Forumas > Dietos ir apie dietas > Kodėl nekrenta svoris?
1

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2010-03-17 09:55

Pašnekam merginos šia tema Mane užkabino vienas pasisakymas, kad viena geria papildus, valgo tik pusryčius, o svoris nekrenta.

Kokią patirtį jūs apie tai turite? Kodėl laikantis įvairių dietų, vartojant įvairius papildus, sportuojant, tas svoris nevisada taip noriai krenta

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

Gerda
svečias

2010-03-17 11:56

man tai labai veikia nevalgymas vakare ir kuo daugiau vandens gerimo. Tada ryte atsistoji ant svarstykliu ir nudziungi. Kazkada girdejau, jog obuoliu sidro kapsules labai tinka norint mesti svori, bet as pati nemeginau. Nesinori kisti i organizma tabletkiu

2010-03-17 12:28

O aš vis mąstau... Jei tarkim tavo svoris normalus yra 60 kg (pagal visas lenteles, ūgį, KMI ir t.t.) ir tu visgi nori dar numesti keletą kg, todėl ir krenta sunkiai? Nes tarkim kaulų masės tai tikrai nesumažinsi :)

Toks man klausimas iškilo todėl, kad kartais paskaitinėju įvairius dietos dienoraščius (darbas toks :)   ) ir pakraipau galvą, kad merginos kartais nori neįmanomo ir verkia, kad tas svoris joms nekrenta.

Eli.lt forumo DUK

Sukurtos temos: 7   Diskusijose pasisake: 515

2010-03-17 12:31

Dėl įvairių priežasčių nekrenta svoris...

Pirma: jei sportuoji, tai gali būti, kad riebalų apimtis mažėja, tačiau auga raumenys: čia reikia prisiminti, kad kilogramas riebalų pagal tūrį bus didesnis negu raumenų...

Antra: jei organizmas gauna per mažai maisto, jis yra užptogramuotas kaupti atsargas "juodai" dienai, štai todėl po drastiškų dietų svoris sugrįžta dvigubai...

Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo

2010-03-17 14:08

O dar žinau labai gerą patarimą - kai pradedi laikytis dietų, pirmąsias savaites geriausiai iš viso nesisverti  Nes būtent pirmąsias savaites jis tikrai nenoriai krenta

Eli.lt forumo DUK

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 436

2010-03-18 10:53

pasikartosiu - is asmenines patirties - ir is perskaitytos lit. - jei nekeiti gyvenimo budo,augiau nejudi ir t.t. - tai viena maisto apribojimas nepadeda numesti svorio...

2010-03-18 15:38

Arba jei numeti, tai paskui su kaupu priaugi :D

Eli.lt forumo DUK

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 34

2010-03-22 15:54

Aš nežinau, kodėl svoris nekrenta kitoms. Bet žinau, kodėl jis auga man - nes labai labai mėgstu šokoladą.Juo nepiktnaudžiauju kasdien, žinoma, bet matyt vis tiek per daug...O ir šiaip mėgstu riešutus, bandeles, kurie riebalų turi ojojoj... O darbas tai sėdimas...

...Myliu savo gyvenimą, nes jis be galo gražus...

2010-03-22 18:50

Va tas sėdimas dabar tikriausiai ne vienai yra koją pakišęs.

Eli.lt forumo DUK

2010-03-23 17:23

Romantic 2010 03 22

Aš nežinau, kodėl svoris nekrenta kitoms. Bet žinau, kodėl jis auga man - nes labai labai mėgstu šokoladą.Juo nepiktnaudžiauju kasdien, žinoma, bet matyt vis tiek per daug...O ir šiaip mėgstu riešutus, bandeles, kurie riebalų turi ojojoj... O darbas tai sėdimas...

is asmenines patirties -1) pietu pertrauka isnaudoti karstam maistui + intensyviam pasivaiksciojimui -

2) nevengti lipti laiptais... 3) savaitgaliais issitempti savo antraja pusele pasokti...

p.s. sokoladas - nera pati didziausia nuodeme :)

2010-03-24 12:28

mmmm šokoladas.... kas gi gali atsispirti? 

