|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 4
2009-07-07 10:01
Labas Visiems,
noriu pasidalinti su Jumis nuomone, apie spuogu, randu ir demiu gydyma. Maneilga laika bere, pastoviai iskildavo spuogai, po to liko randai ir demes, atrodziau kaip margutis, i gatve be pudros - neiseidavau, nes bijodavau isgasdinti zmones. Isbandziau labai daug visko. Ir atradau kosmetikos rinkini,, kuris susideda is 4 daliu, juo reikia naudotis du kartus dienoje. Maniau, jog tai reklaminis triukas, bet klydau - rezultatas nuostabus. Spuogai dingo, randai isslyginti, o demiu neliko! Jei kas turite vis dar problemu su oda - nusipirkit, nuostabi priemone! Kaina tik 200lt, bet ja naudojant, nebereikia papildomu priemoniu! Jei kas susidomejot - rasykit man ilona.cosmetics@gmail.com papasakosiu daugiau ir galesit isigyti.
|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2009-07-07 12:31
O gal, eloniuk, ir pradedam nuo to, kad papasakok, kokia firma, kas kaip
Nes nemanau, kad visi taip puola iškart ir užsakinėja "stebuklingas" priemones, apie jas taip nieko ir neišgirdęs
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 29 Diskusijose pasisake: 662
2009-07-10 16:12
o kas per stebuklingas čia tas vaistas???
|
| |
|
|
2009-07-26 15:45
Labas paneles,
tai kosmetikos rinkinys "Proactiv solution", nezinau geresnes priemones spuogams gydyti.
Ilga laika vaiksciojau pas daktarus, pas kosmetologes, pinigu sleista begales ir netycia teko isbandyti sia kosmetika! Negalejau patiketi efektyvumu as apie 10 metu neiseidavau is namu be maskuojamosios pudros, is vis buvo sunku isivaizduoti, kad kadnors nebereiks pudros! Panaudojau menesi si rinkini - pudros nebereikia Sakau is patirties, jei turit problemu - rasykit man emailu, padesiu Jums tai isigyti!
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 34 Diskusijose pasisake: 571
2009-07-27 11:05
nete apie ta kosmetika nera info tik eloniuko reklama
keliusoe forumuose radau, kad ta kosmetika top Shope reklamuota
ir kad joje yra kažkokai medžiaga, kuri JAV leistina, o Europoje - ne. bet cia i sforumu info, tad ja galima tiket, galime ir -ne
http://209.85.129.132/search?q=cache:E-6O8ueT1mQJ:www.bodybuilding.lt/forum/sveikata/7537-spuogai.html+Proactiv+solution&cd=36&hl=lt&ct=clnk&gl=lt&lr=lang_lt lietuviskai
|
| |
|
|
2009-08-25 09:31
Visi ingridientai yra leistini, todel ir buvo bei yra sia kosmetika prekiaujama. Panos nuosirdziai, jei turite problemu su spuogais - isbandykite. Nebukite skeptiskos, ji tikrai padeda nepirkinekite tu pigiu priemoniu kaip clean&clear, ar oriflame, jau geriau nusipirkite viena gera kosmetika ir issigydykite tas problemas. Aisku prie to pacio nepamirskite, kad "visko" valgymas prie gero nepriveda.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 18 Diskusijose pasisake: 515
2009-08-25 09:48
vienas produktas visiems netiks, tad manau, kad visas kritikuoti, o girti tik vieną yra tiesiog juokinga

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 4
2009-08-25 10:09
Kankinausi su spuogeliais turbut kokius 8 metus ir radau geriausia buda ju atsikratyt Bent man padejo mieliu tabletes ir paprastas veido prausiklis... O geriau ir visokiu hormonu ir veida tepiau visokiom priemonem.. Dabar uztat gerai 
|
| |
|
|
2009-08-25 15:03
Nu vat hormonų gerti neteko 
Visgi, reikia kad gydytojai bei kosmetologai apžiūrėtų ir patartų ką daryti: vienu atveju užtektų kosmetiką tinkamą parinkti, o kitu atveju ir vaistuku paliurlinti reikia 
Eli.lt forumo DUK
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 291
2009-08-28 11:56
Ne visada ta gera kosmeika padeda, kad ir pati brangiausia, kad ir už 200 lt. Jei spuogai kyla dėl to, kad kažkuris vidaus organas streikuoja, tai ir nepadės jokie kremukai, nes pirmiausia reiks organizmą išsigydyti... Tai va, man streikavo kasa...Vaikystėje darė žarnyno operaciją, tai ten viskas nuo to laiko ir sutriko...Aišku, po spuogų reikia gydyti randelius, su tuo sunkiau, darė visokius limfodrenažus, šiek tiek pagerėjo...Dabar naujų beveik nebeiškyla spuogelių, bet dėmelės likusios...
