Eli.lt |
2007-01-03 20:33
Su amžiumi keičiasi kūnas, tai natūralu. Vieni visomis išgalėmis stengiasi sustabdyti šį procesą, kiti pasiduoda gyvenimo tėkmei ir nekreipia dėmesio. Kiek svarbu patiems sutuoktiniams jų kūnai ir antros pusės kūnas? Ar gyvenant ne vienerius metus santuokoje kūnas toks pat svarbus, kiek jis buvo galbūt svarbus pirmaisiais pažinties mėnesiais/metais? Jei vienas nebesirūpina savo kūnu, ar kitas turi pagrindo pradėti žingsnius, kurie eina link skyrybų? ar tiesiog tai dar viena priežastis konfliktui. Ir 0 sekso.
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2007-01-03 21:15
Na butu sunku isivaizduoti skyrybas del kuno... Reiskia, kad zmones nebuvo tape draugais arba taskunas ziauriai ekstremaliai pasikeite (100 kg antsvorio), bet ir tai... Juk mylysi visi zmones, ir grazus ir negrazus, liekni ir stori. Turiu draugu pora, kur vyras na labai storas. Atrodo, viskas gerai, laiko ir vaikais patikrinta.
Aisku, kad kunu rupintis reikia. Jau bent higieniniu poziuriu As pati jau nebesu 'ciolka', bet kazkokias pastangas dedu - sportuoju, tepu etc. Dristu manyti, kad ir tokia kokia esu (o nebesu tokia kai man buvo 20) vis dar patinku savo vyrui. Kaip ir jis man.
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-03 23:16
Na, elementari higiena reikalinga ir po 100 bendro gyvenimo metų. Ką galima veikti su partneriu, kuris per kilometrą atsiduoda neplautomis pažastimis ir nevalytais dantimis Visa kita, nėra taip svarbu. Natūralu, kad kūnas keičiasi. Keičiasi ne tik mūsų oda, plaukai, bet ir procesai, vykstantys organizme. Taigi sulėtėjus medžiagų apykaitai, žmogus, tebevalgantis tiek kiek visada, natūraliai priauga svorio. Moterys dažnai po nėštumo nebebūna visiškai tokios kaip iki nėštumo (strijos, ne tokios stangrios krūtys ir t.t.). Tokius dalykus priimu visiškai natūraliai. O jeigu žmogus stengiasi kažkaip išlaikyti savo formas, tai sveikintina.
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-04 08:17
na, kadangi abu partneriai sensta tolygiai, tai abu vienodi buna vis tiek tai jokio skirtumo...maniskis va nuo bendro gyvenimo pradzios priaugo svorio nemazai nu bet ka....niekas nuo to nesikeicia, nors ir paerzinu as ji norisi priverst kazkaip susiimt del to svorio..ale ziuriu dzin jam
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-04 11:01
O maniškis iš tų žmonių, kuriems išvaizda labai svarbi... Ilgą laiką priekaištavo man, kad po gimdymo nebeatrodau, kaip niolikmetė... Tad dėjau labai daug pastangu, kad bent kiek atstatyčiau savo buvusią figūrą... Apie odą: na mano jau toks amžius, kad labai kruopščiai reikia prižiūrėti veido, kaklo ir rankų oda, nes šitie dalykai pirmiausiai išduoda moters amžių
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-04 15:43
As niekada nesidaziau ir jokiais kremais nesinaudoju Na zinoma neatrodau super ,kad nesinaudoju,bet ir raukshliu neatsirado.Tiesiog veidas senesnis atrodo del didelio antsvorio kuriuo as uzsiimsiu po to kai baigsiu maitinti vaika
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-04 17:19
aš tik nuotraukas vartydama matau tuos saviškio pasikeitimus, juk natūralu, kad žmogus per 12 metų pasikeičia.Nepriklausomai nuo to, jis man toks pats mielas ir jo išvaizda mane veža Savo pasikeitimų tai nematau, turbūt nėra Na, kas tos strijos, pilvukas ar celiulitas, svarbu kokia širdis karšta
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-04 21:41
Cituoti(numlock @ Jan 4 2007, 05:19 PM) 4139 aš tik nuotraukas vartydama matau tuos saviškio pasikeitimus, juk natūralu, kad žmogus per 12 metų pasikeičia.Nepriklausomai nuo to, jis man toks pats mielas ir jo išvaizda mane veža Savo pasikeitimų tai nematau, turbūt nėra Na, kas tos strijos, pilvukas ar celiulitas, svarbu kokia širdis karšta
Sutinku su tavim. Man vyras visalaika sako ar su strijom tu ar be ju,vistiek as tave myliu. Juk jie supranta,kad gimdymas keicia mus,ka tu nebedaryk,o vistiek tokia nebusi kaip pries gimdyma. O as tai ir nenoreciau buti tokia. Nesuprantu tu kurie vis nepatenkinti kaip atrodo ju zmonos. Tai tada reikejo imti i zmonas manekene ir viskas butu gerai. Nors ir manekenes laikui begant keiciasi.
