Eli.lt |
2011-04-25 18:57
Sveiki Visi,
Tikrai labai keista rašyti išpažintį apie savo lieknėjimo vingrybes ir nuopuolius, bet pagalvojau, kad tai bus naudinga ne tik mano skaitytojams, bet ir man pačiai, gal taip užkalta būsiu priversta laikytis taisyklių ir siekti savo užsibrėžto tikslo
Na, pirmiausia šiek tiek apie save. Man yra 17 metų, esu tikrai simpatiška panelė, tačiau yra viena labai "menka" problemėlė - mano svoris. Mano ūgis 169cm, o svoris - 70kg. Gal ir neatrodo velniškai daug , tačiau, jei nekeisiu savo ypač "sveikų" mitybos įpročių, greit pasieksiu 100kg
Nuoširdžiai pasiilgusi to jausmo, kai pasižiūri į veidrodį ir pamilsti save dar labaiu nei mylėjai prieš tai, pasiilgusi tos puikios savijautos, kai gali matuotis visus rūbus iš eilės ir jie visi tobulai ant manęs "guli", pasiilgusi tų geidulingų ar pavydžių praeivių žvilgsniu, nusprendžiau susiimti. Mano tikslas - 52 kg. Galbūt skamba anoreksiškai (dar tokiai bevaliai kaip aš), tačiau tik taip jausiuosi tikrai gerai ir būsiu patenkinta savimi.
Nors man dar tik 17 metų, tačiau esu išbandžiusi viską pradedant žiauriom dietom, maisto papildais, badavimu, gyvenimu vien geriant vandenį ir kitokiom nesamonėm, kurių dabar nė už ką gyvenime nekartočiau, nesiūlyčiau ir jum, saugant savo neįkainojamą sveikatą be kurios nei į kairę, nei į dešinę. Šį kartą aš pasirinkau sveikesnį ir lengviau įkandamą variantą. Na va, planas toks:
- Auksinė taisyklė: jokio maisto po 18h.
- Per dieną planuoju suvartoti 1000-1500 kcal. Aišku, stengsiuosi valgyti sveiką maistą: vaisiai, daržovės, liesi ir nekaloringi pieno produktai, liesa mėsa, žuvis. Savaime aišku, niekaip neišvengsiu šokolado, torto gabaliuko ar bandelės, tačiau šiom nuodėmėm laisiu sau mėgautis ne daugiau kaip vieną kartą per savaitę.
- Sportas - pats svarbiausias variklis. Per ilgus metus kovodama su savo svoriu nesureikšminau sporto, bet dabar puikiai suprantu ir noriu patarti tiems, kurie dar to nesuprato: be sporto niekur, nieko nepasieksit tik dietom ar badavimais, taip neteksit kilogramų - tai bus visas vanduo iš jūsų kūno, bet nedeginsit riebalų, sportas padeda "lašinius" paversti raumenimis. To ir reikia metant svorį. Mano sportas: valanda popiet sporto klube ant treniruoklių ir 10 ratų krosiuko po vakarienės stadione. Ir taip kiekvieną dieną. Na, savaitgaliais planuoju tik bėgti krosą ir galbūt savanoriškais su draugais važiuoti dviračiais.
Motyvacijos klausimas...Tai iš tiesų labai labai svarbus dalykas prieš nusprendžiant mesti svorį, reikia rasti kažkokią pagalbą, kuri prirakins rankas, kai jos kesinsis ištuštinti šaldytuvą. Aš motyvacijų turiu daug visokių, turiu vaikiną kurį myliu ir su kuriuo norėčiau būti, dėl jo galiu stengtis, turiu pilną S dydžio rūbų, kuriuos pasiemu į rankas ir gniaužiasi kumščiai nuo pykčio ant savęs: Kodėl aš taip apsileidau? Yra mama, kuri kaip mano angelas sargas, atmerkia akis, kai aš užsimerkiu ir pradeda grįžti į vėžias ir nepasiduoti demonui gyvenančiam mano viduje ir gundančiam: paiimk tą pyragėlį, suvalgyk tuos traškučius, juk nieko nebus, juk taip skanu, juk tu to taip nori ir pan. Ir dar galėčiau prigalvoti ir su kiekviena diena atrasti dar po vieną
Tai va, tokios tokelės, palinkėkit man sėkmės ir aš linkiu jos jums, savo kančių broliams ir seserims, kurie kankinasi taip kaip aš, klumpa, klysta, tačiau visvien keturiom veržiasi į savo tikslą,
adios,
See you soon!
|