Forumas > Kelionės > Pigūs skrydžiai
Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2011-02-22 11:12

Europa šiuo metu pasiekiama ranka, o dar ir kelionių bei skrydžių bendrovės siūlo palankias sąlygas. Tačiau yra visokių visokiausių kabliukų, kuriuos reikia įveikti, norint tikrai įsigyti pigų bilietą ir pigiai patekti į lėktyvą.

Kas naudojosi pigiais skrydžiais? Kokie būtų patarimai? Kaip elgtis? Ką pasiimti? Ko neimti?

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 341

2011-05-21 19:39

Aš tai manau, kad tie skrydžiai faina tada, kai kitoje šalyje turi žmogų, pas kurį gali apsistoti :)  Tai tada tik už kelionę lėktuvu sumoki ir tiek :)  

Pukelis
svečias

2011-05-31 13:01

As esu pigiu skrydziu megeja :) Visada pati isigyju lektuvo bilietus internetu, net nebesikreipiu i kelioniu agenturas. Sitaip sutaupau savo laika ir netgi pinigus. Visada perku bilietus per www.aviakasos.lt, patogi visa sistema, viskas paprasta ir svarbiausia aisku. O ka pasiimti vykstant i kita sali, tai manau svarbiausia pinigeliai :) )) as dazniausiai pasiimu dekliuka su vaistais, jei kartais negera pasidarytu skrydzio ar keliones metu ;)

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2011-06-02 15:59

Pavyzdžiui?

Kur, kada ir už kiek esi skridusi?

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

bella
svečias

2011-06-04 10:58

Ką aš žinau.... Pasižiūrėjau ir nieko aš ten pigaus neradau.... Renkuosi Ryanair pigiems bilietams.

Viršun ^ | Forumas > Kelionės > Pigūs skrydžiai

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)