Naudinga
svečias |
2010-01-16 11:46
Pirkite kūno priežiuros priemones nestandartinėje pakuotėje ir sutaupykite iki 50%! Nelaukite ir ilgai negalvokite. Visos kosmetikos priemonės pagamintos Lietuvoje. Galima pirkti po vieną vienetą ir didesniais kiekiais. http://www.groziogalia.lt/pirk-daugiau-bet-pigiau.html Kuo didesnis kiekis, tuo didesnės nuolaidos!. Kuo didesnės nuolaidos tuo daugiau sutaupote. Dėl užsakymų ir prekių pristatymo kreipkitės į „Grožio galia“ info@groziogalia.lt arba tel.:861820107. Nelaukite, nes tokios akcijos trunka neilgai! Pristatymas į kitus miestus mokamas. Didesni kiekiai pristatomi nemokamai. Rašykite mums info@groziogalia.lt arba skambinkite tel. 861820107 ir mes Jums per 24 val. atsakysime. Kainos sutartinės. Jūsų pageidavimu išrašysime pirkimo-pardavimo kvitus. NELAUKITE,NEGALVOKITE, KAD TAI NE JUMS!!!! Įmonėms suteiksime nuolaidą...
|
| |
|
|
Asta
svečias |
2010-04-25 12:26
aš naudoju daug lietuviskos kosmetikos:
Rasa: drėkinamasis kremas, kauke su purvu, aliejukas plaukams, emulsinis sveitiklis su apelsinais, tonikas su siera, pienelis makiazui valyti - si kosmetika man labai patinka.
Margarita: kremas su gintaro ekstraktu (nelabai jis man), alaus kauke, šampunai, pienelis veidui - patinka maziau nei Rasa
Migle med (Vilastos produkcija)maitinamasis kremukas sausai odai nieko labai.
Raskila duso zele.. ir siaip naudoju daug lietuviskos produkcijos buityje: skalbimo milteliai, ukinis muikas ir kt.. esu patenkinta kokybe ir kaina
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 329
2010-06-17 20:59
Man labai patinka lietuviska kosmetika. Stengiuosi kitokios ir nenaudoti. . Ir sampunai, ir kremai. O makiazo valiklis liuks. Visos seimos moterys tik ji ir naudojam
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 18 Diskusijose pasisake: 515
2010-06-29 21:06
margarita man patinka

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 34 Diskusijose pasisake: 571
2010-07-11 20:16
labai mažai naudojus esu, net negaliu pasakyti nei už, nei prieš
kažkaip ji man pasitikėjimo didelio nekelia - ta pati chemija, tik pavadinimas lietuviškas
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 329
2010-07-12 15:40
Pirkim prekę lietuvišką Reik manyti, kad tos chemijos lietuviškoje mažiau
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2010-08-08 19:46
Gerviute, tos chemijos tiek pat, manau. Kad mažiau, gal tik reklaminis triukas
|
| |
Elena
svečias |
2011-01-17 23:52
Naudoju Rasos kaukes (drekinamaja ir valomaja), esu nepaprastai jomis patenkinta, dar neseniai nusipirkau maitinamaji Rasos krema, irgi labai patiko. Margaritos bandziau sampunus - man netiko.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 32
2011-09-12 15:26
Elena 2011 01 17
Naudoju rasa kosmetika (drekinamaja ir valomaja), esu nepaprastai jomis patenkinta, dar neseniai nusipirkau maitinamaji Rasos krema, irgi labai patiko. Margaritos bandziau sampunus - man netiko.

As taip pat sia naudoju
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 2
2011-11-14 18:37
Kažkada bandžiau Rasos kosmetiką - likau nusivylusi. Kokios dar firmos gamina lietuvišką kosmetiką?
ekologiska kosmetika
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2011-11-15 13:58
O ką konkrečiai naudojai? Nes aš kremą veidui ir paakiams jau naudoju kokie trys metai - esu labai patenkinta.
Dar yra Margaritos kosmetika. Iš čia aš naudoju tik šampūnus.
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 2
2012-05-05 15:26
o man Rasos kosmetika labai netiko, tikriausiai alergija
|
| |
> Lietuviska kosmetika