|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2011-02-22 11:12
Europa šiuo metu pasiekiama ranka, o dar ir kelionių bei skrydžių bendrovės siūlo palankias sąlygas. Tačiau yra visokių visokiausių kabliukų, kuriuos reikia įveikti, norint tikrai įsigyti pigų bilietą ir pigiai patekti į lėktyvą.
Kas naudojosi pigiais skrydžiais? Kokie būtų patarimai? Kaip elgtis? Ką pasiimti? Ko neimti? 
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2011-05-21 19:39
Aš tai manau, kad tie skrydžiai faina tada, kai kitoje šalyje turi žmogų, pas kurį gali apsistoti Tai tada tik už kelionę lėktuvu sumoki ir tiek
|
| |
Pukelis
svečias |
2011-05-31 13:01
As esu pigiu skrydziu megeja Visada pati isigyju lektuvo bilietus internetu, net nebesikreipiu i kelioniu agenturas. Sitaip sutaupau savo laika ir netgi pinigus. Visada perku bilietus per www.aviakasos.lt, patogi visa sistema, viskas paprasta ir svarbiausia aisku. O ka pasiimti vykstant i kita sali, tai manau svarbiausia pinigeliai )) as dazniausiai pasiimu dekliuka su vaistais, jei kartais negera pasidarytu skrydzio ar keliones metu
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2011-06-02 15:59
Pavyzdžiui?
Kur, kada ir už kiek esi skridusi?
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
bella
svečias |
2011-06-04 10:58
Ką aš žinau.... Pasižiūrėjau ir nieko aš ten pigaus neradau.... Renkuosi Ryanair pigiems bilietams.
|
| |
> Pigūs skrydžiai