Forumas > Skundų knyga > Rimi parduotuvė
3

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-25 16:46

Vilniuj Antakalnio Rimi daug nemaloniai besielgiančių pardavėjų

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2010-07-05 15:03

Mane labiausiai erzina tie nekalbantys ir negirdintys... Ateini prie jų - juk nežinai, kad jie kitoekie, kalbini kalbini, o jie it statulos... Ir juokinga ir graudu. Bet labai gerai, kad jie įdarbinami, Rimi šaunuoliai.

Ilona
svečias

2011-03-26 15:48

Laba diena,

Man labai patinka "RIMI " Vyduno gatveje (Pilaite). Anksciau gyvenau Fabijoniškėse ir apsiprekindavau " Mandarine" , kai persikėliau į Pilaitę, maniau kad vis vien vyksiu  į " Mandariną", nes ten erdviau ir patogiau.

Bet mane nustebino kaip skiriasi aptarnavimas... Pilaitės "Rimi" pardavėjos labai malonios, paslaugios, geranoriškos, tik paprašius ko nors pvz. mėsos sumalti, jos niekada neatsikerta kad negali to padaryti, visa laiką su nuotaika. O ir nebilus kasos pardavėjai tikrai greitai aptarnauja, tai tikrai nemaišo , o be to viską "išgirsta" iš lupū judesio.

Dar kelis kartus buvau nuvykusi i "Mandarino" Rimi, bet ten kaip buvo prastas aptarnavimas ypač mėsos/žuvies skyriuje, taip ir liko.

Eisiu tik i Vidūno Rimi, nes ten tikrai niekas per metus laiko dar nesugadino nuotaikos. Ačiū Jums!

3

Viršun ^ | Forumas > Skundų knyga > Rimi parduotuvė

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)