|
|
Sukurtos temos: 7 Diskusijose pasisake: 515
2009-03-25 18:27
Kadangi forumas startavo iš naujo, tikrai pastebėsim šiokių tokių klaidų, kad administracijai būtų lengviau apie klaidas praneškime čia
Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo
|
| |
|
|
|
|
2009-03-25 18:31
Tai vat, as jau vieną pastebėjau (ne veltui turiu keturias akis )
Kai paspaudžiu peržiūrėti prisijungusius narius, matau tokį užrašą: Bendruomenė > Nariai, kai paspaudžiu Bendruomenė, lieka tuščias puslapis, na ne visai tuščias, šone reklamos pasikrauna
Paskutinį kartą redagavo: Ciuciundra (2009-03-25 18:32)
Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 43
2009-03-26 16:19
Na sita klaidele ir as pastebejau,bet tikekime susitvarkys ! Na o sitas bezubis tai superinis ,sakes !
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 9 Diskusijose pasisake: 478
2009-03-27 10:12
O man žinot kas daros, aš naršau forume ir mane automatiškai po poros minučių atjungineja, jau 2 kartus taip buvo
...Jeigu gyvenimas tau duoda citriną, išspausk iš jos visą limonadą!....
|
| |
|
|
2009-03-27 10:41
Iš pagrindinio puslapio galima buvo užeiti tiesiai į naujai sukurtą temą, o dabar tas langelis liko neaktyvus...
jis toks ir liks?
dar norėjau paklausti... kad įtepti šypsenėlę į žinutę, reikia atidaryti visą langą... senam forume tuo nesinaudojau, nes žinojau visų dažniausiai naudojamų kodus.... ar yra galimybė taip padaryti ir šiame forume?
|
| |
|
|
2009-03-27 10:56
Dar pastebėjau, kad sitie veidukai  kartojasi
Norėčiau kelis naujus, pvz: 
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2009-03-27 12:36
Ciuciundra 2009 03 27
Iš pagrindinio puslapio galima buvo užeiti tiesiai į naujai sukurtą temą, o dabar tas langelis liko neaktyvus...
jis toks ir liks?
dar norėjau paklausti... kad įtepti šypsenėlę į žinutę, reikia atidaryti visą langą... senam forume tuo nesinaudojau, nes žinojau visų dažniausiai naudojamų kodus.... ar yra galimybė taip padaryti ir šiame forume?
Ne, neliks - šitą pataisys per artimiausias dvi savaites.
Dėl kodų - galioja sutrumpinimai : ) ; ) : D
Tik dabar supratau, kad kitų nežinome kodų, ane? Na reikės užklausti, kaip tai galima patobulinti
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 2 Diskusijose pasisake: 109
2009-03-29 19:23
Parašius žinutę, pasigedau <peržiūrėti > žinutę mygtuko, o gal jis dar atsiras? 
Laikas mūsų nekeičia, tik tobulina....
|
| |
|
|
2009-03-29 19:31
Sigute kiek žinau tokios funkcijos nebus.
|
| |
|
|
2009-03-29 20:36
tada teks būti atydesniai rašant, kad nereiktų po to išsiuntus gryžti klaidų taisyti.
|
| |
|
|
2009-03-29 20:45
niu taip.. bet nieko moderatores kai bus pataisis
|
| |
|
|
2009-04-02 13:11
Kas čia pasidarė, nėra aktyvių narių (pilki žmogeliukai) mano irgi, nors esu prisijungus 
|
| |
|
|
2009-04-02 19:58
Temoje < Kompiuteriai > potemyje < darbastaliai > neveikia nė viena buvusi paminėta nuoroda, jei negalima atstatyti, tai tos žinutės neturi prasmės.
|
| |
|
|
2009-04-03 14:58
Ciuciundra 2009 04 02
Kas čia pasidarė, nėra aktyvių narių (pilki žmogeliukai) mano irgi, nors esu prisijungus 
O dabar?
Eli.lt forumo DUK
|
| |
|
|
2009-04-03 15:04
man asmeniškai visi pilki
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 184
2009-04-03 15:10
Tikrai, seniau rodydavo geltonus žmogeliukus 
Raukšlės žmogaus veide turėtų atsirasti vien nuo juoko 
|
| |
|
|
2009-04-03 17:10
Aha - keistai čia su tais žmogeliukais. Reikės sakyti, kad žiūrėtų, kas čia ne taip: iš pradžių rodydavo, kad visi prisijungę, dabar - kad visi atsijungę.
Eli.lt forumo DUK
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 184
2009-04-03 19:13
Dabar prie manes rodo kad as pasijungus 
Raukšlės žmogaus veide turėtų atsirasti vien nuo juoko 
|
| |
|
|
2009-04-14 17:21
Noriu paklausti, kodėl kai parašau temoj žinutę, mane "išmeta" į pirmą temos puslapį?
|
| |
|
|
2009-04-14 17:29
o man aplamai nepatinka kai atidarai tema atidaro pirma puslapi, būtų patogiau i paskutine
|
| |
> Pastebėtos klaidos