|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 113
2009-10-22 15:22
Laba diena ,na kaip gi be kavutes
Nors saules pas mus ir nera visai
http://www.filmai.in/uzeik-28821.html
|
| |
|
|
|
|
2009-10-23 06:37
Labas rytas , ei kurgi jus visos , negi vienai su savim reiks kava gert
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 7 Diskusijose pasisake: 515
2009-10-24 11:36
Labas, merginos
Aš jau po egzaminų, tai galiu šiek tiek atsipūsti Šiandien visą dieną sedėsiu prie kompiuterio, reikia pagelbėti vienai dėstytojai, padaryti su PowerPoint programa pristatymą
Kas su manim išgers kavos?
Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo
|
| |
|
|
2009-10-24 14:07
Laba , laba ir kaip tie egzaminai sekesi? Kur studijuoji?
As tai dukra nuvariau miegot ,nes pikta siandien kaip ozka , neimanoma susikalbet . Tai sakau gal pamiegos bus geresnes nuotaikos .
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 184
2009-10-24 14:49
Laba diena 
Kazkokia kvaila nuotaika man siandien 
Nepamirskit kad nakti reiks persukti laikrodzius atgal 1 valanda 
O cia truputukas graziu vaizdu is Anglijos 

Raukšlės žmogaus veide turėtų atsirasti vien nuo juoko 
|
| |
|
|
2009-10-24 14:57
Oho faini vaizdai ,jau kaledos pas jus?
Na pasakok kaip tau ten sekasi prisitaikyti . Nors kai pas savus nuvaziavai tai neturetu but labai liudna
|
| |
|
|
2009-10-24 16:05
Kokie gražūs vaizdai joooo anglai jau nuo rugsėjo parduoda kalėdinę atribūtiką 
Vakarė, aš lankau vizažistės kursus
Patys sunkiausi egzaminai išlaikyti gerai
Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo
|
| |
|
|
2009-10-24 16:06
Arveda, ir man įdomu, kaip ten tau sekasi... 
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 184
2009-10-24 16:08
Ciuciundra, sveikinimai iveikus sunkiausia dali 
Jo, jau visur pas juos pasiruosta Kaledoms, visur kaledine muzika groja ir t.t.
O prisitaikyt, tai ka as zinau, ne pirma karta as cia, tik tiek kad tas kalbos nesupratimas mane truputi nervina Bet kaip nors
Raukšlės žmogaus veide turėtų atsirasti vien nuo juoko 
|
| |
 Eli.lt |
2009-10-24 17:26
labu,Arveda,nepergyvenk,po kurio laiko pati pastebėsi,kad jokios kliūties tarp kalbų nebeturėsi mes iš pasivaikščiojimo su vaikais grįžom,uch kaip sušalau,o vaikinai abu šiltutėliai,tai mažasis pasipapino ir nulūžo,o didysis įlindo į šaldytuvą,šlapkės užkirto ir nulūžo taip pat.... einu pasidaryti kavos,nes sušalsiu,net šiurpuliukai bėgioja..... bėgu dar prie pečiaus,daugiau laipsnių užsuksiu,kad labiau įšiltų namai 
|
| |
|
|
2009-10-24 17:55
Liuka, smagu, kad buvot lauke Aš tai šiandien ant užpakalio "mazolį" pritrinsiu nuo sėdėjimo prie kompo
Einu pietauti
|
| |
 Eli.lt |
2009-10-24 17:58
cha cha cha,ir man taip kartais nutinka užkaičiau ir valgyti,lyg ir namučiai šiltesni,geriu kavą ką tu??? vis dar mzolį trini ar jau nubėgusi...
|
| |
 Eli.lt |
2009-10-24 18:06
štai foto iš po šiandieninio pasivaikščiojimo 
mano mylimukai

|
| |
 Eli.lt |
2009-10-24 18:21
Vakare,o kokio amžiaus tavo mergina???
matau kad niekas su manim nenori draugauti,tad bėgu pabaigti valgyt daryti.... 
|
| |
|
|
2009-10-24 18:40
Aš tai jau pabaigiau sriubą virti ir pavalgiau. Dabar trinsiu užpakalį kokias 2-3 valandas, reik darbą pabaigti ir patikrinimui nusiųsti
|
| |
|
|
2009-10-24 18:44
Liuka, tavo mylimiukai labai simpatiški o mažiuką norisi pamaigyt
|
| |
 Eli.lt |
2009-10-24 18:57
asiuuu už gražius žodžius mano mamuliukams tai barbė devyndarbė tu,o aš maniau,kad šiaip interaujiesi na,sėkmės tau,bijau ir trukdyti,kad nelikčiau kalta kokią sriubą virei?
|
| |
|
|
2009-10-24 19:16
Anoks čia trukdymas įlendu į forumą pasižvalgyti, kai jau akyse pradeda dvejintis
P.S. kopūstienę viriau
|
| |
 Eli.lt |
2009-10-24 19:32
aš laukiu vyro grįžtančio iš darbo,tai vaikinas mažasi nubudo,papinasi,norėjau bulvių košę su mėsa išvirt,tai košės neina trint....bus tik bulves....
|
| |
|
|
2009-10-24 21:26
Na, viskas, kaip ir pabaigiau darbuką. pavargau nerealiai, dar ir nugara nuo sedėjimo įsikaudėjo
Labanakt visoms 
Paskutinį kartą redagavo: Ciuciundra (2009-10-24 21:27)
|
| |
> Pokalbiai prie kavos...