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-04 22:24
Nu kaip nemegstu tokiu vyru kurie mazdaug pagimdziusiai zmonai pradeda aiskint kad pas tave negerai tas ar anas..tegu patys tada gimdo, geria visokias kontraceptines ir paveza visus stresus kiek moteriai tenka patirti del per dideliu socialinių reikalavimų ir pareigų..suprantama prisiziūrėti reikia..myleti save..ir niekad nepamirsti truputi laiko skirti sau..nes deje kartais mamos save pamirsta..na as dar jaunute bet stengiusi sportuoti, sveikai maitintis, naudoti reikiamas kosmetines priemones..bet ne per daug..tai kaip investicija ateiciai..o man dar ir patinka
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-05 16:26
Cituoti(išlepinta @ Jan 5 2007, 04:23 PM) 4537 mano irgi Kad stovėtų, dulkėtų ir akį džiugintų Ir vis negana. Jei pamatau kokią akciją, taip ir tiesiasi ranka prie to daikto. Gėda kam ir sakyt, silpnavalė
ooo tai tu mano xebra man tai irgi - vis negana..kuno kremu - kokios 3 bankes, sampunu - irgi..veido kremai irgi keli..gal tik dabar apsistojau prie vienos rusies o plaukam kiek visokiu priemoniu nu zodziu...welcome to paradize vadinasi pas mane, kai i vonia ieini nes ner spinteliu dar jokiu...tai viskas ant akiu
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-05 16:31
Čia mes biškutį
Bet kas geriau supras, jei ne toks tokį Kai užknisa veidą tepliotis viena linija, "netyčia" nusiperku kitą, o aną "netyčia" pamirštu ar nukišu į tolimesnį kampelį. Tas pats ir su kvepalais. "Budinčių" gal 10, pastovių gal 5 vnt. Pagal nuotaiką piluosi
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-05 16:46
gryžtant prie temos, o kada labiau rūpinotės savimi, ar būdamos jaunutės, ar ištekėjusios? Juk dauguma sako, kad šeimyniniai rūpesčiai taip įsuka, kad vis sunkiau rasti laiko sau (nekalbu apie elementarią higieną), o ir vyrai mėgsta suokti (na toms, kitoms, jei jas turi ), kad po vestuvių žmona tapo nebe tokia patraukli ir pan.
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-05 16:50
numlok, jau tie vyrai... Kartais pamiršta į save pasižiūrėti, kad jie taipogi jau nebe ereliai ir nebe "delonai - apolonai" Dažniausiai kritikuoja ne mažiau apkiautę ir apsmukę + išlindę pilvai, kaip bulvių maišai
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-05 16:52
Cituoti(numlock @ Jan 5 2007, 04:46 PM) 4552 gryžtant prie temos, o kada labiau rūpinotės savimi, ar būdamos jaunutės, ar ištekėjusios? Juk dauguma sako, kad šeimyniniai rūpesčiai taip įsuka, kad vis sunkiau rasti laiko sau (nekalbu apie elementarią higieną), o ir vyrai mėgsta suokti (na toms, kitoms, jei jas turi ), kad po vestuvių žmona tapo nebe tokia patraukli ir pan.
