Forumas > Įvairiausi > Pokalbiai prie kavos...
2
...

Eli.lt
Eli.lt

2009-04-07 10:38

na štai,pasirodom ir dingstam...... jau girdžiu garsus leidžia visokiausius..... bėgam pas sesutę,žiūrėsim ką pasakys

(čia prieš pusę mėnesiuko,kitų nesukėliau foto į kompą)

Sukurtos temos: 7   Diskusijose pasisake: 515

2009-04-07 10:41

Koks didelis jau ot laikas bėga... pagalvojau, kad saviškę ką tik ant rankų nešiojau, o dabar jau vos pakeliu

Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo

Eli.lt
Eli.lt

2009-04-08 20:37

jo,kas tiesa tai tiesa,net nepastebi,kai jau sėdi....valgo...vaikšto.... rodos tik ką pagimdžiau...... parodyk savo gražutę

na,dar viena foto....čia šią savaitę.....

Eli.lt
Eli.lt

2009-04-08 20:40

šiandiena kaip išsigandau.... Gabrielius eina į gatvę,mašinų visai nebijo-viduriu plentu sau čiuožia,mašina žiūū atvažiuoja,o jam dzilin.... šoko vos neįvarė....

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 184

2009-04-09 17:14

Liuka, koks sūnelis tavo gražuolis Jau šypsenele kokia

Raukšlės žmogaus veide turėtų atsirasti vien nuo juoko

Eli.lt
Eli.lt

2009-04-09 18:28

ačiukas

šiandien mano vyro šokas vos neištiko aš juk Gabrieliui nukirpau plaukus be jo žinios o jam patinka,kai vaikas su kūgiu ant gavos,o čia antru numeriu.... nu tai kaip čia aš galėjau taip padaryti nepasitarus su juo...... oi kokia veido išraiška juokinga buvo.......

Šiandien oras koks fui kaip nesmagu lauke..... buvau pas neurologe dėl kojos,tai gavau siuntimą rentgenui,iškarto peršviečiau.... trečiadieni atsakymas.......

Kaip jūs gyvenat?????

2009-04-09 21:02

Nuotaikos pakelimui

Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo

Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 109

2009-04-10 13:42

sveikos mergaiotės,

Gražių ir smagių jums ir jūsų šeimynoms Vėlykų, stiprių ir daug , gražių margučių!!!

Laikas mūsų nekeičia, tik tobulina....

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 184

2009-04-11 13:05

Laba Diena Visos šventems matomai ruošiasi, kad taip ramu čia

Tai, ka, mielosios, pasveikinu ir aš

Tegul gyvenimas būna toks šviesus,

Kaip kiaušinio baltymas,

Te saulėtas - kaip kiaušinio trynys, 

O sunkumai - trapūs, kaip kiaušinio lukštas.

Su Šv. Velykom!

Paskutinį kartą redagavo: Arveda (2009-04-14 20:24)

Raukšlės žmogaus veide turėtų atsirasti vien nuo juoko

Eli.lt
Eli.lt

2009-04-13 10:16

Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 109

2009-04-13 16:54

Sveikutės , jau kaip ir iš po švenčių....

Jungiuosi su kavos puoduku.

Laikas mūsų nekeičia, tik tobulina....

Eli.lt
Eli.lt

2009-04-14 13:03

o štai mano didžiausias margutis

su tėčiu ėjo pasivaikščioti,ir grįžo kruvinas visas...

2009-04-17 13:00

Labas ;)

Kas su manim išgers kavos?

Laidos "Dzin" nemėgstu.... tiksliau nemėgstu Cololo(teko asmeniškai bendrauti), todėl ir laidos nežiūriu

P.S. Nuo šios dienos oficialiai papildžiau bedarbių gretas

2009-04-20 08:40

Labas rytas

Kas išgers su manim kavos?

2009-04-24 11:30

Labas rytas kas su manim kavos?

Pas mus namie lazaretas. Dukra duvi dienas nuėjo į darželį ir susirgo, dabar jaučiu, kad ir man kliūvo... telieka, kad vyras susirgtų, tada bus visas komplektas

Paskutinį kartą redagavo: Ciuciundra (2009-04-24 11:30)

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 71

2009-04-24 14:33

Sveiki visi, na čia ir naujoviu.. :) kol suprasiu viska. 

Mūsų gyvenimas ne visada gali būti pilnas laimės, bet jis visada gali būti pilnas meilės! 

Eli.lt
Eli.lt

2009-04-26 12:47

Sveikos merginos,kur pradingę visos a????

2009-04-27 09:35

Labas rytas

Kas su manim kavos?

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 92

2009-05-02 13:21

Niu bandau kelt,prašom Jūsų teismui dukros sukenka

Į bardaką ir foto kokybę nekreipt dėmėsio,remontas vyksta,o į fotiką ilindo mažasis.iškart nepažiūrėjau,kad nuotrauka išsiplaukusi.

Suknelę tik šendiena gavome tiksliau pasikeitėm į mažesnę,nes buvom atsisiunte perdidele

berods gavosi

Paskutinį kartą redagavo: Atlantida (2009-05-02 13:24)

Geriausias žmogus tas,kuris daugiausia naudos teikia kitiems [N.A. Džamis]

2009-05-02 13:37

Aš šiandien iki trijų nakties landžiojau per kulinarinius forumus, radau šio to įdomaus, reiks šiandien pabandyti

2
...

Viršun ^ | Forumas > Įvairiausi > Pokalbiai prie kavos...

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (6)