|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2010-06-23 01:41
gerviute 2010 06 19
O kaip galima isjudinti ta medziagu apykaita? Visa gyvenima ji man suletejusi, o su metais leteja dar labiau

Niekaip. Daugiau judėti reikia. Tada bus lyg kokia kompensacija.
|
| |
|
|
kristina
svečias |
2010-08-20 14:19
as esu mergaite 10 metu turinti lb dideliu problemu su svoriu.sveriu 50.600g cia apytiksliai.na sveriau 53 o mano ugis 155m lyg su ta medziagu apykaita viskas gerai valgau viska stengiuois po 6 nevalgyti kartais net isgeriu colos.nezinau dietos jau kokiu 20 dienu laikausi.svoris krenta letai bet vistiek krenta tai leta dieta po kurios svoris tikrai neataugs.galiu pasigirti skrandis susitraukesuku hula hop lanka na jau ismokau gerai sukti lanka pirksiu ab rocket sportuosiu.!viskas man puiku siekiu svert 42..
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2010-08-22 13:08
Kristinut, ar aš blogai nuskaičiau Tavo pasisakymą ar tau yra 10 metų? Manau, kad jei ir būtų daugiau, prieš kiekvieną nevalgymą, badavimą ar taip vadinamas dietas, privalai pasikalbėti su mama arba vyresnia sese, jei tokią turi. Jokiais būdais nežalok savo organizmo nevalgymais ir badavimais. Visiškai nesvarbu amžius, svarbiausia, kad būtumei sveika. Jaunai mergaitei ypač svarbu jos tvirtas sudėjimas ir fizinė sveikata ( o jei nieko nevalgysi ir badausi, kenksi pati sau). Nepamiršk, jog kada nors turėsi gimdyti ir išnešioti savo vaikučius, todėl neeksperimentuok sveikata.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 1
2010-08-30 19:27
Sveikutės. Šiandien ir aš prisijungsiu prie pašnekesių. Ne kartą esu su pažistamais diskutavusi apie lieknėjimą, dietas ir t.t. Taigi noriu pasidalinti vieno pažistamo vyriškio gyvenimiškais patarimais... Pradėsiu nuo to, kokia sutuacija buvo pas jį: Vieną dieną atsidurė ligonynėje dėl traumos(nepamenu kokios) ir gydytoja pasakė, kad jo svoris per didelis ir jis privalo numesti svorio dėl sėkmingo gydimosi ir patarė kaip tą padaryti. Taigi liepė tris kartus per dieną būtinai valgyti kopustų salotų, pusryčiams prie sumuštinių, pietums prie mėsytės, žodžiu negalima atsisakyti maisto, reikia valgyti viską, bet būtinai tūri būti kopusto. Klausite kodėl kopusto? Aš irgi to klausiau... Atsakymas toks: Kopūstas degina kalorijas. Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad kopūstas gali deginti kalorijas. Ir štai žmogus per 3 mėn neteko 15 kg.
Gaila tik, kad nemėgstu kopusto. Jei ir prisiverčiu valgyti, bet tikrai ne tris mėnesius, gal 5 dienas esu valgiusi, bet daugiau negaliu į jį pažiūrėti... O gal valios neturiu, na nežinau...
И снился мне, ещё не старый Сталин, он типа лагерям и сам не рад, И уголовный кодекс так составлен, что каждый смертный в чём-то виноват!
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2010-08-31 08:19
Mano vaikai graužia kopūstą kaip kokie triušiai O aš asmeniškai tikriausiai irgi nepasirašyčiau ant tokios dietos Nors vyrui gal reikia ir pasakyti - gal jis pasirašytų
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 11
2010-08-31 08:27
na svoris nekrenta nes organizmas jaucia pavoju ir taip bando apsisaugoti.Na o piliules ir visokie papildai tik laikinai,as pati pamaciau kad svoris man normalei nukrito tik po pusmecio,o po dveju metu jis man jau automatiskai numeta ar priauga iki 50 kg,
|
| |
diana
svečias |
2010-10-22 18:40
sweikutes,noriu pasiguosti ir paasakoti savo istorija..visa laika buvau stambi..sweriau 86 viena vasara drastiskai numeciau iki 60..valgiau viena kart per diena ir ne po daug,sunkiai dirbau..numeciau mazdaug per 3 men..kadangi esu 175 cm ir stambaus kaulu sudejimno 60 kg -buvau liekna..sworis ilgai neaugo..kol paskuj pradejau valgyti daug visko ir bet kada..svoris paaugo iki 70..atrodziau gana neblogai..nestorai..tai buvo stabilus svoris..kol galu gale pasytojau..isvaziavau gimdytin 1004 kg!!!buvo toks milziniskas apetitas ir valgiau kaip 2 geri vyrai..praejus dviem menesiam dabar sveriu 88..sportuoju,valgau tik sveika maista,nedaug,jokiu saldumynu,praktiskai visiskai atsisakiau duonos,bulviu,ryziu..visiskai nevalgau kepto maisto.valgau 3 kart per diena..svoris visiskai nebekrenta ir stovi vietoje..gal patarimu turite? nejaugi vel teks gryzti prie tos pacios dietos...viena kart per diena ir tik truputeli..gal mano organizmas tik taip meta svori?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2010-10-24 14:09
Pabandyk iškrovą, ji padeda išjudinti svorį.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 1
2011-07-15 13:41
Iskrova tikrai ne visiems padeda
kodel nekrenta svoris
|
| |
Adata
svečias |
2012-05-09 18:54
Aš nesuprantu, kodėl man nebekrenta svoris, laikausi mėn su puse dietos, rezultatai neblogi, tik kad pradėjo nekrist svoris, tai padariau persivalgymo diena ir vel toliau dietinuosi, svoris nukrito iki tol kol buvau persivalgius ir toliau ne pro kur. Juk organizmui reikia 800kcal min, kad funkcionuotu gyvybiniai organai, bet jei jau savaite suvartoju per diena iki 200kcal, juk svoris turetu kris, bet ne pro kur.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 7 Diskusijose pasisake: 515
2012-05-11 21:59
Adata 2012 05 09Juk organizmui reikia 800kcal min, kad funkcionuotu gyvybiniai organai, bet jei jau savaite suvartoju per diena iki 200kcal, juk svoris turetu kris, bet ne pro kur. 
Merginos nesilaikykit tokių drastiškų dietų. Norint sukusti reikia derinti dietą su sportu, tada bus rezultatas, bet jei nuolat vartosit tik po 200kcal per dieną, galit rimtai pakenkti savo sveikatai
Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo
|
| |
> Kodėl nekrenta svoris?