1

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-30 13:18

ar nešiojate papuošalus? jei taip.tai kokius mėgstate / o gal pačios kažką pasigaminate? pasipasakokite

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-30 18:56

anksčiau labai mėgau papuošalus. dabar tik vieną auksinį žiedelį nešioju... šiaip patinka sidabriniai papuošalai

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-30 19:35

Papuošalus mėgstu, bet labai dažnai tiesiog... pamirštu juos užsidėti. Žiedų ir laikrodžio namuose nepalieku niekada, o štai pakabukai, sagės dažnai taip ir lieka dėžutėje. Auskarų neišsisegu niekada, bet juos keičiu retai.
Pirmenybę teikiu auksui Nors šiaip turiu puikių Zepter gaminių ir netgi rankų darbo karoliukų. Viskas priklauso nuo nuotaikos.

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-30 19:48

aš anksčiau nemėgau kažkaip bižuterijos,o dabar pamėgau ir perlų užsimaniau labai

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-30 19:52

Perliukus jau turiu Tik nebuvo progos jais pasipuošti
Šiaip skeptiškai vertinu Ibero parduodamus papuošalus - kaina nėra maža, o kokybė šiaip sau. Tikrai įmanoma rasti tokios pačios kokybės pigesnių arba brangesnių, bet geresnių. Be to, visa Lietuva Ibero šluoja urmu
Labai patinka Zepter gaminiai. Tiesa, brangūs, bet tikrai kokybiški ir originalūs.

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-30 20:03

aš ibero irgi retai perku,dažniausiai urmo bazėje šaindien ieškojau perlų,bet neradau tai per naujus kitaip puošiuosi,o planavau su perliukais,nu nieko kitą savaitę eisiu pirkti jų labai užsimaniau aš jų ,nenurimsiu kol neturėsiu

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-02 13:14

Savo papuošalus galiu skistyti į dvi kategorijas..
1)Kasdieniai: auskarai, žiedai, rankų darbo karoliukai..
2)Prabangūs: čia labai nepasižymėsiu... Turiu tik du komplektus 1)Vėrinys, apyrankė, auskarai(rankų darbo). 2)Bižuterija iš sidabro(blizgučiai): auskarai ir vėrinys

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-02 13:48

o aš taip svajojau apie perlus,tai tėtis nupirko man Naujų metų proga ,belieka vėl apie ką nors svajoti

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-08 00:59

o as nesioju tik auksa, nors patinka bizuterija (tik ant kitu panu), man netinka, niekaip jauciuosi.

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-08 12:20

Cituoti(vogue @ Jan 8 2007, 12:59 AM) 5195
o as nesioju tik auksa, nors patinka bizuterija (tik ant kitu panu), man netinka, niekaip jauciuosi.

anksčiau ir aš taip maniau,bet va dabar pasikeitė

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-13 16:34

as tai visuomet nesioju vestuvini zieda ir ant kaklo auksine grandinele, bet dabar paskutiniu metu labai pamegau karolius, nu dabar kur pilna visose parduotuvese, ir drabuziu parduotuvese, tikiuosi zinot apie ka as. man kazkaip anksciau juokingai atrodydavo tie karoliai bet dabar pati juos isimylejau

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-21 23:38

anksčiau didžioji dali buvo savo rankų darbo... arba sesės - dabar uošvienė apdovanoja ... jai matyt patinka Dorado

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-22 11:38

o aš jau savo išsvajotuosius perlus turiu tai jau laiminga dabar,dabar planuose velti karoliai prisipirkau dar iš karoliukų ir auskarų irkarolių,bet nežinau buvo gražu,o namie visai engražu

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-26 11:27

is papuosalu kasdien siuo metu nesioju du auskinius ziedus -vienas vestuvinis,kitas ne ir dar labai megstu verinukus (is tikru akmenu) -tai derinu pagal garderoba buna, akd ir be jokio

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-26 11:56

As nesioju tik auskarus, (dabartinius tai uosviene padovanavo, siaip be progos ) ir grandinele su pakabuku, kad tureciau ka patampyt Ziedu nenesioju jokiu Ai, kazkaip nepatogu

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-26 13:07

Man tai aptinka auksiniai papuošalai, tik jie turėtų būti ne itin masyvūs, ir jų neturi būti per daug. Aš tai kasdien seguosi auskariukus ir nešioju apyrankę, kurią vyras padovanojo sūnaus gimimo proga. Šiaip turiu dar vestuvinį žiedą, bet daug svorio netekau, tai dabar smunka, geriau namuose palieku O papuošalai ant kaklo man nepatinka Nors dabar bižuterinių yra fantastiškai gražių, man tai gražu kaulo ar medžio papuošalai su svarovskio kristalais, atrodo super

Eli.lt
Eli.lt

2007-05-25 00:37

o man tai sidabras liuks,aukso negaliu pakest ant sawo kuno o papuosalu taij as turiu nemazai,tik ne wisus nesioju na maniskiai kasdieniai turiu ir karoliu wisokiu,nuo tikru akmenuku iki medziaginiu,dar weltiniu ryskiaspalwiu noreciau, ziedu keleta, auskaru sidabriniu gana daug (dievinu auskarus,turiu silpnybe papuosalams),kelias apyrankes, sidabrine grandinele su keliais pakabukais,na zodziu jeigu wiska apsikarstyciau galetu kad ir is namu iswyt

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-07 12:29

nesioju du ziedus sidabrinius su akmenukais skaidriais,niekada ju neusiimu,ir auskariuka bamboj,ju turiu begale o kanors dar kazkaip retokai uzsidedu nors perku daznai voliojasi lentynose visokios apyrankes ir auskarai,brangiu niekada neperku,nes zinau kad greit atsibos ir gaila bus pinigu,todel renkuosi bizuterija visokius karolius ir auskarus

Eli.lt
Eli.lt

2007-08-23 20:24

Sau papuošalus gaminuosi pati Ir pardavineju

Eli.lt
Eli.lt

2007-11-03 09:08

Labai mėgstu papuošalus. Nešioju viską: auskarus, grandinėlę su pakabuku, žiedus. Labiau patinka smulkūs juvelyriniai dirbiniai (balto arba geltono aukso, rusiškas auksas man labai negražu), negu bižuterija.

1

Viršun ^ | Forumas > Stilius ir tendencijos > papuošalai

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (9)