Forumas > Buitis ir buitinė technika > Dormeo gaminiai
Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 32

2011-11-25 23:36

gal kas pirkote maximoje dabar už lipdukus dormeo gaminių? nužiūrinėjam čiužinuką - gal kas galit pasakyti, ar jie minkšti labai ar tokio vidutinio minkštumo?

Everybody needs somebody to Love! :)

Sukurtos temos: 6   Diskusijose pasisake: 56

2011-11-29 13:11

pagal aprašymą dormeo naujuose čiužinuose turėtų būti gerai suderintas minkštumas ir čiužinio patvarumas: "Tvirtesnė „Ecocell“ medžiaga (poliuretanas) (3 cm) sudaro patikimą atramą stuburui, o minkštesnė „Memory“ medžiaga (poliuretanas) (2 cm) leidžia atsipalaiduoti raumenims, prisitaiko prie kūno formų, svorio ir temperatūros." pabandykit maximoje, kur yra istatymai apsiziureti

life is a highway, I wanna drive it all night long!  :)

2012-01-11 11:58

na, dabar jau patys galim pasidalinti atsiliepimais apie Dormeo čiužinuką - patogu labai, minkšta, bet ne per minkšta. kaip ir tikėjausi iš aprašymo, jaučiasi, kad tas viršutinis sluoksnis prisitaiko prie kūno, o vidinis - suteikia atramą, neleidžia "prasmegti" čiužinuke. labai patenkinti esam :)

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2012-01-20 11:26

Aš irgi esu išbandžiusi - visai gerai išsimiegojau :) tik man pagrindinis klausimas, ar neprakaituoja žmonės su jais? Nes aš pati tai nesu iš prakaituojančių, tad negalėčiau pakomentuoti apie prakaitą :)

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

Eli.lt
Eli.lt

2012-01-25 11:20

Aš turiu pagalvę, tą, kur išlenktu paviršiumi, tai tikrai geras daiktas. Aišku, kainos klausimas čia kita tema, bet pagalvės forma ir turinys super. Miegant niekada nebenusisuku sprando

2012-01-30 13:53

Giedre 2012 01 20

Aš irgi esu išbandžiusi - visai gerai išsimiegojau :) tik man pagrindinis klausimas, ar neprakaituoja žmonės su jais? Nes aš pati tai nesu iš prakaituojančių, tad negalėčiau pakomentuoti apie prakaitą :)

iš nieko dar negirdėjau atsiliepimų, kad būtų padidėjęs prakaitavimas nuo Dormeo čiužinukų. kad šilčiau miegotų - kai sakė, bet kad prakaituotų - tai ne. jeigu žmogus prakaituoja, tai jau čia ne čiužinio pagrindinė problema. prie aprašymo kaip tik akcentuojama, kad Dormeo čiuinukas, tas, kur dabar iš maximos laidus orui ir drėgmei

2012-04-13 10:14

dabar Statoil vyksta Dormeo akcija - užsipili degalų ar šiaip ką perki, gauni lipdukų ir galima įvairių gaminių 50 % pigiau nusipirkti: http://www.dormeo.lt/statoil/?csu=statoil-stick-2012&cix=335390&med=osm&orig=NA&vir=no&srcint=lt_loyalty_statoil-stick-2012_osm_br&refint=NA_osm

2012-04-17 09:56

turėtų būti neblogi gaminiai, iš kitų akcijų pirktais esu patenkinta

Viršun ^ | Forumas > Buitis ir buitinė technika > Dormeo gaminiai

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)