Eli.lt forumo DUK

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 16

2010-03-30 22:39

Būtent :D

Niekas jam negali atsispirti :D

Bet kaip jau buvo minėta, reikia keisti gyvenimo būdą, tada tikrai svoris nukris greitai :)

Tik aišku nereikia persistengti manau :D

O tos piliulės visokios, mano nuomone nei kiek nepadeda mesti svorio, spėju kad ne tik jį didiną o dar ir alkį sukelia....nu čia tik mano spėjimas :)  

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1

2010-04-03 19:12

sveikos merginos, as ir nebezinau kodel nekrente svoris... :( ( gal kuri kada tai ir isgyveno... jau daug metu kaip laikausi ivairiausiu dietu o to rezultatas dabar 5 kg antsvoris kurio niekaip negaliu atsikratyti :( mano gyvenimas pasidare tik galvojimas apie savo svori, jau net kartais atrodo kad stogas man ciuoze :) )) vat esme tame kad visai neseniai laikiausi dvi savaites grieztos dietos po kurios dazniausiai bent du kilai nukrisdavo... o dabar sugebejau dietos metu net kila priaugti!! man jau bloga nuo viso sito ir nebezinau ka daryti nei kur paramos ieskotis ar pagalbos todel pradedu forumuose rasineti, nes jau draugem jauciu senai igrysus su savo svoriu :) )

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1

2010-04-05 16:18

kadangi perdaug kremtiesi,del savo svorio,tai organizmas stresuoja kartu su tavo mintimis.todel dar labiau nekrenta svoris.ir nuo tu dietu daznu ,sutrinka medziagu apykaita.geriausia kuo maziau buti namuose.daugiau pasibuvimo gryname ore.valgyt sveikai.mazomis porcijomis.tai ir bus geriausia dieta. o ant svarstykliu lipt tik po triju menesiu.pagert zoleliu arbatu,kurios gerina virskinima. rasau is savo patirties.supratau kad visos dietos ,duoda trumpalaikius rezultatus.sekmes.

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 12

2010-04-05 20:05

Dietos ne man-na bent kol kas,negaliu skaniai nepavalgyti ...Taciau mazesnio sauksto pagalba galima visai sekmingai sumazinti savo apimtis,na ir siek tiek pasiderinus maista,bet tikrai nebadaujant.Zinoma,kad privaloma manksta(bent jau) jei ne sportas .Taciau ,nors ir zinau visa tai,kaip ir daugeliui su svoriu yra siokiu tokiu problemu,bet ai...neimu as sau i galva,nes kazkodel manau,jog pradejusi dirbti savaime aptirpsiu

Gyvenime viskas jau sukurta,tik reikia moketi atrasti.

2010-04-06 11:02

mambap 2010 04 05

Dietos ne man-na bent kol kas,negaliu skaniai nepavalgyti ...Taciau mazesnio sauksto pagalba galima visai sekmingai sumazinti savo apimtis,na ir siek tiek pasiderinus maista,bet tikrai nebadaujant.Zinoma,kad privaloma manksta(bent jau) jei ne sportas .Taciau ,nors ir zinau visa tai,kaip ir daugeliui su svoriu yra siokiu tokiu problemu,bet ai...neimu as sau i galva,nes kazkodel manau,jog pradejusi dirbti savaime aptirpsiu

prašom išsamiau apie maž-esnį šaukštą :)

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 321

2010-06-15 17:28

dar medžiagų apykaiyta yra galingfas veiksnys , o tas mažas šaukštas - puiki idėja

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 321

2010-06-15 17:28

dar medžiagų apykaita yra galingas veiksnys, o tas mažas šaukštas - puiki idėja

Paskutinį kartą redagavo: niegle (2010-06-15 17:29)

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 329

2010-06-19 16:51

O kaip galima isjudinti ta medziagu apykaita? Visa gyvenima ji man suletejusi, o su metais leteja dar labiau

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 13

2010-06-20 21:36

Na o as svori savo numeciau taip pradejau valgyti dazniau bet po mazesnem porcijom ,vakare valgyti tik vaisius ar darzoves jai skrandis reikalauja,suku lanka gelezini kaip vyras sako bulkute mazinu nuo klubu ,vazineju dviraciu kad kojytes padailinti  vietoj automobilio ar autobuso ,negeriu alaus su uzkandziais nes tai skatina pilvuko didejima treneris sake,stengiuosi kuo daugiau fiziniu darbu,nes gulejimas lovoje ir valgymas ir tingyniavimas niekada neatnes teigiamu rezultatu....

1

Viršun ^ | Forumas > Dietos ir apie dietas > Kodėl nekrenta svoris?

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (6)