Forumas > Įvairiausi > Pokalbiai prie kavos...
...
9
...

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 113

2009-10-22 15:22

Laba diena ,na kaip gi be kavutes :)

Nors saules pas mus ir nera visai :(

http://www.filmai.in/uzeik-28821.html

2009-10-23 06:37

Labas rytas , ei kurgi jus visos , negi vienai su savim reiks kava gert :(

Sukurtos temos: 7   Diskusijose pasisake: 515

2009-10-24 11:36

Labas, merginos :)

Aš jau po egzaminų, tai galiu šiek tiek atsipūsti :) Šiandien visą dieną sedėsiu prie kompiuterio, reikia pagelbėti vienai dėstytojai, padaryti su PowerPoint programa pristatymą

Kas su manim išgers kavos?

Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo

2009-10-24 14:07

Laba , laba  ir kaip tie egzaminai sekesi? Kur studijuoji? 

As tai dukra nuvariau miegot ,nes pikta siandien kaip ozka , neimanoma susikalbet . Tai sakau gal pamiegos bus geresnes nuotaikos .

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 184

2009-10-24 14:49

Laba diena

Kazkokia kvaila nuotaika man siandien

Nepamirskit kad nakti reiks persukti laikrodzius atgal 1 valanda

O cia truputukas graziu vaizdu is Anglijos

Raukšlės žmogaus veide turėtų atsirasti vien nuo juoko

2009-10-24 14:57

Oho faini vaizdai ,jau kaledos pas jus?

Na pasakok kaip tau ten sekasi prisitaikyti . Nors kai pas savus nuvaziavai tai neturetu but labai liudna :)

2009-10-24 16:05

Kokie gražūs vaizdai joooo anglai jau nuo rugsėjo parduoda kalėdinę atribūtiką

Vakarė, aš lankau vizažistės kursus ;)

Patys sunkiausi egzaminai išlaikyti gerai :)

Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo

2009-10-24 16:06

Arveda, ir man įdomu, kaip ten tau sekasi...

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 184

2009-10-24 16:08

Ciuciundra, sveikinimai iveikus sunkiausia dali

Jo, jau visur pas juos pasiruosta Kaledoms, visur  kaledine muzika groja ir t.t.

O prisitaikyt, tai ka as zinau, ne pirma karta as cia, tik tiek kad tas kalbos nesupratimas  mane truputi nervina Bet kaip nors

Raukšlės žmogaus veide turėtų atsirasti vien nuo juoko

Eli.lt
Eli.lt

2009-10-24 17:26

labu,Arveda,nepergyvenk,po kurio laiko pati pastebėsi,kad jokios kliūties tarp kalbų nebeturėsi  mes iš pasivaikščiojimo su vaikais grįžom,uch kaip sušalau,o vaikinai abu šiltutėliai,tai mažasis pasipapino ir nulūžo,o didysis įlindo į šaldytuvą,šlapkės užkirto ir nulūžo taip pat....  einu pasidaryti kavos,nes sušalsiu,net šiurpuliukai bėgioja..... bėgu dar prie pečiaus,daugiau laipsnių užsuksiu,kad labiau įšiltų namai

2009-10-24 17:55

Liuka, smagu, kad buvot lauke :) Aš tai šiandien ant užpakalio "mazolį" pritrinsiu nuo sėdėjimo prie kompo 

Einu pietauti

Eli.lt
Eli.lt

2009-10-24 17:58

cha cha cha,ir man taip kartais nutinka  užkaičiau ir valgyti,lyg ir namučiai šiltesni,geriu kavą  ką tu??? vis dar mzolį trini ar jau nubėgusi...

Eli.lt
Eli.lt

2009-10-24 18:06

štai foto iš po šiandieninio pasivaikščiojimo

mano mylimukai

Eli.lt
Eli.lt

2009-10-24 18:21

Vakare,o kokio amžiaus tavo mergina???

matau kad niekas su manim nenori draugauti,tad bėgu pabaigti valgyt daryti....

2009-10-24 18:40

Aš tai jau pabaigiau sriubą virti ir pavalgiau. Dabar trinsiu užpakalį kokias 2-3 valandas, reik darbą pabaigti ir patikrinimui nusiųsti :)

2009-10-24 18:44

Liuka, tavo mylimiukai labai simpatiški o mažiuką norisi pamaigyt

Eli.lt
Eli.lt

2009-10-24 18:57

asiuuu už gražius žodžius mano mamuliukams  tai barbė devyndarbė tu,o aš maniau,kad šiaip interaujiesi  na,sėkmės tau,bijau ir trukdyti,kad nelikčiau kalta   kokią sriubą virei?

2009-10-24 19:16

Anoks čia trukdymas :) įlendu į forumą pasižvalgyti, kai jau akyse pradeda dvejintis :O

P.S. kopūstienę viriau ;)

Eli.lt
Eli.lt

2009-10-24 19:32

aš laukiu vyro grįžtančio iš darbo,tai vaikinas mažasi nubudo,papinasi,norėjau bulvių košę su mėsa išvirt,tai košės neina trint....bus tik bulves....

2009-10-24 21:26

Na, viskas, kaip ir pabaigiau darbuką. pavargau nerealiai, dar ir nugara nuo sedėjimo įsikaudėjo :(

Labanakt visoms

Paskutinį kartą redagavo: Ciuciundra (2009-10-24 21:27)

...
9
...

Viršun ^ | Forumas > Įvairiausi > Pokalbiai prie kavos...

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (6)