Forumas > Plaukų priežiūra > Slenka plaukai
10

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 329

2010-06-15 00:39

Dilgeliu nuoviras padeda ne tik nuo pleiskanu, bet ir nuo plauku slinkimo. Sita dalyka isbande mano vyras. Net pavydupasidare, kaip pagerejo plaukai. Pati pradejau dilgelemis skalauti plaukus.

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 328

2010-06-22 18:04

Kai man ima slinkti, dažniauimu juos trinkti. Ir nė vieno nereikalingo lauko vonioje nebebūna. Pabandykite.

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2010-07-05 21:40

Viena iš plaukų slinkimo priežasčių gali būti, kad trūksta kažkokių vitaminų. Plaukai slenka persirgus infekcinėmis ligomis, dėl stresų, vartojant kai kuriuos kontraceptikus. Rudenį ir pavasarį plaukų slinkimu skundžiamasi dažniau. Plaukai jautriai reaguoja į menkiausius skydliaukės, medžiagų apykaitos sutrikimus, anemiją, navikus, taip pat odos ir jungiamojo audinio ligas, grybelines ligas.

Aura
svečias

2010-07-28 09:54

Oj merginos nebijokit to kvapelio nuo svogunu nes ji imanoma panaikinti. Tiesiog reikia isskalauti pora kartu plaukucius [ienu arba kuo nors is ju gaminiu kad ir rugpieniu arba grietine nugrebta nuo pieno nes kaip zinia pienas labai gerai surenka viska. Dar va perku svaros prekese (yra ir maksimoj ir norfoj dar) toki gera muila berots "medina" vadinasi. ten jis kainuoja pora ar siek tiek daugiau lituku. yra triju rusiu oranzinis zalias ir sviesiai zalias. Nepamainomas dalykas tiek plaukam (pirmam plovimui, o po to dar 2 sampunais isplaunu nes galvele ojojoj kaip riebaluojasi) tiek ir veido odai ( tik veidui oranzinio muiliuko nenaudokit)... siaip nors jo isvaizda panasiai kaip ukinio muilo bet kvapus uzmusa visus. patariu pabandyti :)

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 322

2010-07-29 14:07

Man padėjo dilgėlių nuoviras. Be to nuo jo ir naujų plaukučių pridygo, dabar ežiuką turiu.

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 329

2010-07-29 15:05

Na  štai kaip gerai. Dilgėlės aplamai turi daug gydomųjų savybių

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 61

2010-09-09 14:57

Labukas, sakykite ka darote kai pradeda slinkti plaukai? :)

Nidi
svečias

2010-09-18 20:01

Geriu Pantogar'ą. Vienintelis efektyvus VAISTAS nuo plaukų slinkimo.

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 61

2010-09-19 20:43

Reikės įsigyti, nes plaukai labai man slenka

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2010-09-20 11:09

Net nežinojau, kad yra vaistai nuo plaukų slinkimo.

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

karolinukas
svečias

2010-10-22 18:42

sveikos paneles ka daryti plaukai saujom slenka. ;( (( kokie vitaminai gal geresni yra?

2010-10-24 14:08

silicea balsam padėjo man ir mamai. Jai tai iš viso kokius 4m. be perstojo slinko plaukai, o po šitų papildų nustojo.

2010-11-07 16:09

Gal kuri bandėt papildą slenkantiems plaukams NUTRICAP? Kokie atsiliepimai?

aga
svečias

2011-04-14 17:13

Dilgeles padejo ir man. o del tu vaistinese perkamu sampunu, abejoju kad nuo ju jusu plaukai bus labai grazus, siulyciau apsilankyti www.superplaukai.lt as ten tikrai radau daug patarimu ir suzinojau kuo plauti savo plaukus ir kaip priziureti, rezultatai puikus ;)

Grazina
svečias

2011-04-15 12:41

mano patarimas,, reike pirmiausei atsisakyti riebaus maisto ir saldaus tik retkarciais papiknaudziauti,tada valgyti kuo daugiau maisto turincio gelezies ,vartoti daug varskes ,alieju moliugu seklu butinai kekviena diena saukstas ,eiti i sporto kluba pasimankstinti  nes tada kuna prades aktyveti , riebalai deginsis o sveikas maistas pvz riesutai vaisiai varske kiausiniai ,baltaliesi mesa ir zuvis atnes naudos ,tepkite plaukus varnalesu aliejumi ,gerkite maisto papilda fitovali,o jei pradesite sportuoti amino rugstis kuri skatina plauku augima ,tad jusu plaukai tikrai ataugs grazus ir nebeslinks pati isbandziau nes baisiai kuokstais slinko sveika mytyba ir sportas atstate plauku pusiausvyra ir dar patapau grazesne ir figura dailesne pasidare juk kekviuena moteris nori atrodyti grazei,tad pabandykit ,tai ilgas varginantis darbas su savo kunu po puses metu pamatysit rezulttu ir man padekosit tai tikrai isbandyta

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 32

2011-09-12 14:35

IdeaLuxe 2009 06 29
Eli.lt 2009 01 31 as tai naudoti pradejau nuo plauku slinkimo ricinos aliejus kaina viena kart per saw tikrai padejo .darau tokia kauke: 1 saukstas ricinos aliejaus,1saukstas medaus , 1 kiausinio trinys.uztepu ant plauku uzdedu ranksluosti ir palaikau 1-3 valandas .po to nuplaunu su sampunu .tas ricinos aliejus lb lb geras tinka blakstienom stiprint arba plaukam (nors sjp ant pakuotes rasoma kad geriamas ) .ricinos aliejaus kiekvienoje vaistineje yra o kaina tai 5,10lt

as
svečias

2012-01-26 23:02

Na, labai apsidziaugiau, kai suzinojau, kad jau Lietuvoje pasirode PROKAPIL ampules su Biotinu nuo plauku slinkimo. Tai tikrai super gera priemone esant intensyviam plauku slinkimui. Nebezinojau jau ko griebtis, plaukai ejo sruogom. taciau si priemone labai gerai sutvarke ir atstate plauku saknis. Tikrai veiksmingos ampules

10

Viršun ^ | Forumas > Plaukų priežiūra > Slenka plaukai

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (7)