|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2010-02-02 09:12
Hei hei!!! Margarita margarita!!! Pasidomėkite Užpatentuotas pavadinimas ir receptas - ar tikrai galite jį naudoti? Čia gi ne per seniausiai kilo skundalas su Čili ir kitomis picerijomis
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 34 Diskusijose pasisake: 571
2010-02-02 15:33
anksčiau jas mėgau - dabar neggaliu pažiūrėti
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2010-03-13 17:51
aną vakarą maniau pasimirsiu nuo tų picų. Aš jas labai mėgstu ir po paskaitų su draugu dažnai užeinam suvalgyti po picutę. O ir akcijos gundo bei vilioja. Nieko ypatingo, lyg ir tą vakarą nebuvo, nusipirkom po picą, greitai suvalgėm (gal už tai, kad greitai, tai ir buvo negerai), abu sotūs, laimingi. O kai grįžau namo, maniau skrandis iššoks, žalia akyse buvo... Tūkstantį picų esu suvalgiusi ir pirmą kartą toks nesmagumas.... tiesa, draugui irgi paburbėjo skrandis, bet dar ne taip blogai...
Taip kad geriau jau savo tešlytę pasidaryt ir išsikept, būtinai pamėginsiu pasiūlytą recepto variantą
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2010-06-08 13:40
Paprasta pusryčių pica
*Batono kiek žadate suvalgyti
*2kiaušiniai
*pusė stiklinės pieno
*tarkuoto fermentinio sūrio
*pievagrybių
*virtos dešros ar kumpio
*majonezo ir kečupo padažo
Išplakame kiaušinius ir supilame pieną, vėl išplakame. Imame batono riekes ir po vieną mirkome pieno/kiaušinių plakinyje ir dedame į paruoštą kepimo skardą.
Sūrį sutarkuojame burokine tarka, dešrą ar kumpį pjaustome kubeliais, o pievagrybius šiaudeliais, riekelėmis ar kaip mėgstate. Viską sudedame į didesnį dubenį ir sumaišome su majonezo/kečupo padažu. Šaukštu tepame masę ant mirkyto batono ir šauname į 180-200laipsnių orkaitę apie 20-30min.
P.S. Dar galima dėti smulkintų alyvuogių, paprikų ir kitko pagal skonį.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2010-06-23 18:12
Yra žmonių, kurie tokias picas iškepa, kad valgai ir pirštelius laižai. Aš pado nekepu ir nemoku be to.
|
| |
> Pica