As
svečias |
2011-03-24 21:02
"Proactiv solution" tai radau irgi top shop'e nelabai tepasitikiu as pati irgi ilgai kankinausi del spigu,bet kol mamos drauge viena diena nepasiule ateiti pas jos ir uzsideti kauke viena http://kgcnetworks.dtiltas.lt/lietuviskai.php?id=E-Sensation ji kainuoja daug,bet nzn as viskam alergiska,o sitam pirma karta buvau nealergiska. Tevai pamate rezultata nupirmo man visa rinkini uz 600lt. man jo dviem metam uzteko ji tinka netik spoguotai odai jis taip valo ir stangrina neleidzia odai pasenti patariu visom geriau nepirkti nieko ir parduotuves nes niekas ten nepadeso dar daugiau problemu padarysi ir geriau sita nusipirkti internete maciau yra platintoju dar patariu is Binatec mama ji platina j
|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2011-03-26 14:02
Gerda, nesu bandžiusi Dermatix ar šiaip kokios kitos priemonės nuo randelių, nes tos dėmelės pas mane savaime blunka. Bet va užtat vėl pradėjo kaktą berti ir net giluminį, tokį skaudantį jaučiu. Nors nėra man tie spuogeliai dideli, pas kitus tikrai daug blogiau būna, bet vis tiek kaip nervina. Tikriausiai eisiu pas dermatologę, gal išrašys man DUAC, nes tik jis man taip puikiai ir greitai viską sutvarkė. Tik gaila, kad ne visam.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2011-03-26 22:40
O kas per Duac?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2011-04-02 14:50
http://www.infomed.lt/vaistai/duac_10mg_50mgg_gel_15g-10000179494.html čia apie tą vaistą, tik kainuoja jis dabar apie 49lt
žinokit, nesuprantu savo odos. Dabar ji vėl lygut lygutėlė nors nieko ypatingo nenaudoju, tai vis dar galvoju ar beapsimoka man tų vaistų išsirašyt, nes juso galima naudoti tik 2 mėn. nuo atidarymo.
|
| |
$rika
svečias |
2011-05-26 01:34
turiu visa rinkynuka vichy, bet nk ypatingo isvis , o kaina tai turi
|
| |
Proaktive ne
svečias |
2011-06-15 15:05
Kokia nesąmonė ta Proactive! Padėjo gal porą mėnesių, BET odą susigadinau nerealiai- tokia negyva tapo! NAudojant supratau, kad du kartus per dieną praustis, valytis ir teptis kremuku Proactive yra nesąmonė- oda ima šerpetot. Bandžiau į dieną kartą- vis tiek šerpetoja ir negyva oda, tarsi kokia plėvelė. Ir šiaip po kiek laiko ėmė ne mažėt spuogų, o jų daugėt.
|
| |
Augustė
svečias |
2011-09-05 14:56
Sveiki, niekas man nepadeda, spuogų kartais padaugėja, kartais pamažėja, bet niekaip negaliu išsigydyti. Skaudu labai, jaučiuosi taip prastai, iki ašarų nervinuosi. Prieš mėnesines beria, suprantu, kad šitų panaikinti negalima, nuo maisto beria, nuo ko dar, nežinau. Tai įmanoma gydyti juos valant veidą galbūt egzistuojančiom priemonėm ar jau reikia ieškoti problemų ir pręsti jas organizmo viduje?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 32
2011-09-12 20:27
Gal galima konkreciau? Kokie spuogai? Koks jusu amzius, ar ir anksciau taip buvo? ir pan.
Paskutinį kartą redagavo: Maryte26 (2011-09-14 10:51)
|
| |
Egle
svečias |
2011-10-06 19:27
Sveiki, noreciau pasidalinti savo patirtimi. Turejau spuogu nemazai, todel teko nemazai investuoti i veido valymus, brangias priemones, ir vistiek rezultatas nebuvo tobulas. Todel gavau galimybe gauti veido priemones Proactiv is Amerikos, kurios mano gyvenima pakeite per menesi. Veidas kaip is pieno plaukes, o pudros jau seniai nebenaudoju. Taigi kmerginos ir vaikinai, jei jus dar kankina spuogai ir vis nerandate iseities apsilankykite www.proactiv.com pasiskaitykit ir jeigu kils noras as jums padesiu gauti tas prekes, nes turiu teikeja kuris pristato man i Lietuva. Jei turite klausimu rasykite i email egleproactiv@yahoo.com .Tikrai su malonumu jum padesiu, nes zinau ka reiskia kenteti nuo spuogu!
|
| |
> Spuogai - ju gydymas