Gal kas esate išbandę procedūras lazeriu???? Koks efektas? Noriuuu lyygios odos..oi kaip noriu...
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 7
2009-09-08 21:11
lady 2009 08 28
Ne visada ta gera kosmeika padeda, kad ir pati brangiausia, kad ir už 200 lt. Jei spuogai kyla dėl to, kad kažkuris vidaus organas streikuoja, tai ir nepadės jokie kremukai, nes pirmiausia reiks organizmą išsigydyti... Tai va, man streikavo kasa...Vaikystėje darė žarnyno operaciją, tai ten viskas nuo to laiko ir sutriko...Aišku, po spuogų reikia gydyti randelius, su tuo sunkiau, darė visokius limfodrenažus, šiek tiek pagerėjo...Dabar naujų beveik nebeiškyla spuogelių, bet dėmelės likusios...
Gal kas esate išbandę procedūras lazeriu???? Koks efektas? Noriuuu lyygios odos..oi kaip noriu...
Pritariu visu simtu procentu. Kaip sakoma, pažiūrėk į žmogaus odą ir suprasi ar jis sveikas. Šiaip pvz mano veido oda labai reaguoja į maistą, į tai ką aš valgau. Tik pasmaguriauji šokoladu, žiūrėk po dienos jau spuogų atsiranda. O aš neseniai nusipirkau kosmetikos iš linijos "Fresh look" Gal kas žinote apie ją kažką daugiau?gal kas naudojate?
|
| |
|
|
2009-09-10 12:40
su spuogais kovoti yra labai sunku, labai jie sukelia daug psichologinių problemų, pradedi nepasitikėti savimi... Atrodo, esi jauna, turėtum spindėti ir grožiu švytėti. O vat ne, pradedi mąstyti, kaip juos maskuoti, tepi pudras, užsidedi tarsi kaukę, su kuia nors kiek drąsiau jautiesi... Dabar man ši problema nėra labai aktuali, bet paauglystėje labai kankino... Puikiai suprantu tuos, kurie turi šią bėdelę.
Nuo ko kyla spuogai labai sunku pasakyti... O gal kas bandėte daryti maisto netoleravimo testą? Ten nustato, kokie produkta tau tinkami ir kokie ne.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 7 Diskusijose pasisake: 515
2009-09-11 11:40
lady 2009 09 10
Nuo ko kyla spuogai labai sunku pasakyti... O gal kas bandėte daryti maisto netoleravimo testą? Ten nustato, kokie produkta tau tinkami ir kokie ne.
Ištrauka iš mano dermatologijos konspekto:
"Dažniausiai pūlingus odos susirgimus(piodermiją) sukelia streptokokai ir stafilokokai, jie gali pažeisti plauko folikukus, prakaito liaukas, epidermį, dermą ir paodį. Dažniausiai nuo bakterijų nukenčia riebi bei mišri oda. Taip pat pūlingų spuogų atsiradimą gali įtakoti ir hormoniniai svyravimai. "
Segant bakterijų sukeltomis odos ligomis, gydytojas paskiria teptis dezinfekuojančiais tirpalais ir antibijotikų tepalu. Sunkesniais atvėjais(šunvotė, piktvotė), paskiriami gelriami antibijotikai.
