su Svarovskio kristalais taip buvo mintis, bet taip kad plaukus priauginti neee.

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-11 13:37

Aš tai negaliu pasigirti gražiais plaukais, tai visai neatsisakyčiau prisiauginti plaukus, bet tai reikalauja ypatingos priežiūtos... korekcija ir pan... visa tai išlaidos, kurių negaliu sau dabar leisti

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-02 17:01

as tai esu dabar prisiauginusi plaukus siaip mano plaukai tokie nei trumpi nei ilgi, toks kvailas ilgis ir tokie nelabai grazus man, tai vat ir susigalvojau prisiaugint, dabar siaip tikrai esu patenkinta

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-02 17:46

Kiek kainavo?
Ar daug prisiauginai(kiek kapsulių, ar paprasata juosta įsiūta)?
Kaip tu juos prižiūri? Kad reikia spec. šukų, aš zinau.
Kas kiek laiko reikia darytis korekciją?

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-02 18:02

Cituoti(čiučiundra @ Feb 2 2007, 05:46 PM) 7346
Kiek kainavo?
Ar daug prisiauginai(kiek kapsulių, ar paprasata juosta įsiūta)?
Kaip tu juos prižiūri? Kad reikia spec. šukų, aš zinau.
Kas kiek laiko reikia darytis korekciją?

as prisiauginau 60 sruogeliu, tai kainavo tiksliai nebepamenu, bet apie 700 lt. pas mane su tomis kapsulemis. o prieziurai tai taip reikia spec. suku, sampuno, balzamo dar turiu toki purskala, kad nesiveltu ir aliejukas plauku galiukams. as bent jau tai kiekviena vakara prisedu ir sukuoju, sukuoju tuos plaukus, kad nesusiveltu, nes daznai buna, kad prie saknu kur priauginti tie plaukai susivelia tokie koltunai, man taip nebuvo, bet ir kirpeja pasakojo ir vienai pazistamai taip buvo. istikruju skaitosi pas mane jie turetu laikytis puse metu, poto jau geriau arba nusiimt, arba naujomis pakeist. o kas kiek laiko korekcija daryt tai manau individualiai priklauso, nes buna, kad sruogele iskrenta ar truputi paciuozia zemyn

1

Viršun ^ | Forumas > Plaukų priežiūra > Priauginami plaukai

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)