Forumas > Įvairiausi > Pokalbiai prie kavos...
...
26

Sukurtos temos: 7   Diskusijose pasisake: 515

2010-07-08 01:03

O, tai tu sąlyginai netoli manęs gyveni :)

Kaip tavo mažytė, gerai auga?

Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo

Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 153

2010-07-08 09:14

tai jauciu kad tik kokiu valandos skridziu skiriames   o kaip tu isikurei?ar patinka Anglijoj (jei gerai supratau ten isvaziavai)?

o panelyte tai kaip ant mieliu auga, niekas netiki kad jai 4 menesiai, nes atrodo kaip kokiu 6 (teti "zirafa" turim ) tai ji visa jo kopija tik biskuliuka del svorio neramu man (sveria 6,5 kg o ugis 66 cm) bet gydytojas sake, kad jei valgo ir po biski svoris auga tai nera ko bijot, nes visi vaikai skirtingi, o ir mes abu labiau prie tu kuduju esam.aisku mandrybiu pilna visokiausiu jau, vakar bande pirma karta paropoti, tai tiek juoko buvo man kojytem spirias spirias, o rankos begedes i prieki neina tai taip ir gyvenam, vis didejanciam nauju atradimu pasaulelyje  

2010-07-08 12:54

Labas rytas(pas mus dar 11 nera :P )

O tu kur įsukurus, Dubline? Na tai apie valanda skrydžio

Normaliai įsikūriau, po truputį dirbu, dukrytė vaikšto į mokyklą, jaučiasi laiminga, tik kartais truksta tėtuko :( dabar pas mus laukimo stadija, liko 4 dienos... :O

O kodėl nerimauji dėl dukrytės svorio, tokio amžiaus, man atrodo, normaliai sveria maniškė tai maža burbulikas buvo, o dabar labai kūda, "žvirblio kotu" kartais pavadinu :O

Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo

2010-07-08 13:08

dziaugiuosi kad dukrytei smagu mokykloj, nes kitiems labai sunku buna priprasti, kiti net isvis nepripranta.o laukimu gyvenat, tai tikriausiai tetukas turi atvaziuoti?o kur darbuojiesi?

joa, mes Dubline.pazystamu mergyte tik 10 dienu uz musiske vyresne, bet sveria beveik 8 kg, o ir aplinkiniu kai paziuriu tokio amziaus leliukus, tai jie 7 kg ir daugiau sveria.bet sakau, gal cia mano issimislyjimas, nes panelyte, judri, viskuo domisi, vienoj vietoj neisbuna ilgai (nusiridena kur jai patinka), tik tiek, kad ji nelabai daug valgo, mazdaug 160 ml vienu kartu, o valgo 4 kartus per diena is kuriu viena karta kosyte per pietus.o nakti isvis nesikelia, kaip uzmiega 9 vakaro taip atsikelia 7-8 ryto.na bet cia gal mano issimislyjimas

2010-07-08 13:16

Matyt jai užtenka, jei naktį pavalgyt nesikelia... vaikai niekada nebūna alkani(turiu omeny, kad jei nori valgyt, tai savo išreikalaus)

kalbant apie darbą, tai dirbu kur papuola, nes nuolatinio darbo nesiseka susirasti, bet nesiskundžiu, uždirbu pakankamai, viskam užtenka ;)

2010-07-08 15:35

na, svarbiausia, kad dar taip darbelio susirandi, o per agenturas nebandei ieskotis?

2010-07-08 16:00

nieko gero, neduoda darbo tinkamu laiku, arba anksti ryte, arba velai vakare, o man netinka, nes dukra į mokyklą vaikšto... kadangi kalbą jau gerokai esu pramokusi, bandysiu į slaugą kur insitaisyti... žinau, kad darbas nekoks, bet ir dabar nė ką geresnio dirbu... savaitgaliais net po 12 valandų išeina, na bet už tai turiu pinigėlių ;)

O tu Rasiuk, kur dirbai?

2010-07-08 17:09

na del vaiku saugumo manyciau, kad geras dalykas, kad tiek Anglijoj tiek Airijoj negalima vaikuciu vienu lygtais iki 13 ar 14 metu palikti, bet darbo atzvilgiu tikrai ne kas.o tu savo dukryte viena vedi i mokykla, ar dar kokiu vaikuciu turi apsiemusi?nes cia tai visalaik kai ryta eidavau i darba, tai viena moteriske 4 vaikus vesdavo i mokykla ir 1 i darzeli.

as dirbau parduotuvej bet visalaik is ryto, o ir sestadieniais visalaik, tai man nebutu apsimokeje samdyti aukle, o paciai eiti dirbti, nes ka buciau uzdirbus ta buciau ir atidavus, tai butu taip iseje, kad nei vaiko matau nei uzsidirbu kanors.o ja, tokia mazyte, nelabai kas ir butu apsieme ziureti, o dar nezinai kokia aukle susirasi.tai va taip ir likau namukuose mazajai padeti seimininkauti

Sukurtos temos: 18   Diskusijose pasisake: 515

2010-07-11 21:47

Rasiukas1 2010 07 08

tiek Anglijoj tiek Airijoj negalima vaikuciu vienu lygtais iki 13 ar 14 metu palikti,

baisu, o mane tėvai palikdavo ir savarankiška užaugau, o čia pririša prieį sijono

2010-07-12 18:39

eve 2010 07 11

baisu, o mane tėvai palikdavo ir savarankiška užaugau, o čia pririša prieį sijono

na, kad jie nelabai leidziasi pririsami prie to sijono.kai paziuri kaip elgiasi tarkim kokie desimtmeciai, tai baisu darosi, tai tikrai norisi tikraja to zodzio prasme juos belekur priristi ar namuose uzdarytus laikyti.dazniausiai cia iki 4 metu vaikams leidzia daryti viska ka jie nori.ir nesvarbu kas tai butu.pries kelias dienas stovejom eileje, o pries mus airis tetis prekes dejosi, o jo dukte (gal kokiu 4-5 metuku) nuejo, isilipo i kasininkes vieta (nes ji tuscia buvo) ir pradejo viska spaudyti ir maigyti, o tevas net demesio i ja nekreipia, toliau sau prekes kraunasi.kai dirbau rubu parduotuvej, tai salia mano skyriaus buvo batu skyrius, tai vaikai eidavo, su rankytem braukia per lentynas ir dziaugiasi kaip visi batai krenta.tai taip tik ir ziuri, nes nieko pasakyti jiems negali.na, jei dar airiukas koks, tai gali piktesni zvilgsni numesti, bet jei juodukas koks, tai geriau jau tada apsimesti, kad nieko nematei, nes jei kazkas ne taip - tuoj busi apsauktas kaip diskriminuotojas.

Sukurtos temos: 18   Diskusijose pasisake: 515

2010-07-13 19:37

čia geičiau tėvų aplaidumas, nes jie neužsiima vaikų auklėjimu. dabar ir pas mus pilna tokio "auklėjimo" padarinių

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 41

2011-04-22 16:29

Labas mano mielosios!!!!!!!! jetau kaip jusu pasiilgau!!!!! simtas metu be siu metu buvau dingus,sorry kaip jus laikotes?????? seniau tik akis pramerkdavau,kavos puodelii rankasirpas jus  iki isnaktu 

Niekada neturesi antros galimybes padaryti pirma gera ispudi :)

2011-04-29 16:32

nu sakes,tai kur prapuolusios visos? :( ((((((((( 

2011-05-11 16:58

Supykau juodai :(  

...
26

Viršun ^ | Forumas > Įvairiausi > Pokalbiai prie kavos...

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (6)