Maistas gali sukelti alerginę reakciją, bet nuo jo nebus pūlingų spuogų.
Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo
|
| |
|
|
2009-09-11 16:13
man paauglystėje nepadėjo jokie antibiotiniai tepalai ar deinfekuojantys tirpalai... Bet tai jie juk skirti naudoti išoriškai ir negydo spuogų priežasties... O jei jie kyla dėl hormonų svyravimo, tai tada ką galima daryti. Ciuciundra, ar tuose konspektuose apie tai nerašo? Ar verta gerti hormonus? Ar galima valytis žarnyną? Tiesiog, kaip gydyti spuogų piežastį, o ne jau iškilusį spuogą?
|
| |
|
|
2009-09-11 16:57
lady 2009 09 11
man paauglystėje nepadėjo jokie antibiotiniai tepalai ar deinfekuojantys tirpalai...
Ir nepadės. Mes kalbėjom ir apie spuogus, iškilusius nuo hormonų svyravimų, nuo šito dalyko niekas nepadeda. jei jau beria prieš mėnesines, tai ir bers, tokius spuogus galime tik patepti spiritu ir tiek. Dar svarbus punktas: jokiu būdu tokių spuogų nereikia čiupinėti ir spausti, nes galima įnešti infekciją. Ir aplamai veido odą galima liesti tik labai švariom rankom(išplautom su antibakteriniu muilu).
Dėl hormonų-jokių būdu negalima griebtis gerti tablėčių, turinčių hormonų, ypatingai paaugliams. Ne paslaptis, kad hormoniniai preparatai turi daug pašalinių poveikių, kurie neigiamai(nors kai kurios pasakys, kad teigiamai) veikia mūsų odą.
Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo
|
| |
|
|
2009-09-11 17:14
NA gerai, o kaip yra su kontraceptikais?
Suprantu, kad kepenims ata. Bet mano oda lygi lygi buvo, kai juos gėriau - net buvau pamiršus, ką tai reiškia...
Eli.lt forumo DUK
|
| |
|
|
2009-09-12 19:12
Pati sakai, kad kontraceptikai veikia kepenis. Kaip žinia, kepenys-mūsų organizmo filtras. Ir jei dėl kažko tas organas sustreikuoja, tai iš karto atsiliepia mūsų odos būklei(papilkėja, pageltonuoja ir t.t.)
|
| |
|
|
2009-09-14 14:58
Niekada nesuvoksiu tų daktarų, kurie duoda gerti kontraceptikus nuo spuogų paauglėms. Aš irgi kažkada gėriau juos tik nuo spuogų ir tikėjau....Nieko nepadėjo... Ir velniams reikėjo ryti tuos nuodus? Manau, kad negalima kartais medikais pasitikėti... Paauglei gerti kontraceptukus nuo spuogų!! Nesąmonė!!!!!!!!! Gaila, kad tada buvau dar moksleivė ir nesuvokiau nieko apie jokius vaistus...
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 1
2009-10-03 11:15
O man labai padėjo "actipur" ir "zeniac" priemonės iš vaistinės. Geresnių nesu turėjus, jas tarp savęspakaitalioju,kad oda nepriprastu ir tikrai džiaugiuos gražesne oda, negu, akd anksčiau uvo. Aišku, ji nėra idali, bet geriau nei buvo.
|
| |
|
|
2009-11-03 09:19
O kaip su naminėmis kaukėmis??? Gal kas išbandėte kokią nuo inkštirų??? Žinau, kad kavos tirščiai padeda, bet kažkur skaičiau, kad jie kenkia... Pasidalinkite kaukių receptukais spoguotai arba inkštiruotai odai...
Šį vakarą išbandysiu:
Medus, sumaišytas su varške (1:1). Ir aptept veiduką ... 
|
| |
> Spuogai - ju gydymas