|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 4
2009-07-21 19:19
Visai neseniai susidomejau dizaineriu paslaugomis. Apsilankius prekybos centruose kartais pasirodo, kad galbut uz tokias sumas, kokias matome ten, ant masines gamybos drabuziu etikeciu, jau butu imanoma pasisiuti vienetini drabuzi tik sau ir tik savo figurai pas dizaineri. Pastaruoju metu atsirado nemazai nauju jaunu dizaineriu, kurie is tikruju dar neturetu laikyti ypac ausktu kainu... Sakykit, ka manot, ka girdejot jus?
|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 321
2009-07-22 10:22
kai randu ineternete grazu drabuzeli, susirandu siuveja ir man ji pasiuva pagal pavyzdeli. tada zinau, kad jis ne parduotuvinsi, kad daugiau su tokiu nepamatysiu
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 4
2009-07-23 13:18
o ar brangu dabar siutis pas siuveja? tiesa sakant senokai lankiausi tai net neisivaizduoju.
bet siaip man visgi atrodo kad siuvejos pasiutas rubas pagal pavyzdi vistiek nebus toks originalus kaip tarkim dizainerio,kuris tau gali pasiulyt kazka ko tu net neisivaizdavai kad tau tiktu ir isryskintu tavo figura ar pan. to siuveja juk negali pasiulyt..
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 321
2009-07-23 14:27
visaip buna. jeigu randi pigios medziagele (gariunuose) ar parduotuvese per ispardavimus, gali gautis net ir pigiau. bet apskritai - siutis yra brangiau. bet nereikia pamirsti, kad parduotuveje gali isigyti drabuzi, kuri gali isigyti dar n moteru, o cia tikrai bus vienetinis.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 34 Diskusijose pasisake: 571
2010-07-08 20:30
šiais laikais galima įsigyti tikrai gerų, gražių, madingų ir vientinių drabučių parduotuvėse. rik reikia pasidairyti
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 329
2010-07-11 13:50
Aš irgi linkusi siūdintis. Bet labai sunku prisiprašyti savos siuvėjos, kad pasiūtų. Beje, tai mano sesuo Svetimas greičiau pasiūtų.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 34 Diskusijose pasisake: 571
2010-07-11 20:06
tai ko dabar ta sesė nepagelbsti, juk lengviau jai paaiškinti, ko nori
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 329
2010-07-11 23:04
Matai, sesė turi ir daugiau norinčių siūdintis Ir darbe siuvimas užknisa juodai. Tai saviems lieka tik laikas nuo kitų darbų
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2010-08-08 22:22
Jau geriau keleriais litais brangesnė, bet dizainerio paisūtas drbužis nei pigus iš pc ar turgaus. Dizaineių paslaugos tikrai nėra tokios jua brangios. Bet kokybiškai apsirengti labai miela būna.
|
| |
> Dizaineriai tapo prieinamesni?