Forumas > Planavimas ir nėštumas > Gimdyti ar ne?
Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 1

2012-01-31 08:04

Labas mielosios :) Merginos,noriu didelio prašymo-patarkit ką daryti!!! Su vaikinu išbuvom 4mėn. ir sužinojom,kad esu neščia. Be galo noriu vaikučio,bet pagalvoju apie tai,kad atsisakyti jo,kad ir kaip skaudu bebūtų... O atsisakyti galvoju vien dėl to,kad nei mano vaikinas nei aš neturim savo gyvenamosios vietos.. Aš gyvenu su tėvais,o jis taip pat.. Toliau,su pinigėliais taip pat nėra žiauriai gerai... Taip pat nėra galimybės,kad vaikinas gyventu pas mane,arba aš pas jį... Galvoja jis,kad reiktu į Olandiją važiuoti,užsidirbti mėnėsiui kokiam ir grįžti,čia nuomuotis butuką ir po biškutį taip gyventi... Tikrai norėčiau visai mažylio,bet kai pagalvoju,kad man tik prieš 2 mėn. sukako 18-ką metų ir,kad mokinuosi 11-toj gimnazijos klasėj-man darosi silpna ir sunku... Aš NIEKADA neatsisakyčiau savo vaikelio,netleruoju tokių dalykų,bet aš galvoju ir tai ką aš galėsiu pasiūlyti savo vaikučiuj... Dabar sunkiai  įsivaizduoju ką galėčiau duoti,nebent daug daug motiniškos meilės ir rūpesčio,bet vien iš to juk nepragyvensi... Prašau,patarkit... Man tik pora savaičių nėštumo... Linkiu vaikeliui tik geriausio tik vat galvoju kuris variantas bus geriausias jam... Nenorėčiau,kad vaikelis išvystu šį pasaulį ir gyventu vien skurde... to tikrai nelinkėčiau savo stebukliukui.... :)  

as
svečias

2012-01-31 09:13

Isivaizduoju kaip sunku tau dabar. Laikykis. Patarimo ne cia turetum ieskoti. Bet jei tikrai nori geriausio savo vaikuciui, turi suprasti kad geriausia ka jam gali duoti- tai gyvenimas! O paskui viskas issispres, patikek, zinau ka sakau. Bus sunku, bet zmogus yra stipresnis nei jam paciam atrodo. O kad bijai, tai yra labai naturalu, juk prisiemi atsakomybe visam gyvenimui...bet, kartu ir dideli dziaugsma. As irgi bijojau, labai, daug masciau... Bet ne akimirkos nesigailejau ziuredama i spindincias dabar jau desimtmetes dukreles akis! Tik atleisti sau vis dar sunku, vien del to kad abejojau ar ji turi teise gyventi... STIPRYBES JUMS!

as
svečias

2012-03-21 18:32

negimdyk

Eli.lt
Eli.lt

2012-03-21 21:12

gimdyk...cia dar ne pasaulio pabaiga. Tures vaikas teveli, be to turi savotevus kurie pades kazkiek ir finansiskai ir moraliskai. nera viskas taip jau ir sunku. Na del mokslu negaliu kazka sakyti, galetum gal ir veliau juos pabaigti, del ju vaikelio atsisakytri tokiu budu gal neverta...mano drauge pagimde 17 metu, jos dukrytei dabart 5 metukai, stai ji baiginejasiu mokslus dabar, vaikas priziurimas ir turi ka valgyti, o jos situacija buvo dar blogesne nei tavo pries gimdyma, tads apsvarstyk sita varianta, kad gal pavyktu viska suderinti :)

jolita
svečias

2012-04-03 21:42

laba vakara. esu pasimetus kaip niekad gyvenime. Man 22 matai.Pries kelias dienas suzinojau kad laukiuosi 4 savaites. Turiu drauga ir atrodo gan normaliai gyvename. Bet vis mintis neduoda ramybes kad as dar nepasiruosusi ,kad dar noriu jaunystes savo. Kaip nuspresti teisingai?

Erika
svečias

2012-04-03 23:53

Jolita as manau kad jau esi pakankamai suaugus ir tikrai gali vaikeli gimdyti ir ji uzauginti, nes tai yra pats nuostabiauses dalykas pasaulyje,  sekmes tau!

Viršun ^ | Forumas > Planavimas ir nėštumas > Gimdyti ar ne?

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)