|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 45
2011-03-02 09:26
Sveikos! noreciau pasiteirauti, gal kuri nors lankotes soliariume? noriu nueiti bet vis nedristu.. koks geriau, stovimas ar gulscias? butina uzsideti akinukus? ar reikia naudoti kokius nors kremus? (aciu uz atsakymus.)
|
| |
|
|
Roberta17
svečias |
2011-03-02 17:04
Sveika 
Nors esu dar pakankamai jauna,anksciau lankydavausi soliariumuose kone kasdien. Tiesiog negaledavau nenueiti. O dabar pradejau vaikscioti karta,du per savaite isvis,i soliariumus patartina eiti ne dazniau nei kas antra diena 
Akinukus butina uzsideti,nes kenkia akims.
O del gulimo ar stovimo soliariumo,tai net nezinau,kaip pati noresi
Del kremu tai girdejau,kad tie kurie parduodami soliariumuose,nk gero is ju nezinau kiek tame tiesos,bet pati ju nenaudojau. Tik zinoma,paprasta krema reiktu naudoti po soliariumo,nes oda issauseja siek tiek
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2011-03-02 18:14
Labas, kažkada ir aš buvau tokia kvaila ir pasinešusi dėl tamsaus kūno, nors dabar suvokiu, kad blogiau už dirbtinį įdegį negali būti. Juolab, kad dar ir kenčia odos būklė nuo tų šviesų. Bet jei jau nusprendei eiti, tai pasakysiu: pirmus kartus reikai rinktis stovimą soliariumą, kad kūnas nudegtų kuo lygiau, kai eisi trečią ketvirtą kartą, rinkis gulimą. Dėl kremų: jie yra gana brangūs, prieš soliariumą yra būtina, kad spinduliai nepatektų tiesiai ant odos, o po soliariumo rinkis bet kokį kremą, gali ir pati pirkti iš bet kokios parduotuvės, svarbu, kad neleistų išsausėti odais. Kas dėl akinių. Taip, teoriškai jie būtini, tačiau nuo jų aplink akis vienareikšmiai lieka baltos dėmės, tad mano patarimas stipriai užsimerkti ir degintis be akinių. bet čia kiekvienos pasirinkimas. Gerame salone merginos visada patars ką ir kaip daryti.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2011-03-09 10:57
Gal kuri galėtų parekomenduoti savaiminio įdegio kremą? Naudojau NIVEA, bet jį tikriausiai iš prekybos išėmė, nes niekur neberandu.
|
| |
> Įdegis