Forumas > Eli.lt naujienos ir... > Pastebėtos klaidos
3

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 184

2009-11-23 15:01

Cia jus apie tai, kad atvertus tema ne i paskutine zinute nukelia, o pirmaji temos puslapi atidaro? Tai pas mane mozila, ir vistiek pirmaji temos puslapi atidaro

Raukšlės žmogaus veide turėtų atsirasti vien nuo juoko

Sukurtos temos: 7   Diskusijose pasisake: 515

2010-03-09 23:54

Ziuriu auksciau pamineta problema neisspresta jusu serveriai nera is greituju, o dar ir savo interneto greiciu pasigirti negaliu, tai baisiai vargina, ypac kai sulauki kol puslapis pasikraus ir pamatai kad esi temos pradzioje :(

Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2010-03-10 09:46

Supratau - yra duota užduotis programuotojams.

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 341

2010-03-10 22:00

maniau, kad čia tik pas mane šitaip :D D

2010-06-15 13:39

Giedrė, pailginkit žinutės rašymo laiką iki 40 min, rašiau daug ir labai aršiai :O paspaudžiau "atsakyti" ir dingo viskas, mygtukas "back" negražino man teksto.... dabar jau nebekursiu iš naujo, dingo ūpas....

Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 321

2010-06-15 15:50

aš jau seniai pastebėjau, kad ilgiau rašant, dingsta tekstas

na, kartais rašai rašai, pripuola kas nors - atplšėšia nuo minties, o paskui tęsiant - tekstas bac ir dingsta

2010-06-15 18:27

Kaip pakeisti laiko juosta? Forumo laikas ir mano skiriasi dviem valandom....

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 321

2010-06-15 19:23

Pas mane viskas gerai

2010-06-15 20:51

niegle, aš gyvenu kitoj laiko juostoj ;)

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2010-06-16 09:07

Pasiklausiu, ar galima kažką pakeisti, kadangi čia jau tiesiogiai susiję su bendra epaso sistema. Kadangi Eli.lt forumas padarytas pagal šią sistemą.

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

3

Viršun ^ | Forumas > Eli.lt naujienos ir... > Pastebėtos klaidos

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (6)