Forumas > Bendraamžiai > Retų vaikų vardų klubas
3

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 329

2010-07-12 21:11

O vakar per sūnaus išleistuves tokį vardą išgirdau: Vinifrida.

Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 153

2010-07-20 21:31

o as siandien aptikau toki varda mergytei uzdeta Agapė.nieko nesuprantu, cia gal dabar tokia mada tyciotis is vaiku?

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 17

2010-07-20 22:14

Rasiukas1 2010 07 20

o as siandien aptikau toki varda mergytei uzdeta Agapė.nieko nesuprantu, cia gal dabar tokia mada tyciotis is vaiku?

manau tai senovinis rusu vadras-girdetas : ).

Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 153

2010-07-22 21:04

na man tokie vardai mazu maziausiai keisti, bet cia manau, kad jei jau teveliams grazus, tai ir nieko nepadarysi (tik gal i prieki nepamasto, kaip tyciosis kiti vaikai, juk visi zinome kokie jie karatis buna ziaurus.bet aisku, kiekviena varda galima vienaip ar kitaip iskraipyti).dar "aptikau" toki varda mergytei Nino (dar suprasciau jei Nina).tarp kitko lietuviai uzdejo ji dukrytei

Gyatute
svečias

2010-07-23 10:45

O mano vardas GYTAUTĖ ir man jis labai labai labai gražus.Ir iš manęs nieks nesišaipė kaip buvau maža.

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 7

2011-10-13 19:54

O mes kaip tik šiuo metu laukiamės.. ir išsirikti vardus siaubas kaip sunku... čia hormonai ar kas veikia, bet nei vienas negražus pasidarė :)

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1

2011-11-13 20:32

Man tai keistas ir negrazus IZABELE ,mazybiskai saukia IZABYTE 

Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 16

2011-12-07 12:04

na mano sunaus vardas tikrai zinomas-AURIMAS,taciau jau ne tiek daug kaip kad Armandas,Arminas,Adrijus ar panasei,mes su vyru daug galvojom,vis nerasdavome kompromiso,tai karta jis pateike kelis,o is ju isrinkau AURIMA,na o dukrytes taip pat rikome abu-AMELIJA-ANDREJA,tai tokio vardo kaip AMELIJA pries beveik du metus vapse nemaciau,bet dabar jau yra,o dejome du vardus nes vyras taip norejo kaip kad senoveje budavo.

3

Viršun ^ | Forumas > Bendraamžiai > Retų vaikų vardų klubas

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)