labiausiai rūpinausi savim, kol netekėjus buvau. kai ištekėjau, truputuką apsileidau, bet nedaug. o kai jau vaikiukas atsirado, tai išvis laiko sau neberasdavau. dabar jau po truputį atsigaunu, ir į kirpyklą dažniau nulekiu, ir kremais dažniau pasiteplioju
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-05 16:55
Cituoti(išlepinta @ Jan 5 2007, 04:50 PM) 4554 numlok, jau tie vyrai... Kartais pamiršta į save pasižiūrėti, kad jie taipogi jau nebe ereliai ir nebe "delonai - apolonai" Dažniausiai kritikuoja ne mažiau apkiautę ir apsmukę + išlindę pilvai, kaip bulvių maišai
oi, apie juos tai išvis galima atskirą temą kurt, nes jų įsivaizdavimas apie save taip neatitinka tikrovės, kad ui. Ale yra kaip yra, jiems visada kito žmona gražesnė ir valgyt skaniau daro Aišku, netaikau to visiems vyrams, bet...
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-30 15:16
Cituoti(numlock @ Jan 5 2007, 04:46 PM) 4552 gryžtant prie temos, o kada labiau rūpinotės savimi, ar būdamos jaunutės, ar ištekėjusios? Juk dauguma sako, kad šeimyniniai rūpesčiai taip įsuka, kad vis sunkiau rasti laiko sau (nekalbu apie elementarią higieną), o ir vyrai mėgsta suokti (na toms, kitoms, jei jas turi ), kad po vestuvių žmona tapo nebe tokia patraukli ir pan.
...lai pusryčius patys pasidaro ir žmonai kafkės.....o žmona tuomet savo kūneli priešceliulitiniu kremuku palepins..... o ne žmonai paknopstomis vaikai, pusryčiai, ir dar tūrbo makijažas...
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-30 23:27
Cituoti(etaruj @ Jan 30 2007, 01:16 PM) 7105 ...lai pusryčius patys pasidaro ir žmonai kafkės.....o žmona tuomet savo kūneli priešceliulitiniu kremuku palepins..... o ne žmonai paknopstomis vaikai, pusryčiai, ir dar tūrbo makijažas...
vat tą patį pagalvojau , o jei nenori matyt namie susivėlusios ir "užsiknisusios" - tėvystės atostogas ims jis
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-09 21:47
Pragyvenus nemažai metelių kartu su vyru, kūnas tikrai ne pirmoje vietoje kaip pirmais metais.Ir tai normalu, dabar vertinu savo žmogų už dvasines savybes...Kūno aišku irgi nereikia pamiršti, nes vyrai myli akimis Tad moteris visada turi stengtis
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-10 23:51
as anksciau sveriau 63 ir del to labai kompleksavau, o maniskis butent tokia mane ir isimylejo, dabar kai jau sau patinku (sveriu 50-51) tai jis nori kad bent kiek priaugciau svorio visada stengiuosi pasitikti ji gryztanti pasitempus (ne su chalatu ir ranksluosciu ant galvos), niu aisku buna atveju kai dirbu iki 9 tai tenka jau tada visu savo "groziu" pasirodyti seip tai manau,kad moteris negali apsileisti,net jei ir daug metu yra istekejus ir galvoja,kad jos vyrui tas pats,kaip jo zmona atrodo
|
| |
 Eli.lt |
2008-12-05 09:47
Na žinokit... Aš daugiau pradėjau rūpintis savimi tuomet, kai daugiau subrendau....
Kol buvau jauna - kažkaip nedaug ir rūpintis reikėjo: jaunas kūnas savaime gražus buvo. Šiek tiek tušo, šiek tiek lūpdažio, oda neproblematiška, užtekdavo vakare-ryte pienelio, toniko, kremo nereikėjo. Na žinoma higiena ir visi kiti reikalingi dalykai. Bet iš esmės buvau tokia lakstanti, visur spėjanti ir kažkaip nelabai aš tuo grožiu rūpindavausi - nebuvo man prioritetas.
Gimė vaikai, supratau, kad oda nebe ta.... Nors ir vyras jau nebe "alandalonas" (kaip Mango sako ), bet kažkaip labiau ėmiau savimi rūpintis. Ne dėl to, kad jis mane ims ir mes dėl jaunesnės (nors gal ir apie tai verta pamąstyti), bet kažkaip pati geriau jaučiuosi: nebe 20, turiu vis dar tą patį vyrą, du vaikus, darbą ir vis dar gerai atrodau
Kas gali būti geriau?
|
| |
> Kūnas ir santuokos metai